2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Amigurumi oyuncak ve dönence ararken denk geldim bu sayfaya çok tatlış bir sayfa sahibi. Yaptırmak isteyen varsa bir baksın bence sayfaya ben çok memnunum dönence de bu sayfada yaptırıyorum müzikli ahşap ve amigurumi yine o da

Eklentiler

• Screenshot_20200912-130540_Instagram.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 70
Bu nakisli tulum isi yapan biri olarak soyliyim evet mor erkek cocuga gitmiyor.kapicino indigo bebe mavisi gri sari yesil lacivert tonlari cok guzel gidiyor Birde bu kanatlilarin yani sira degisik dizaynda nakislarda var erkek cocuklar icin guzel durur diye dusunuyorum. Bende erkek bekliyorum dizayn arastiriyorum icime sinen bulursam nakis yapicam hemen

Bu arada profil ismim pinmus instagramda bi goz atin isterseniz

w iste benmde oyle. bende dun ondan panikledm

Bunlari ben yapiyorum fikir olmasi acisindan atiyorum daha kendi cocuguma bisi yapamadim o ayri bornoz takimi battaniye birde 10lu hastane cikisi isleyecegim kendime insallah bi ara firsat bulursam

Eklentiler

• Screenshot_20200912-135008.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_20200912-134958.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_20200912-134941.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_20200912-134941.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_20200912-135021.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20200821_141500_465.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20200826_144819_865.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 72
Bunlari ben yapiyorum fikir olmasi acisindan atiyorum daha kendi cocuguma bisi yapamadim o ayri bornoz takimi battaniye birde 10lu hastane cikisi isleyecegim kendime insallah bi ara firsat bulursam

Maşallah ne kadar güzel hepsi ellerine sağlık, bebiş şanslı annesi pek marifetli

İsmimiz belli olsun biz de sipariş veririz belki

Yakında kontrole gidenler bebekleriniz hangi pozisyondaydı. Bizim baş yukarıda. İlk kızımda bu haftalardan sonra dönmüştü. Kafama takıldı döner inşallah

Ben kendim yapiyorum daha kiza yapamadim

Elline saglik cok guzeller bende amigurumi satisi yapiyorum kendi cocuguma yapamadim daha

Yakında kontrole gidenler bebekleriniz hangi pozisyondaydı. Bizim baş yukarıda. İlk kızımda bu haftalardan sonra dönmüştü. Kafama takıldı döner inşallah
En son yukardaydi canim oyle demisti doktorum daha erken zaten gun icinde surekli debelenip duruyolar

ya kizlar kanguru aldiniz mi veya ne alacaksiniz? Her urunde oldugu gibi bununda ucuzu pahalisi var neye gore karar vercem bilemiyorum her pahali olan da kaliteli demek degil bilenler yardimci olabilir mi?
Benim oğlumdan kalan kangurum var canım. Uzun süre kullandım inşallah kızımda da kullanırım gerekli olursa. Ama ilk aylar kullanmak için esnek slingim var. O daha sağlıklı yenidoğan için. 4 aydan sonra kanguruya geçmek daha iyi bebeler için.

yeni doganlar icinde uyumlu olan kangurular var ya onlardan dusunmustum. Kullanisli olmaz mi?

Kızlar cevap verirseniz çok sevinirim.
Sabahtan beri bazen yarım saatte bir bazen saatte bir karnımın sağ tarafına sancı giriyor çok kısa sürüyor ama canımı yakıyor.
Arasam mi doktoru, bebeğin hareketleri iyi hatta fazla hareket ediyor sancım mi var anlamıyorum ki

Kistiniz var mi yani agri yumurtalık tarafindaysa kist varsa o yapiyor olabilir bi sorun isterseniz gene doktorunuza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…