Şimdi ordan geldim :)Kızlar hepsiburada da anne bebek ürünlerinde 14 15 16 eylül indirimleri var. Haberiniz olsun
Canım kendı maaşınla ıstedıgını alabılırsın tabıı kı evladına .. hamıleyken bızler bıraz daha hassas oluyoruz ben bu aralar herseye alınıp ağlıyorum meselaStresten konu açılmışken kuzular benim eşim terazi burcu yani burctan da değil ama iki gün bana güzel davranıyorsa 5 gün burnumdan getiriyor. Mutfak masrafları, market masrafları, çocukların kıyafetleri, faturalar, benim harçlığım hepsi kredi kartımdan geçer. O sadece arabasının benzinini tekerini kaskosunu bir de bizi dışarda bi yere götürdüğünde götürürse onu ödüyor kredi kartından. Kendi evimiz arabamız var ama o bir ev daha almak istiyor. Demem o ki benim doğacak bebeğimize aldığım şeyler gereksiz gelmiş. Ben neden 2000 TL kredi kartı borcu çıkarmışım. İki gündür sokmadığı laf kalmadı. Bende vajinal mantar olduğu için ilişkiye girmiyorum uzun süredir. O yüzden de iyice soğuduk birbirimizden. İkimiz de öğretmeniz. O özel ders falan da veriyor. Aylık gelirimiz 12 bin TL falan. Hem kendisi sigara içiyor arada alkol de alıyor. Ben bişey demiyorum. Ben har vurup harman savuruyormuşum o köpek gibi çalışıyormuş. Sizce çalışan bir kadın için aylık 2000 TL ki içinde evin ve çocukların her türlü gideri var çok mu? O kadar bunaldım ki ne bileyim takma deyin, he de geç deyin. Çok sıkıldım. Sizin aylık harçlığınız nedir mesela? Eşiniz size de bu gereksiz bunu niye aldın gibi şeyler söylüyor mu? Bu gibi şeyler söylediğinde siz nasıl davranıyorsunuz? Ben deliriyorum bu sefer iyice sarpa sarıyor ilişkimiz. Bi akıl verin ya şöyle yap böyle ağzından gir burnundan çık deyin. Çocuğuyla çok ilgilenen bir baba. Yoksa defedip gideceğim de çocuğuma kıyamıyorum
Doğduktan sonra yoğun gaz sancısı yaşayan ve belli saatlerde ağlama nöbetleri geçiren bebeklere kolik deniliyor canım. Bu biberonlar da bebek beslenirken hava yutmasini ve gaz oluşumunu engelliyor.kolik ne demek ?
Sağol canımFiyat araştırması yaptım en uygun bu sitedeydi iki boyu vardı ama sonrasından kullanilabilmesi açısından büyük tercih ettim cam değil bişey olacağını da sanmiyorum. Cam olanların cubuklusunu yoktu emzik özelliğinde varmış ya gitmesi açısından bunda her ikiside mevcut okuduğumuda göre . Alacak arkadaşlara fikir olsun
Rabbim sabır ve kolaylık versin. Tez zamanda muhabbet versin size. Keşke cocuğuyla ilgilenen biri bebeği için alınanları bu kadar sorun etmese. Neler alındı bilmiyorum ama gereksiz değildir heralde.Stresten konu açılmışken kuzular benim eşim terazi burcu yani burctan da değil ama iki gün bana güzel davranıyorsa 5 gün burnumdan getiriyor. Mutfak masrafları, market masrafları, çocukların kıyafetleri, faturalar, benim harçlığım hepsi kredi kartımdan geçer. O sadece arabasının benzinini tekerini kaskosunu bir de bizi dışarda bi yere götürdüğünde götürürse onu ödüyor kredi kartından. Kendi evimiz arabamız var ama o bir ev daha almak istiyor. Demem o ki benim doğacak bebeğimize aldığım şeyler gereksiz gelmiş. Ben neden 2000 TL kredi kartı borcu çıkarmışım. İki gündür sokmadığı laf kalmadı. Bende vajinal mantar olduğu için ilişkiye girmiyorum uzun süredir. O yüzden de iyice soğuduk birbirimizden. İkimiz de öğretmeniz. O özel ders falan da veriyor. Aylık gelirimiz 12 bin TL falan. Hem kendisi sigara içiyor arada alkol de alıyor. Ben bişey demiyorum. Ben har vurup harman savuruyormuşum o köpek gibi çalışıyormuş. Sizce çalışan bir kadın için aylık 2000 TL ki içinde evin ve çocukların her türlü gideri var çok mu? O kadar bunaldım ki ne bileyim takma deyin, he de geç deyin. Çok sıkıldım. Sizin aylık harçlığınız nedir mesela? Eşiniz size de bu gereksiz bunu niye aldın gibi şeyler söylüyor mu? Bu gibi şeyler söylediğinde siz nasıl davranıyorsunuz? Ben deliriyorum bu sefer iyice sarpa sarıyor ilişkimiz. Bi akıl verin ya şöyle yap böyle ağzından gir burnundan çık deyin. Çocuğuyla çok ilgilenen bir baba. Yoksa defedip gideceğim de çocuğuma kıyamıyorum
