Belki kapı süsü alırım oda kapısına asmak için. Hem pandemi bar hem çok süslü şeylere pek merakım yok cnm. Evde giymek için söyle puf tüylü terlikler varya onlardan almayı düşünüyorum.
Ben desenini beğenmediğim halde erkek bebek olanı aldım ve bugün geldi kalitesi harika yakından oyle kotu de degıl deseni battaniye falan çok iyi boyutta iyi ki almışım teşekkür ederim tavsiye için
Kızlar 6 cı aya gırdım.
Bebeğim çok hareketli değil galiba.
Yani ara sıra hissediyorum
Ama bu hareketler azmı yeterlimi normalmi bilmiyorum ilk bebeğim.
Sizin nasıl günlük mesela
Kızlar 6 cı aya gırdım.
Ben de ilkinde hiç hissetmiyordum hareketlerini. Şimdi acayip hareketli 2.si. Canını sıkma. Doktoruna sor yine de. Sırf hareketleri az diye doktor sezareyene aldı beni. Tabi 40 haftayı geçip de gelme niyeti olmayınca mecbur kaldık. Sağlıklı ya çok şükür ne yapalım.
Ben de az kilo aldım ve doktorum problem olmadığını söyledi. Bebeğin kontrollerinde sizin değerlerinizde sorun yoksa stres yapmayın bence. Ben defalarca sordum doktorum bıktı hatta hala zayıfım yani o yüzden şeker yüklemesi de yapılmadı bana hatta
Ben de az kilo aldım ve doktorum problem olmadığını söyledi. Bebeğin kontrollerinde sizin değerlerinizde sorun yoksa stres yapmayın bence. Ben defalarca sordum doktorum bıktı hatta hala zayıfım yani o yüzden şeker yüklemesi de yapılmadı bana hatta
Ben desenini beğenmediğim halde erkek bebek olanı aldım ve bugün geldi kalitesi harika yakından oyle kotu de degıl deseni battaniye falan çok iyi boyutta iyi ki almışım teşekkür ederim tavsiye için
Hayırlı olsun güle güle kullanın resimde daha renkli duruyordu sanki sizin attığınız daha iyi geldi , bende çok düşündüm almadım henüz mağazada görürsem alırım diye düşündüm
Hayırlı olsun güle güle kullanın resimde daha renkli duruyordu sanki sizin attığınız daha iyi geldi , bende çok düşündüm almadım henüz mağazada görürsem alırım diye düşündüm
ya kizlar kanguru aldiniz mi veya ne alacaksiniz? Her urunde oldugu gibi bununda ucuzu pahalisi var neye gore karar vercem bilemiyorum her pahali olan da kaliteli demek degil bilenler yardimci olabilir mi?
Kızlar 6 cı aya gırdım.
Her bebeğe göre değişir bence bazısı aşırı hareketli olur bazısı sakin olur sonuçta doğunca da böyle değil mi hepsi farklı huyu suyu
Benimki de bazı günler hareketli bazı günler çok sakin ben zorla çocuğu rahatsız edip hareket ettiriyorum Ama az da olsa kıpırdanınca içim rahat ediyor.
Kızlar tetanoz aşısını yeni yaptırdım ilk dozu 27 hafta da yaptırdım iki gündür bebegimin hareketleri azaldı bu durumu yasayan oldu mu? Korkuyorum çok endiseliyim