2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben unibaby deterjan ve yumuşatıcı alıcam bir de unibabynin yenidoğan sabunlu deterjanı çıkmış o da birkaç ay denenebilir sanırım kokusuz falan o iSsra
Evet gördüm unibaby yorumlari da iyiydi. Bu sıra deterjanları araştırıyorum. Sizlere de sormak istedim

Evet gördüm unibaby yorumlari da iyiydi. Bu sıra deterjanları araştırıyorum. Sizlere de sormak istedim
İlk çocuğumda friendly organik kullandım, hiçbir lekeyi çıkarmıyordu. Bu sefer ben de Duru granül Matik aldım, beğendim.

Kizlar hepsi burada. Cok uygun fiyat

Eklentiler

• Screenshot_20200913-191746_Hepsiburada.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 74
  • Screenshot_20200913-191738_Hepsiburada.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 64
Login • Instagram çok güzel set yapmışlar. Park yatak, bebek arabası, anne bebek çantası, puset salıncak 1900 TL. İlk çocuğumdan araba olmasa seti satın alırdım. Güvenilir mi bilmiyorum. Yorumlar güzel görünüyor kendi sitelerinde ama. Kardeşime tavsiye edeceğim.

Nöbetçi bir kadın doğuma gidip ölçüm aldırcam şimdi bütün gece uyuyamadım 36 cm olması gerekirken 32 cm gözüküyor boyu yavrumun niye böyle oldu anlamadım çok üzgünüm

Bu ölçümlerin hepsi tahmini aslında, femur kemiğini ölçüyor doktor 7 ile çarpınca tahmini bir boy çıkıyor. Belki bebeğinin beden boyu bacak boyundan daha uzundur

İyi akşamlar kızlar kullandığınız magnezyum takviyeleri neler ? Ben efermag kullanıyorum ama kramplarım hala devam ediyor doktor iki doza çıkar dedi daha etkili bi şey varsa önerilerinizi bekliyorum

İyi akşamlar kızlar kullandığınız magnezyum takviyeleri neler ? Ben efermag kullanıyorum ama kramplarım hala devam ediyor doktor iki doza çıkar dedi daha etkili bi şey varsa önerilerinizi bekliyorum
Magvital benimki

Kızlar iyi geceler.. 3 gündür burun akıntısı hapşuruk şikayetim var ateş boğaz ağrısı eklem ağrısı öksürük gibi şikayetlerim yok. Sanki böyle üşütmüşümde nezle olmuşum gibi. Ama bi taraftanda covidden korkuyorum. Pozitif kimseyle temasım olmadı. Yani bilinen. Bu hastalığı geçiren arkadaşlar vardı grupta sizlerde ne gibi şikayetler oldu? Test yaparlar mı bilmiyorum ama pozitifsem birilerine bulaştrırm diye çok korkuyorum

Ocean Extramag kullaniyorum canim

Geçmiş olsun canm bende de aynı şikayetler vardı sonra biraz daha ilerledi öksürmeye başlıcam baktım kbb ye gittik enfeksiyonmuş ilaç kullanıyorum ama ben de hala korkmuo değilim covid miyim diye bir de eşim de hastalandı kendimizi izole ettik nolur nolmaz diye. Hamilelere covid bile olsak ilaç tedavisi yokmuş bir tek parol veriliomuş.

Sanada geçmiş olsun cnm peki doktor covidden şüphelenmedi mi? Şuan en ufak bi hastalıkta insanın aklına o geliyor malesef. Test için illa ateş mi olması lazm acaba. Tamam biz hamilelere ilaç verilmiyor olablr ama ya pozitifsek bilmeden herkese yayablrz

Sağol canım yok test yaptır demedi bana ateş var mı dedi yok dedim öksürük var mı dedi başlıcak gibi dedim ilaçları verdi yolladı. Biz de olablirz diye eve kapattık kendimizi işte umarım değilizdir yine de tedbirli olalım istedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…