Benim kayınpederimin hep yurt dışlarında çalışmış durumları hep çok iyiymiş ama çoluk çocuklarından çok kısmışlar o yüzden eşim de çok derdi ona ne gerek var buna ne gerek var bizde yoktu diye şimdi 3.ve ben çalışmadığım halde gerek gördüğümü kartından alıyorum eğer söylenirse de umursamıyorum canım kaldı ki senin kendi maaşınmış fuzuli birşey aldığını da düşünmüyorum ki tüm harcamalarla 2000 kart ekstresi fazla değil bence eğer yapabilirsen umursamamaya bak kızıyla çok ilgileniyormuş eminim oğlunuz doğunca da bu söylenmeleri bırakacaktır bu durumda kendini üzmen onu değiştirmez. Tez vakitte de mantarın geçer inşallah eşler arasında bu uzun süre ilişki olmaması da çoğu zaman soğukluk yapıyor malesefStresten konu açılmışken kuzular benim eşim terazi burcu yani burctan da değil ama iki gün bana güzel davranıyorsa 5 gün burnumdan getiriyor. Mutfak masrafları, market masrafları, çocukların kıyafetleri, faturalar, benim harçlığım hepsi kredi kartımdan geçer. O sadece arabasının benzinini tekerini kaskosunu bir de bizi dışarda bi yere götürdüğünde götürürse onu ödüyor kredi kartından. Kendi evimiz arabamız var ama o bir ev daha almak istiyor. Demem o ki benim doğacak bebeğimize aldığım şeyler gereksiz gelmiş. Ben neden 2000 TL kredi kartı borcu çıkarmışım. İki gündür sokmadığı laf kalmadı. Bende vajinal mantar olduğu için ilişkiye girmiyorum uzun süredir. O yüzden de iyice soğuduk birbirimizden. İkimiz de öğretmeniz. O özel ders falan da veriyor. Aylık gelirimiz 12 bin TL falan. Hem kendisi sigara içiyor arada alkol de alıyor. Ben bişey demiyorum. Ben har vurup harman savuruyormuşum o köpek gibi çalışıyormuş. Sizce çalışan bir kadın için aylık 2000 TL ki içinde evin ve çocukların her türlü gideri var çok mu? O kadar bunaldım ki ne bileyim takma deyin, he de geç deyin. Çok sıkıldım. Sizin aylık harçlığınız nedir mesela? Eşiniz size de bu gereksiz bunu niye aldın gibi şeyler söylüyor mu? Bu gibi şeyler söylediğinde siz nasıl davranıyorsunuz? Ben deliriyorum bu sefer iyice sarpa sarıyor ilişkimiz. Bi akıl verin ya şöyle yap böyle ağzından gir burnundan çık deyin. Çocuğuyla çok ilgilenen bir baba. Yoksa defedip gideceğim de çocuğuma kıyamıyorum
Günaydın. Ben bugün gerginim dünden beri hissedemedim kızımı. Hissetmeyi bekliyorumGünaydın hanımlar nasılsınız bugün
Allah yardımcınız olsun ama çalışan biri için 2000 TL hiçte fazla değil bence aynı şartlarda olduğunuzu biraz eşinize belli etmeniz gerekiyorStresten konu açılmışken kuzular benim eşim terazi burcu yani burctan da değil ama iki gün bana güzel davranıyorsa 5 gün burnumdan getiriyor. Mutfak masrafları, market masrafları, çocukların kıyafetleri, faturalar, benim harçlığım hepsi kredi kartımdan geçer. O sadece arabasının benzinini tekerini kaskosunu bir de bizi dışarda bi yere götürdüğünde götürürse onu ödüyor kredi kartından. Kendi evimiz arabamız var ama o bir ev daha almak istiyor. Demem o ki benim doğacak bebeğimize aldığım şeyler gereksiz gelmiş. Ben neden 2000 TL kredi kartı borcu çıkarmışım. İki gündür sokmadığı laf kalmadı. Bende vajinal mantar olduğu için ilişkiye girmiyorum uzun süredir. O yüzden de iyice soğuduk birbirimizden. İkimiz de öğretmeniz. O özel ders falan da veriyor. Aylık gelirimiz 12 bin TL falan. Hem kendisi sigara içiyor arada alkol de alıyor. Ben bişey demiyorum. Ben har vurup harman savuruyormuşum o köpek gibi çalışıyormuş. Sizce çalışan bir kadın için aylık 2000 TL ki içinde evin ve çocukların her türlü gideri var çok mu? O kadar bunaldım ki ne bileyim takma deyin, he de geç deyin. Çok sıkıldım. Sizin aylık harçlığınız nedir mesela? Eşiniz size de bu gereksiz bunu niye aldın gibi şeyler söylüyor mu? Bu gibi şeyler söylediğinde siz nasıl davranıyorsunuz? Ben deliriyorum bu sefer iyice sarpa sarıyor ilişkimiz. Bi akıl verin ya şöyle yap böyle ağzından gir burnundan çık deyin. Çocuğuyla çok ilgilenen bir baba. Yoksa defedip gideceğim de çocuğuma kıyamıyorum
