Var canım evet yenidoğan aparatı oluyor bazılarında. Dogru kullanırsan neden olmasın tabiki daha kullanışlı olur kanguru. Yalnız ergonomik olmalı hem bebek hem taşıyan için. Bel ve omuz kemer desteği ile çocuğun bacak arası genişliğine uyumlu olmalı. Ona dikkat edebilirsin alırken
Ben ergobaby dusunuyorum ondan sordum biraz pahali bir marka galiba. Gecenlerde bdvde bir konu acilmiati orada bircok marka onerildi bulursan linki koyayim buraya
Hoşbuldum canım aslında arada girip okuyorum ama yazmiyordum bı türlü sirkeli suyu deneyeyim hele yine de sorarım doktoruma
Cinsiyetimiz kız seninki de kızdı galiba demi
Bebekten bebeğe çok fark oluyor. Kızımı hiç hissetmiyordum. Zaten hareket etmiyor diye sezaryene aldılar Doğurana kadar çok az hissetmiştim tekmesini falan. Bu seferki de durmuyor maşallah bi yukarı yumruk bi aşağı tekme. Bazen de hıçkırık tutuyo galiba arka arkaya 10-15 kere aynı kıpırdanmayı hissediyorum. Bu çok fena. Ama kızım hiç hareket etmezdi. Bi sorun olmadı ama ben de çok takıyordum ondayken.
Peki yapı olarak sakin mi gerçekten bebeğiniz? Ben en çok bunu merak ediyorum. Anne karnındaki hareketlerine bakılarak bebeğin karakteri hakkında tahminde bulunabilir miyiz
Demekki normal. Bende endişe etmezdim aslında ama doktor döner inşallah falan gibi ima edince şüpheye düştüm. Kızım da bu haftalarda dönememişti deyince seninkiler böyle demekki dedi
Kızlar cevap verirseniz çok sevinirim.
Sabahtan beri bazen yarım saatte bir bazen saatte bir karnımın sağ tarafına sancı giriyor çok kısa sürüyor ama canımı yakıyor.
Arasam mi doktoru, bebeğin hareketleri iyi hatta fazla hareket ediyor sancım mi var anlamıyorum ki
simdiden yikarsak is ceker toz olur benim pek icime sinmez daha cok erken sanki. Ben 32. haftadan sonra yikar utulerim diye dusunuyorum bikac saatlik is zaten hepsi
Kızlar cevap verirseniz çok sevinirim.
Sabahtan beri bazen yarım saatte bir bazen saatte bir karnımın sağ tarafına sancı giriyor çok kısa sürüyor ama canımı yakıyor.
Arasam mi doktoru, bebeğin hareketleri iyi hatta fazla hareket ediyor sancım mi var anlamıyorum ki
Demekki normal. Bende endişe etmezdim aslında ama doktor döner inşallah falan gibi ima edince şüpheye düştüm. Kızım da bu haftalarda dönememişti deyince seninkiler böyle demekki dedi
Ben 32-33. haftadan sonra yıkayıp ütüleyip dolaba ve hastane çantasına yerleştirmeyi düşünüyorum. Çok erken yapılırsa taze temizlik hissi gider gibi geliyor
Kör bagirsak cikintisi var o tarafta yani sindirim sistemi egerki cok esintide veya soguk su ictiyseniz belkide onun ağrısı olabilir. Benimde ona benzer bir agri vardi kasiktan asagi makattan cikacak vaziyette gaz sancisi çekiyordum. Icinizi ferah tutun insallah birsey yoktur bu mevsimsel degisimlerde sıkı sıkı korumamiz lazim kendimizi