2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
dogumun kolay gecmesi icin duzenli yuruyus yap canim bide bazi egzersizler var onlara bakabilirsin. Son haftalarda da merdiven inip cikmak ise yariyormus
Ben yürüyünce sırtım ağrıyor
Ve hemen yoruluyorum
tembellik yapıyorum bu yürüme konusunu Bu yüzden

Eşimle benim kan uyuşmazlığımız var doktor beni 1 ay sonra çağırdı ama iğneden falan hiç bahsetmedi 28'inci hafta tekrar mı gitsem acaba unutmuş olabilir mi?
Canım unutulmuş olabilir bizimde kan uyuşmazlığımız var 9.haftada her ihtimale karşı yapıldı sebepsiz kanamam olmuştu ilk zamanda olduğundan . 28.haftada tekrar cagirdi uyuşmazlık iğnesi tekrar vurulacakmis . Genelde anlamıyla zaten ayda 1 gidiyorum ondan sonra ki gitmelerde zaten nst için olur not alıyorlar belki dalginligina gelmiştir . Hatta vurulmuştu kanama nedeniyle diye de not alınmış gösteriyor özellikle

Kızlar ben de 24+5 haftalık hamileyim yaklaşık 1 haftadır vajinada kaşıntı var doktor kontrolüme 10 gün var sizin bir bilginiz var mı
Canım hoşgeldin sirkeli suyla sil istersen biraz olsun rahatlatır. Doktorda danışma da fayda var . Nasıl gidiyo cinsiyet ne hiç ugramiyosun buralara

Anladım canım bende kanama sebebiyle 9 hafta da iğne olmuştum. Ama unuttu doktor herhalde Neyse ben tam 28'inci hafta tekrar giderim zaten ultrason kağıtlarını düzenlerken FL kemiği ölçümü haftama göre 1 hafta 4 gün geride gözüktüğünü fark ettim detaylıdaki ultrasonumda böyle bir şey yokmuş haftamla uyumluymuş onu fark ettim şimdi karşılaştırdım bunu da kafama taktım doktora sormuştum sorun var mı die yok demişti ama ne bileyim

Ben yürüyünce sırtım ağrıyor
Ve hemen yoruluyorum
tembellik yapıyorum bu yürüme konusunu Bu yüzden
benim de tam tersine bel agrilarim geciyor. Haftada 3-4 gun 1.5 km yuruyorum

Herkeste aynı olacak diye bişey yok canım . Şuan bunları düşünmemiz ayrıca stres yapar bence çünkü o anlık bı durum çatı muayenesi yapılıp açılması ilerlemeyi o son anda sezeryan olan bı çok kişi tanıyorum kimiside bı avazda dogruyo kişisel bı durum söz konusu ..

Bende hem erken doğum korkusu hem doğum korkusu hem bebeğim sağlıklı mı korkusu hep oluyor ama ben tüp bebekle elde etmeye başlarda kanamalı geçmesine de bağlıyorum Hiç oh ya dediğim olmadı sağ salim eli ayağı düz gelsin bebeklerimiz herkes nasıl doğuruyorsa bizde öyle doğuracağız

Canım strese girme o ölçümler her gitmemizde degisiyo son ay onemli 36 haftadan sonra zaten hiç bı sıkıntı göstermiyor doğan bebekler . Ultrasondan ölçümlerinde de değişebilir. Burda okudum 3200 filan gostermiyomus 2600 doğmuş bebek olabiliyo yani. Uyuşmazlığı kesin sorman lazım önemli çünkü bende çünkü vuruldum nasılsa diye sormayacaktim doktor hatırlattı. Ayrıca bebek doğduktan sonrada vuruluyomus takip önemli o açıdan .

Bence sen pozitif dogum hikayeleri oku
Herkesin bünyesi farklı kimi zor yaparken kimi kolay...
Annem en küçük kardeşimi 14 sene sonra normal doğum yaptı ve 35 yaşında idi
Bence de hareket önemli keşke şuan yatma zorunluluğum olmasa kalksam iş güç yapsam
Doktorumun yürü dediği zamanları da görürüm umarım

Bendede var ama benim baska saglik sorunum var zaten bu sebebten sezaryan olucam. Bu anlatigina dogum anininda siddet deniliyor yada dogum siddeti. Simdiden kendini stresse sokma. Bol yuruyus ve katilabiliyorsan dogum kursuna takil

sling almayi dusunmuyorum yeni dogana uyumlu kanguru dusunuyorum canim

Butcen ne kadarki?

Canım baz3n farklı ölçümler olabiliyor takmama hiçç gerek yok emin ol önemli olan sağlıklı olun ikinizd3

Kızlar şöyle süslü şeyler alacak mısınız? Yoksa zaten pandemi kimseyi hastaneye sokmuyorlar. Gereksiz mi? 3lü set 150 TL
Ben yaptirmayi dusunuyorum zaten mevlit falan yapamicaz en azindan ismiylr bisiler olsun guvenilir bir yer bulmak gerej

Kızlar ben de 24+5 haftalık hamileyim yaklaşık 1 haftadır vajinada kaşıntı var doktor kontrolüme 10 gün var sizin bir bilginiz var mı
Kasintiya genelde mantar yadaa enfeksiyon sebep oluyor canum bence bian once git goster ilac versin. Tehlikeli olabiliyor

Aynen öyle bende şükür ille de normal yada sezeryan takıntı yok. Kimisi normal den korkar kimisi sezeryandan. Kızım 24+3 te kendi geldi önce suyu geldi sonra açılma oldu ve hemen doğumhane ve 5 dk bile sürmeden doğdu. Ki minik bebek daha zor derler. Sezeryan olması gerekir minik bebeklerin zorlanmamasi için ama o sezeryan planı bile yapılamamıştı. Kesik attı doktor sıkışmasın kafası diye mecbur.
Vakitli gelsinler sağlıcakla gelsinler de inşallah onlar kendi belirleyecek nasıl olacağını ❤

Tamam canım ben haftaya randevu alır mutlaka giderim ihmal etmem çok teşekkür ederim

Amin rabbim kimseyi evladıyla da sınamasın sağ salim gelsinler
Rabbim isteyen herkese de nasip etsin

butce dusunmedim acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…