Link atarmisin güvenilir bir yer arıyorum bende
Kızlar cevap verirseniz çok sevinirim.
Sabahtan beri bazen yarım saatte bir bazen saatte bir karnımın sağ tarafına sancı giriyor çok kısa sürüyor ama canımı yakıyor.
Arasam mi doktoru, bebeğin hareketleri iyi hatta fazla hareket ediyor sancım mi var anlamıyorum ki
Peki yapı olarak sakin mi gerçekten bebeğiniz? Ben en çok bunu merak ediyorum. Anne karnındaki hareketlerine bakılarak bebeğin karakteri hakkında tahminde bulunabilir miyiz
Benim ilkinden ergonomik kangurum vardı. Ama takması çıkarması zor gelmişti bana. Görümceme verdim. O geri verir doğum olunca. Esnek kumaştan sling diktirdim anneme. Onu kullanmayı düşünüyorum. Evin içinde iş yaparken bile rahat olur. Kanguru evin içinde çok terletiyor insanı.
İnstagramdan şu profile sipariş verdim hastane çıkışını
Login • Instagram taçterlik kapı süsü küvez kurdelasını da bu profilden söyledimhttps://instagram.com/seker_shopp?igshid=wp228rarucqh buradaki arkadaş da yapıyormuş bilseydim onun profile de bakardım
Benim de karnımın soluna çok kötü sancı giriyor. Doktor iç karnın çok dar dedi. Karnım da feci büyüdü. Çok zorluk çekiyorum sanki 9 aylık gibiyim. Nasıl geçecek bu aylar bilmiyorum.
Malesef kızım karnımda hareket etmiyordu doğduktan sonra da koltuk tepelerinden inmedi. Hareketli bir çocuk. 1 yaşında yürümeye başladığı gibi ayağını yaktı, koltuğun üstünden atlayıp kafasını yardı. Neler çektim bir Allah bilir. Bende tutmadı yani karında sakin olunca dışarıda da sakin olur teorisi
bu seferki de karnımda aşırı hareketli inşallah bu da uslu olur.