İyi akşamlar kızlar kullandığınız magnezyum takviyeleri neler ? Ben efermag kullanıyorum ama kramplarım hala devam ediyor doktor iki doza çıkar dedi daha etkili bi şey varsa önerilerinizi bekliyorum
A öyle mi ben de 2 verdi de fazla mi gelir diye 1tane içiyordum.Benim kramp falan yok da vajinada batma oluyordu ara ara.sen 3 tane içiyor musun canım günde?nekadar süre içecegim bilmiyorum söylemedi doktor
Bana doktorum ısrarla bunu kullanmamı söyledi zor bulunuyor onun yerine başka bişey almıştım yok mutlaka bu olsun en iyi demir ilacı bu dedi. Sen de doktoruna sormadan içme canım.
Kabızım ama kabızlığımı buna yormadım. Bağırsaklar yer değiştirdiği için sindirim sistemimiz bozuldu. Kaç arkadaşım kabız şu an. Onlar bu ilacı kullanmıyorlar.
Çatı ağrıları oluyor arada. Yatakta dönerken falan ağrım oluyor karnımda. Şimdilik bir sorun yok ama idrar tahlili verdim doktorum bakmak istedi. İkinci gebelikte ağrılar erken başlayabiliyormuş
Pandemi dolayisiyla hastaneye de, eve de kimse gelemeyeceği için ben ikramlık, hediyelik, taki yastigi vs hiçbirsey yaptırmayacagim. Sadece evde kullanmak için kapı süsü yaptırmayı düşünüyorum.
Bana doktorum ısrarla bunu kullanmamı söyledi zor bulunuyor onun yerine başka bişey almıştım yok mutlaka bu olsun en iyi demir ilacı bu dedi. Sen de doktoruna sormadan içme canım.
Kabızım ama kabızlığımı buna yormadım. Bağırsaklar yer değiştirdiği için sindirim sistemimiz bozuldu. Kaç arkadaşım kabız şu an. Onlar bu ilacı kullanmıyorlar.
Yok kullanmadim daha sormadan kullanmamda ferro sanol verdi ama o bende kabizlik yapiyor hamilelikte ben kabizlik yasamdim insAllahta yasamam. Erik suyu iciyorum ben
Yok kullanmadim daha sormadan kullanmamda ferro sanol verdi ama o bende kabizlik yapiyor hamilelikte ben kabizlik yasamdim insAllahta yasamam. Erik suyu iciyorum ben
Ben de yaşamamıştım bu zamana kadar. Aksine ishaldim ama bu aralar kabızım ve iç organlar yer değiştirdi ya ona yoruyorum kabızlığı ben. Normalde beni ishal yapan şeyleri yiyorum ama hala kabızım
A öyle mi ben de 2 verdi de fazla mi gelir diye 1tane içiyordum.Benim kramp falan yok da vajinada batma oluyordu ara ara.sen 3 tane içiyor musun canım günde?nekadar süre içecegim bilmiyorum söylemedi doktor
Sabah,öğle,akşam tok karnıma içiyorum canım bana da gün söylemedi ama sana söyledi mi diye merak ettim. Canım düzenli iç faydasını görmezsen dozu da arttırıyorlarmış çünkü