2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sabah,öğle,akşam tok karnıma içiyorum canım bana da gün söylemedi ama sana söyledi mi diye merak ettim. Canım düzenli iç faydasını görmezsen dozu da arttırıyorlarmış çünkü
Iceyim bari canım 2. Yi de kafama göre iş yapmiyim.doktor 2 dedi.ama rahimdeki batma kasılma ondan da olabiliyor muymuş demek.gerci benim plesenta da aşağıda dedi son kontrolde.onun etkisi de olabilir

Ben de yaşamamıştım bu zamana kadar. Aksine ishaldim ama bu aralar kabızım ve iç organlar yer değiştirdi ya ona yoruyorum kabızlığı ben. Normalde beni ishal yapan şeyleri yiyorum ama hala kabızım
Offf kabızlık çok zor canım ya. Geçenlerde yine oldum biliyorsun ikinmakta doğru değil. Incirdi suda kayısı derken zor rahatladim.
Dikkat et yediklerine canim

Philips Avent'in yenidoğan kolik biberonunu almayı düşünüyorum ben.
Fiyat araştırması yaptım en uygun bu sitedeydi iki boyu vardı ama sonrasından kullanilabilmesi açısından büyük tercih ettim cam değil bişey olacağını da sanmiyorum. Cam olanların cubuklusunu yoktu emzik özelliğinde varmış ya gitmesi açısından bunda her ikiside mevcut okuduğumuda göre . Alacak arkadaşlara fikir olsun

Eklentiler

• Screenshot_2020-09-14-20-36-47-06.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 48
Iceyim bari canım 2. Yi de kafama göre iş yapmiyim.doktor 2 dedi.ama rahimdeki batma kasılma ondan da olabiliyor muymuş demek.gerci benim plesenta da aşağıda dedi son kontrolde.onun etkisi de olabilir
Benımde batma hıssı vardı ıdrar testınde bısı cıkmamıstı kultur de cıktı. 3 tane verdı gunde ıcıyorum valla

Offf kabızlık çok zor canım ya. Geçenlerde yine oldum biliyorsun ikinmakta doğru değil. Incirdi suda kayısı derken zor rahatladim.
Dikkat et yediklerine canim
Ben 2-3 günde bir gidiyorum tuvalete. En son göbeğim çatlayana kadar meyve yiyorum yumuşuyor az da olsa. Bide bende ufak bi basur çıktı. Basur kremi önermişti doktorum. Onu sürüyorum afedersin orayı yumuşatıyor. O yüzden çok zorlanmıyorum canım. Atlatıcaz bi şekil bu dönemi dr

Kızlar stres ne kadar kötü biseymis hamilelikte.
Dün babam rahatsızlandı onu görünce üzüldüm gerildim bir de bugün yoruldum.

Az önce ilk defa kasılma oldu kasığımda, sanki kasığım boşaldı o gerilmeyle, bebek karnıma toplandı taş gibi oldu karnım, hareket etmedi bir süre
Şimdi düzeldi şükür ama korkusu yetti.

Ben de yaşamamıştım bu zamana kadar. Aksine ishaldim ama bu aralar kabızım ve iç organlar yer değiştirdi ya ona yoruyorum kabızlığı ben. Normalde beni ishal yapan şeyleri yiyorum ama hala kabızım

bircok hamile cekiyor malesef bunu. Ikinmakta hic iyi degil. Vallahi benim zaten asla kabiz olmamam lazim. O yüzden erik suyu iciyorum

Arkadaşlar 178 arayarak Atiye dizisinin reklamını şikayet ettim fragmanına günde 30 kez hamileler ölüyor demesine o korkunç fragmana daha fazla dayanamadım belki rahatsız olan varsa fikir olsun

Verebilir belki, ama basit bir antibiyotik oluyor tek şase bir seferlik içiyorsun. Bir de bol bol su iç iyi gelir enfeksiyona. Bende çıktı ama ben hiç enfeksiyon belirtisi hissetmedim
Benim karın ağrım vardı çatı ağrımla birlikte. Ondan bakmak istedi zaten. Sağol cevabın için cnm

Stres büyük etken gerçekten. Ne zaman stresli yatsam sabahı kasık ağrım olur. Babanız iyidir inşallah

Stresten konu açılmışken kuzular benim eşim terazi burcu yani burctan da değil ama iki gün bana güzel davranıyorsa 5 gün burnumdan getiriyor. Mutfak masrafları, market masrafları, çocukların kıyafetleri, faturalar, benim harçlığım hepsi kredi kartımdan geçer. O sadece arabasının benzinini tekerini kaskosunu bir de bizi dışarda bi yere götürdüğünde götürürse onu ödüyor kredi kartından. Kendi evimiz arabamız var ama o bir ev daha almak istiyor. Demem o ki benim doğacak bebeğimize aldığım şeyler gereksiz gelmiş. Ben neden 2000 TL kredi kartı borcu çıkarmışım. İki gündür sokmadığı laf kalmadı. Bende vajinal mantar olduğu için ilişkiye girmiyorum uzun süredir. O yüzden de iyice soğuduk birbirimizden. İkimiz de öğretmeniz. O özel ders falan da veriyor. Aylık gelirimiz 12 bin TL falan. Hem kendisi sigara içiyor arada alkol de alıyor. Ben bişey demiyorum. Ben har vurup harman savuruyormuşum o köpek gibi çalışıyormuş. Sizce çalışan bir kadın için aylık 2000 TL ki içinde evin ve çocukların her türlü gideri var çok mu? O kadar bunaldım ki ne bileyim takma deyin, he de geç deyin. Çok sıkıldım. Sizin aylık harçlığınız nedir mesela? Eşiniz size de bu gereksiz bunu niye aldın gibi şeyler söylüyor mu? Bu gibi şeyler söylediğinde siz nasıl davranıyorsunuz? Ben deliriyorum bu sefer iyice sarpa sarıyor ilişkimiz. Bi akıl verin ya şöyle yap böyle ağzından gir burnundan çık deyin. Çocuğuyla çok ilgilenen bir baba. Yoksa defedip gideceğim de çocuğuma kıyamıyorum

Kızlar hem doğuma hazırlık egzersizleri için hem de hastaneye götürmek için pilates topu almak istiyorum ama nasıl seçmeliyim bilmiyorum. Birkaç boyu varmış sanırım. Benim boyum 1.55, bana 55 cm mi daha uygun olur 65 mi acaba

Ben 2/3 gün çıkmasam nolurum acaba
Bende de var merhem böyle durumlarda kullanıyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…