2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Arkadaşlar günlük aralıklarla mide ağrısı çekiyorum. Geçiyo bi süre sonra tekrar başlıyo. Süt içiyorum falan ama hiç faydası da olmuyo. Sizde de varmı bu tür ağrılar? Nasıl geçiriyosunuz

Kizlar iyi akşamlar. Yatak odası için beşik alacağım. Su sepet besikler gorsel olarak cok guzel ancak diger besik de yatakla birlesmesi bakımından hosuma gitti. Sizce hangisi daha iyi olur? Fikirlerinizi merak ediyorum

Anne yani tavsiye ediliyor hep bende ondan alicam

Benim 2 hafta önce başı asagidaydi. Şimdi basi yukardaymis yalnız plesenta aşağı inmiş bu sefer

Tekrar gerimi donmus? Surekli donuyo demek

Bende de kan uyuşmazlığı var ilk iki gebeliğimde 28.haftada vurdular bir de doğumlardan sonra ama bu gebeliğimde benim de kanamam olunca 14.haftda vurmuşlardı acaba tekrar 28 de vurdurmak gerekiyor mu bende bilmiyorum mutlaka doktora sormamız lazım çok önemli çünkü ben senin bebeğinin boyu haftasından çnde gidiyor diye okumuştum canım yanlış hatırlamıyorsam şimdi de geri çıkmış olabilir daha doğuma var o zamana kadar haftasıyla uyumlu olur mutlaka hem doktor normal dediyse normaldir içini ferah tut değişkenlik gösterebilir ay ay ölçümler

Her insan farklıdır aynı sıkıntıda olacağını hiç düşünmeyin benim ilk doğumum da çok kolay olmadı ama o kadar rahat ilk doğum yapan arkadaşlarım var ki anlattıkların da şaşırmıştım hayırlısıyla o günlere gelelim Allah hepimize yardım etsin kolaylıkla kavuşalım inşallah bence kolay doğum için en önemli şey hareket bir de kolay doğum için dualar var

Evet canım boy/kg hep öndeydi şimdi kg yine önde ama boy geride kalmış çok canım sıkıldı doktor birşey demedi evde kendim keşfettim ağla ağla helak oldum

Evet canım boy/kg hep öndeydi şimdi kg yine önde ama boy geride kalmış çok canım sıkıldı doktor birşey demedi evde kendim keşfettim ağla ağla helak oldum

Doktor bişey demediyse üzülme canım, benim de boy önde kilo geriden geliyor. 23. Haftada 1 hafta geriydi şimdi arası açılmış 2 haftayı aşmış karın çevresi geriliği. Beni yakın takibe aldı bu yüzden doktor. Bende çok üzüldüm ağladım böyle olduğu için ama bunun ne bize ne bebeklerimize faydası olmuyor inan ki stres daha kötü. Seninki tek seferde böyle çıktıysa hiç üzülme haftasını yakalar inşallah tekrar. Bence her bebeğin büyüme atağı farklı kiminin önce boyu uzuyor kiminin kilosu artıyor. Önemli bir durum olsa doktorun söylerdi sana

esinsema

Gazdan değil büyük ihtimal canım genel bir sancı değildi çünkü hep aynı yerde oldu geceye kadar ara ara devam etti sonra farkettim idrarda yanmam da var enfeksiyon oldu galiba. Gitmedim acile bende de böyle bişey var dayanılmaz ağrı sancı olana kadar acile gitmeyi sevmiyorum. Şükür şimdi daha iyiyim bol su içmeye özen göstericem.

Tabi ki doktoruna danış canım
Bu haftalarda ufak tefek sancılar normal ama en önemlisi doktorunun dediği
Ayaklarini bazen o taraflara sokuyorlar benimde aciyor o zaman. Sanci cok baska bisi canim adey agrisi gibi belden oluyor

Cevaplar için çok teşekkür ederim kızlar gece uyuyana kadar ara ara devam etti. Ama bebeğim hareketli kasılma filan olmadi diye gitmedim acile. Sanırım enfeksiyon da oldu. Ne kadar hassaslaştık bu dönemde.

Bir de ellerim ayaklarım 1 haftada ne kadar şişti benim ödem için erken değil mi ya ?

Benim yaklasik 1 aydir aksamlari resmen shrek ayagina dönüşüyor ayaklarim

Çok mu ayakta kalıyorsun acaba
Ben şuan yatış olduğu için şişme yok.doktorum şöyle demişti sürekli ayakta olup kendini yorarsan kan dolaşımı el ve ayakta toplanır. Ama dinlenirsen istirahat edersen iç organlarda rahat kan dolaşımı olur ve tabi bu bebeğe de yararmış.
Ev içinde ufak tefek seyler yapıyorum sadece

Nöbetçi bir kadın doğuma gidip ölçüm aldırcam şimdi bütün gece uyuyamadım 36 cm olması gerekirken 32 cm gözüküyor boyu yavrumun niye böyle oldu anlamadım çok üzgünüm

Nöbetçi bir kadın doğuma gidip ölçüm aldırcam şimdi bütün gece uyuyamadım 36 cm olması gerekirken 32 cm gözüküyor boyu yavrumun niye böyle oldu anlamadım çok üzgünüm
Anne baba olarak kısa mısınız ? bence bunda büyütülecek bir şey yok doktorun sorun olsa söylerdi ki ölçümlerde hep yanılma payı var zaten bacak boyundan boyu çıkıyor ne kadar sağlklı bir ölçüm olabilir nolur panik yapma

İdrar yollarından da kaynaklı olabilir dediğin gibi yani açıkçası ora bı çok organı temsil ettiğinden genelde hep gaz sancısı aklıma geliyo çok çektiğim için

Bir çok uygulamada ve kitapta okuduğum boyun bir gelişim göstergesi olmadığı boyu söylüyoruz ama kafanızda canlandırmanız için daha çok bizim için kilo gelişimi önemli gebelikte yazıyor bi çok yerde
hatta Banu çiftçinin bir videosunda vardı en son gördüğüm

Yürüyüşe filan gitmiyorum aslında ama evde aktifim tabi sürekli fazla kilom da yok ama o ayakta durmak öyle yapıyor herhalde öyle olmasa sabahları da eller ayaklar şiş olurdu, anca akşam dinlenmeye geçince farkediyorum.

Benim yaklasik 1 aydir aksamlari resmen shrek ayagina dönüşüyor ayaklarim

Ayy evet benim de sabahları iyi güzel ama akşamları eller ayaklar hepsi pofidik oluyor Alyansı zor çıkartıyorum gece parmağımdan

Gittim başka doktora doktor bana çok sinirlendi gayet normal bu aralık 2-3 haftaya kadar bile çıkabilir her çocuk aynı değil dedi.
Herşeyi normal ben sorun görmüyorum dedi bağırdı bana yolladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…