2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım kendı maaşınla ıstedıgını alabılırsın tabıı kı evladına .. hamıleyken bızler bıraz daha hassas oluyoruz ben bu aralar herseye alınıp ağlıyorum mesela Biz liste yaptık mesela ihtiyaçlar için o sebeple gereksiz diyemiyor acaba sende öyle bir şey yapıp ortalama fıyatlarını karsısına mı yazsan?

Sağol canım

Rabbim sabır ve kolaylık versin. Tez zamanda muhabbet versin size. Keşke cocuğuyla ilgilenen biri bebeği için alınanları bu kadar sorun etmese. Neler alındı bilmiyorum ama gereksiz değildir heralde.
Benim eşim asgari ücretle çalışıyor. Ben çalışmıyorum. Kiradayız. Eşim ben bebeğim için çalışıyorum der. Bişeyi eksik olsun istemez. Kaliteli ürün seçmeye çalışır. Bebeğe zararı olabilicekse ucuzu asla almaz. Zaten yeni başladık alışverişlere.
Herkesin kazancı kendine dillendirmek istemem ama 12 bin liralik gelirden 2 bin lira bebişe düşer heralde. Bide her ay böyle olacak değilya. Mesela puset almışsınızdır bunu bir daha ki ayda alacak değilsinizya.

Benim kayınpederimin hep yurt dışlarında çalışmış durumları hep çok iyiymiş ama çoluk çocuklarından çok kısmışlar o yüzden eşim de çok derdi ona ne gerek var buna ne gerek var bizde yoktu diye şimdi 3.ve ben çalışmadığım halde gerek gördüğümü kartından alıyorum eğer söylenirse de umursamıyorum canım kaldı ki senin kendi maaşınmış fuzuli birşey aldığını da düşünmüyorum ki tüm harcamalarla 2000 kart ekstresi fazla değil bence eğer yapabilirsen umursamamaya bak kızıyla çok ilgileniyormuş eminim oğlunuz doğunca da bu söylenmeleri bırakacaktır bu durumda kendini üzmen onu değiştirmez. Tez vakitte de mantarın geçer inşallah eşler arasında bu uzun süre ilişki olmaması da çoğu zaman soğukluk yapıyor malesef

Allah yardımcınız olsun ama çalışan biri için 2000 TL hiçte fazla değil bence aynı şartlarda olduğunuzu biraz eşinize belli etmeniz gerekiyor

Üzüm yemeyi deneyin yada ayran içmeyi benim de hareket etmediğinde yapıyorum etkisi oluyo inşallah size de olur
Ay dünden beri kafayi yiyecektim. Gun icinde hic oturmamıştım aksam da hissedemedim pek. Üzüldüm baya. Simdi biseyler yiyip sessizce bekleyince hissettim cok şükür. Ama nedense güçlü degil artik

Canım masrafları o yapsın, bak kart borcun nasıl düşer. Terazi burçları zor, babam ve oğlum terazi, maddi yönden olmasa da ters bir mizaclari var.

Ay dünden beri kafayi yiyecektim. Gun icinde hic oturmamıştım aksam da hissedemedim pek. Üzüldüm baya. Simdi biseyler yiyip sessizce bekleyince hissettim cok şükür. Ama nedense güçlü degil artik
Yeri daralmıştır yada baş aşağı durduğunda öyle oluyomuş benim ki başı aşağıda o yüzden çok sert olmuyo nadir oluyo doktora bende sormuştum normal demişti ama içinde kuşku kalmasın yine bi doktoruna sor istersen

Karnini bolca oksa canim son 3 ay oksamaya duyarli oluyormarmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…