2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar eşyalar kaçıncı haftada yıkanmalı kafamı çok kurcalıyo bu soru son zamanlarda ağırlaşma olursa nasıl olcak şimdiden başlamak erken mi acaba
Ben tıkadım hazır havalar sıcakken çabuk kurur diye ama hala ütüsünü yapmadım temiz bir çarşafa sardım bekliyor

30 hafta da hazır bulundurmakta fayda var dedı tecrubelı bı arkadasım
simdiden yikarsak is ceker toz olur benim pek icime sinmez daha cok erken sanki. Ben 32. haftadan sonra yikar utulerim diye dusunuyorum bikac saatlik is zaten hepsi
Ben 32-33. haftadan sonra yıkayıp ütüleyip dolaba ve hastane çantasına yerleştirmeyi düşünüyorum. Çok erken yapılırsa taze temizlik hissi gider gibi geliyor
Ya aslında şöyle ben hep erken doğum riskinden korktuğum için acaba dedim herrşeyi hazırlasam mı normalde eşyalarını yerleştirdim bi yıkayıp ütülemesi kaldı ama dediğiniz de doğru acaba pislenir mi DİE de düşünüyorum inşallah erken doğum falan olmaz biraz daha bekleyeyim en iyisi

Hoşbuldum canım aslında arada girip okuyorum ama yazmiyordum bı türlü ☺ sirkeli suyu deneyeyim hele yine de sorarım doktoruma
Cinsiyetimiz kız seninki de kızdı galiba demi
Sirkeli suyu doktorlar çok oneriyo ben sıkıntı yaşayınca yapıyorum tabi temizliğe çok dikkat etmek lazım yanlış alımdan bile kaşıntı vs oluyo illaki . Evet canım benimde kız bende okuyup bazen dönüş yapıyorum işte

Canım yaşadığın çok büyük bi ihtimal gaz sancısı ben onu sürekli çekiyorum gastiritim oldugundan bazen uykunun arasından bile uyandiriyo çok kesin bı sancısı oluyo . Sıcak suya bal karıştırıp iç şerbet seklinde çok azda limon direk rahatlatiyo karnını ovalayip çok azda yürüyünce zaten gaz problemi kalmiyo

ya kizlar kanguru aldiniz mi veya ne alacaksiniz? Her urunde oldugu gibi bununda ucuzu pahalisi var neye gore karar vercem bilemiyorum her pahali olan da kaliteli demek degil bilenler yardimci olabilir mi?

Kizlar iyi akşamlar. Yatak odası için beşik alacağım. Su sepet besikler gorsel olarak cok guzel ancak diger besik de yatakla birlesmesi bakımından hosuma gitti. Sizce hangisi daha iyi olur? Fikirlerinizi merak ediyorum

Eklentiler

• Screenshot_20200912-205625_Chrome.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_20200912-205603_Chrome.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 20
Kızlar bebeğiniz ne tür şeyler yeyince daha çok hareketleniyor? Normalde hareket etmiyorsa tatlı bişeyler ye denir ama benim dikkatimi çekti, bizimki tatlıdan çok acı veya baharatlı şeyler yediğimde kıpır kıpır oluyor tatlı yeyince gönlüm kalmasın diye bir iki pıt edip duruyor sadece. Merak ediyorum doğduktan sonraki damak zevki de benzeyecek mi diye

simdiden yikarsak is ceker toz olur benim pek icime sinmez daha cok erken sanki. Ben 32. haftadan sonra yikar utulerim diye dusunuyorum bikac saatlik is zaten hepsi
Bencede. Çünkü allah korusun erken doğum durumunda kıyafete ihtiyaç yok bebek çıkana kadar hazırlanır. Yeter ki herşey vaktinde sağlıkla olsun

Kizlar iyi akşamlar. Yatak odası için beşik alacağım. Su sepet besikler gorsel olarak cok guzel ancak diger besik de yatakla birlesmesi bakımından hosuma gitti. Sizce hangisi daha iyi olur? Fikirlerinizi merak ediyorum
Anne yanı tavsiye ederim çok kullanışlı. Bebek anne kokusunu arıyor

Benim ne yersem yiyeyim hareket ediyor ama başta ultrasona giderken ayran içerdim oynardı, çikolata yeyip git diyorlarda o zaman uyuyor oluyordu ben de ayranı çok sevecek mi merak ediyorum. Acı ve baharatı beğenmedğinden de oynuyor olabilir tepkidir belki

Dikkat ediyorum normalde ama şimdi daha da dikkat etmeye başladım sirkeli suyu deneyecem yarın hele. Ayy sağlıkla gelsinler inşallah

hee türlü meyveye bayılıyor kipir kipir oluyor icerde

Kizlar H&M de çocuk ürünlerinde yüzde 20 indirim var pazartesiye kadar. Ancak 180 tl ve üzerine. Alışveriş yapacaksanız bilginiz olsun
Ben baktım beğendiğim şeyler oldu ama beden yok 3 tane tulumu favorilere ekledim stoha girse hemen alicam indirim bitmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…