2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar şöyle süslü şeyler alacak mısınız? Yoksa zaten pandemi kimseyi hastaneye sokmuyorlar. Gereksiz mi? 3lü set 150 TL

Eklentiler

• DECE90AB-F666-4245-9CBE-0045A4D464BF.webp
    55,8 KB · Görüntüleme: 52
  • 1D01F8DD-20C5-4352-844D-56AB75DC8772.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 46
  • F1FF9C74-C3DD-4EE3-B912-84BEDAD64BA3.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar şöyle süslü şeyler alacak mısınız? Yoksa zaten pandemi kimseyi hastaneye sokmuyorlar. Gereksiz mi? 3lü set 150 TL
Belki kapı süsü alırım oda kapısına asmak için. Hem pandemi bar hem çok süslü şeylere pek merakım yok cnm. Evde giymek için söyle puf tüylü terlikler varya onlardan almayı düşünüyorum.

Kizlar aklinizda bulunsun instagramda mühendisinoğlu diye bir sayfa var. Ürünlerin içeriklerini inceliyor. Icerikleri temiz olanlardan yıldızlar listesi yapıyor. Camasir deterjanı, pisik kremi, bebek bezi, islak mendik falan alırken bakılabilir oraya

Ben desenini beğenmediğim halde erkek bebek olanı aldım ve bugün geldi kalitesi harika yakından oyle kotu de degıl deseni battaniye falan çok iyi boyutta iyi ki almışım teşekkür ederim tavsiye için
Ayyy cok guzel maşallah. Ben de hemen siparis verdim bu ikisini. Bakalim hangisi bizimle olacak

Eklentiler

• 5ab53450-1a43-45c2-8bb6-584ee999f55f_size1400x1400_quality100.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 53
  • f81583ed-570e-491e-b1d8-fae4b7756055_size1400x1400_quality100.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar 6 cı aya gırdım.
Bebeğim çok hareketli değil galiba.
Yani ara sıra hissediyorum
Ama bu hareketler azmı yeterlimi normalmi bilmiyorum ilk bebeğim.
Sizin nasıl günlük mesela

Ben aldım hastanede giymesem bile evde giyerim hem kızımda da almıştım hemde belki son hamileliğim içimde kalmasın

Kızlar 6 cı aya gırdım.
Ben de ilkinde hiç hissetmiyordum hareketlerini. Şimdi acayip hareketli 2.si. Canını sıkma. Doktoruna sor yine de. Sırf hareketleri az diye doktor sezareyene aldı beni. Tabi 40 haftayı geçip de gelme niyeti olmayınca mecbur kaldık. Sağlıklı ya çok şükür ne yapalım.

Normal de 26+3 de en az 6 kg almış olmam lazımmış hiç güzel değil insanı tedirgin ediyor inan ki
Ben de az kilo aldım ve doktorum problem olmadığını söyledi. Bebeğin kontrollerinde sizin değerlerinizde sorun yoksa stres yapmayın bence. Ben defalarca sordum doktorum bıktı hatta hala zayıfım yani o yüzden şeker yüklemesi de yapılmadı bana hatta

Bana da yapmadı
Valla süreç çok stresli herşeyi kafaya takıyor insan
Sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alalım başka birşey istemiyorum

Bana da yapmadı
Valla süreç çok stresli herşeyi kafaya takıyor insan
Sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alalım başka birşey istemiyorum
Aynen inşallah sağlıkla alırız kucağımıza. Virüsten sürekli evdeyim ben de ondan takıyorum herşeyi kafaya. Rahat olmak lazım ama işte napalım

Ben desenini beğenmediğim halde erkek bebek olanı aldım ve bugün geldi kalitesi harika yakından oyle kotu de degıl deseni battaniye falan çok iyi boyutta iyi ki almışım teşekkür ederim tavsiye için
Hayırlı olsun güle güle kullanın resimde daha renkli duruyordu sanki sizin attığınız daha iyi geldi , bende çok düşündüm almadım henüz mağazada görürsem alırım diye düşündüm

Hayırlı olsun güle güle kullanın resimde daha renkli duruyordu sanki sizin attığınız daha iyi geldi , bende çok düşündüm almadım henüz mağazada görürsem alırım diye düşündüm
Bende uygun diye aldım renklere bayıldığım için değil ama gelince beğendim gerçekten yakından bakarsın karar verirsin kuzucum

ya kizlar kanguru aldiniz mi veya ne alacaksiniz? Her urunde oldugu gibi bununda ucuzu pahalisi var neye gore karar vercem bilemiyorum her pahali olan da kaliteli demek degil bilenler yardimci olabilir mi?

Kızlar 6 cı aya gırdım.

Her bebeğe göre değişir bence bazısı aşırı hareketli olur bazısı sakin olur sonuçta doğunca da böyle değil mi hepsi farklı huyu suyu

Benimki de bazı günler hareketli bazı günler çok sakin ben zorla çocuğu rahatsız edip hareket ettiriyorum Ama az da olsa kıpırdanınca içim rahat ediyor.

Ben de şunu sorayım yakın zamanda doktor değişikliği yapan var mı ?

Doktorumu degistirmek istiyorum aynı hastanede başka doktora geçeceğim 3 ay kaldı sonuçta kabul eder değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…