Neler vardı ben hiç birşey bulamadım birde güzel şeyler görürseniz buraya da ekleyin mutalaka birilerinin işine yararKızlar hepsiburada da anne bebek ürünlerinde 14 15 16 eylül indirimleri var. Haberiniz olsun
Üzüm yemeyi deneyin yada ayran içmeyi benim de hareket etmediğinde yapıyorum etkisi oluyo inşallah size de olurGünaydın. Ben bugün gerginim dünden beri hissedemedim kızımı. Hissetmeyi bekliyorum
Ateş ölçerler de çok güzel indirim war hepsi buradada ben almıştım keşke bekleseymişimE
Neler vardı ben hiç birşey bulamadım birde güzel şeyler görürseniz buraya da ekleyin mutalaka birilerinin işine yarar
Ay dünden beri kafayi yiyecektim. Gun icinde hic oturmamıştım aksam da hissedemedim pek. Üzüldüm baya. Simdi biseyler yiyip sessizce bekleyince hissettim cok şükür. Ama nedense güçlü degil artikÜzüm yemeyi deneyin yada ayran içmeyi benim de hareket etmediğinde yapıyorum etkisi oluyo inşallah size de olur
Canım masrafları o yapsın, bak kart borcun nasıl düşer. Terazi burçları zor, babam ve oğlum terazi, maddi yönden olmasa da ters bir mizaclari var.Stresten konu açılmışken kuzular benim eşim terazi burcu yani burctan da değil ama iki gün bana güzel davranıyorsa 5 gün burnumdan getiriyor. Mutfak masrafları, market masrafları, çocukların kıyafetleri, faturalar, benim harçlığım hepsi kredi kartımdan geçer. O sadece arabasının benzinini tekerini kaskosunu bir de bizi dışarda bi yere götürdüğünde götürürse onu ödüyor kredi kartından. Kendi evimiz arabamız var ama o bir ev daha almak istiyor. Demem o ki benim doğacak bebeğimize aldığım şeyler gereksiz gelmiş. Ben neden 2000 TL kredi kartı borcu çıkarmışım. İki gündür sokmadığı laf kalmadı. Bende vajinal mantar olduğu için ilişkiye girmiyorum uzun süredir. O yüzden de iyice soğuduk birbirimizden. İkimiz de öğretmeniz. O özel ders falan da veriyor. Aylık gelirimiz 12 bin TL falan. Hem kendisi sigara içiyor arada alkol de alıyor. Ben bişey demiyorum. Ben har vurup harman savuruyormuşum o köpek gibi çalışıyormuş. Sizce çalışan bir kadın için aylık 2000 TL ki içinde evin ve çocukların her türlü gideri var çok mu? O kadar bunaldım ki ne bileyim takma deyin, he de geç deyin. Çok sıkıldım. Sizin aylık harçlığınız nedir mesela? Eşiniz size de bu gereksiz bunu niye aldın gibi şeyler söylüyor mu? Bu gibi şeyler söylediğinde siz nasıl davranıyorsunuz? Ben deliriyorum bu sefer iyice sarpa sarıyor ilişkimiz. Bi akıl verin ya şöyle yap böyle ağzından gir burnundan çık deyin. Çocuğuyla çok ilgilenen bir baba. Yoksa defedip gideceğim de çocuğuma kıyamıyorum
Yeri daralmıştır yada baş aşağı durduğunda öyle oluyomuş benim ki başı aşağıda o yüzden çok sert olmuyo nadir oluyo doktora bende sormuştum normal demişti ama içinde kuşku kalmasın yine bi doktoruna sor istersenAy dünden beri kafayi yiyecektim. Gun icinde hic oturmamıştım aksam da hissedemedim pek. Üzüldüm baya. Simdi biseyler yiyip sessizce bekleyince hissettim cok şükür. Ama nedense güçlü degil artik
Ay dünden beri kafayi yiyecektim. Gun icinde hic oturmamıştım aksam da hissedemedim pek. Üzüldüm baya. Simdi biseyler yiyip sessizce bekleyince hissettim cok şükür. Ama nedense güçlü degil artik
Ya göremedim halbuki ateş ölçer alacağım hangi ürünü aldınız geldi mi temassiz istiyorum birde suyu felan da olcsunAteş ölçerler de çok güzel indirim war hepsi buradada ben almıştım keşke bekleseymişim
Bende şimdi denedim gerçekten hemen kıpırdandiKarnini bolca oksa canim son 3 ay oksamaya duyarli oluyormarmis
Bende şimdi denedim gerçekten hemen kıpırdandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?