2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kistiniz var mi yani agri yumurtalık tarafindaysa kist varsa o yapiyor olabilir bi sorun isterseniz gene doktorunuza

İlk haftalarda var demişti ama bu ağrı biraz yukarıda göbek deliğinin sag tarafından aşağı doğru giriyor, kasıkta değil.
Devam ederse arayıp soracağım

yeni doganlar icinde uyumlu olan kangurular var ya onlardan dusunmustum. Kullanisli olmaz mi?
Var canım evet yenidoğan aparatı oluyor bazılarında. Dogru kullanırsan neden olmasın tabiki daha kullanışlı olur kanguru. Yalnız ergonomik olmalı hem bebek hem taşıyan için. Bel ve omuz kemer desteği ile çocuğun bacak arası genişliğine uyumlu olmalı. Ona dikkat edebilirsin alırken

Canım hoşgeldin sirkeli suyla sil istersen biraz olsun rahatlatır. Doktorda danışma da fayda var . Nasıl gidiyo cinsiyet ne hiç ugramiyosun buralara
Hoşbuldum canım aslında arada girip okuyorum ama yazmiyordum bı türlü sirkeli suyu deneyeyim hele yine de sorarım doktoruma
Cinsiyetimiz kız seninki de kızdı galiba demi

Kızlar eşyalar kaçıncı haftada yıkanmalı kafamı çok kurcalıyo bu soru son zamanlarda ağırlaşma olursa nasıl olcak şimdiden başlamak erken mi acaba

Kasintiya genelde mantar yadaa enfeksiyon sebep oluyor canum bence bian once git goster ilac versin. Tehlikeli olabiliyor
Evet ya internette de öyle yazıyor inşallah herşey yolundadır bugün de bebeğimi hiç hissetmedim korku sardı beni de

Peki yapı olarak sakin mi gerçekten bebeğiniz? Ben en çok bunu merak ediyorum. Anne karnındaki hareketlerine bakılarak bebeğin karakteri hakkında tahminde bulunabilir miyiz

benmde oyleydi dun canm. ondan onceki gidisimde de yan duruyrdu
Bizimde en son kafa yukarda idi
En son yukardaydi canim oyle demisti doktorum daha erken zaten gun icinde surekli debelenip duruyolar
Demekki normal. Bende endişe etmezdim aslında ama doktor döner inşallah falan gibi ima edince şüpheye düştüm. Kızım da bu haftalarda dönememişti deyince seninkiler böyle demekki dedi

Tabi ki doktoruna danış canım
Bu haftalarda ufak tefek sancılar normal ama en önemlisi doktorunun dediği

Kızlar eşyalar kaçıncı haftada yıkanmalı kafamı çok kurcalıyo bu soru son zamanlarda ağırlaşma olursa nasıl olcak şimdiden başlamak erken mi acaba
simdiden yikarsak is ceker toz olur benim pek icime sinmez daha cok erken sanki. Ben 32. haftadan sonra yikar utulerim diye dusunuyorum bikac saatlik is zaten hepsi

Ayaklarini bazen o taraflara sokuyorlar benimde aciyor o zaman. Sanci cok baska bisi canim adey agrisi gibi belden oluyor

Güle güle sağlıkla kullanın inşallah bende bu modellere bakıyorum çok güzel markası ne acaba nereden aldınız

Sagol canim galiba Türkiyede yok malesef ABC Design markasi

Demekki normal. Bende endişe etmezdim aslında ama doktor döner inşallah falan gibi ima edince şüpheye düştüm. Kızım da bu haftalarda dönememişti deyince seninkiler böyle demekki dedi

Benimki donmus bile. Kafasi asagida. Banada erken geldi ama normal dedi.

Ben 32-33. haftadan sonra yıkayıp ütüleyip dolaba ve hastane çantasına yerleştirmeyi düşünüyorum. Çok erken yapılırsa taze temizlik hissi gider gibi geliyor

İlk haftalarda var demişti ama bu ağrı biraz yukarıda göbek deliğinin sag tarafından aşağı doğru giriyor, kasıkta değil.
Devam ederse arayıp soracağım
Kör bagirsak cikintisi var o tarafta yani sindirim sistemi egerki cok esintide veya soguk su ictiyseniz belkide onun ağrısı olabilir. Benimde ona benzer bir agri vardi kasiktan asagi makattan cikacak vaziyette gaz sancisi çekiyordum. Icinizi ferah tutun insallah birsey yoktur bu mevsimsel degisimlerde sıkı sıkı korumamiz lazim kendimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…