Yeri daralmıştır yada baş aşağı durduğunda öyle oluyomuş benim ki başı aşağıda o yüzden çok sert olmuyo nadir oluyo doktora bende sormuştum normal demişti ama içinde kuşku kalmasın yine bi doktoruna sor istersen
Evet gecen kontrolde pozisyonundan dolayi hareketlerini az hissedebilirsin demişti. Az da olsa hissedeyim yeter ki yaa razıyım yani. Bir iki vursun bileyim iyi olduğunu ❤
Ama ben korkuyorum bu aralar ara ara sancı oldukça ve akşamki o kasılmadan sonra hemen aklıma erken doğum geliyor.
Sizler de farkettiniz mi bilmiyorum bu aralar o kadar çok erken doğum çoğaldı ki. Sosyal medyada takip ettiklerimden sanırım etkilendim ben de en ufak ağrıdan sancıdan korkar oldum
Ama ben korkuyorum bu aralar ara ara sancı oldukça ve akşamki o kasılmadan sonra hemen aklıma erken doğum geliyor.
Sizler de farkettiniz mi bilmiyorum bu aralar o kadar çok erken doğum çoğaldı ki. Sosyal medyada takip ettiklerimden sanırım etkilendim ben de en ufak ağrıdan sancıdan korkar oldum
Aynı durum bende de war etrafımdan da çok duyuyorum psikolojim bozuldu doktoruna sor bu konuyu içini rahatlatana kadar aklına takılan ne varsa yoksa insan paranoyak oluyo zamanında sağlıkla gelsinler inşallah
Bıçak saplanır gibi olan ağrılar normalmis 3.trimesterda. kağan kocatepe anlatmış. O degil de bende de bazen ani bi karın sertlesmesi oluyor toplanıyor karnım bir tarafa. Bebegin dönmesine vs bağlıyorum ama normaldir insalla. Ya da alıştırma kasılması olabilir mi ki
Güzel görünüyor aslında bende Braun kulaktan ölçer vardı da oğlum sağolsun su dolu bardağa koymuş ben çok çok sonra farkettim içim cız etmişti takip edeyim ürünü bende teşekkür ederim
Güzel görünüyor aslında bende Braun kulaktan ölçer vardı da oğlum sağolsun su dolu bardağa koymuş ben çok çok sonra farkettim içim cız etmişti takip edeyim ürünü bende teşekkür ederim
Daha kullanmadım ama kullanıcı yorumları çok iyiydi braun da çok iyi ama fiyat çok yüksek kendimin wardı kulaktan ölçeri bi filtre alıcam ona da bakalım kullandıkça öğreniceZ inşallah bu da güzel çıkar
Bıçak saplanır gibi olan ağrılar normalmis 3.trimesterda. kağan kocatepe anlatmış. O degil de bende de bazen ani bi karın sertlesmesi oluyor toplanıyor karnım bir tarafa. Bebegin dönmesine vs bağlıyorum ama normaldir insalla. Ya da alıştırma kasılması olabilir mi ki
Aynı durum bende de war etrafımdan da çok duyuyorum psikolojim bozuldu doktoruna sor bu konuyu içini rahatlatana kadar aklına takılan ne varsa yoksa insan paranoyak oluyo zamanında sağlıkla gelsinler inşallah
Ben de aynı durumdayım maalesef.
Doktorum desen özel olmasına rağmen bebek haftasıyla uyumlu deyip yolluyor bu sebepten degistircem doktorumu çünkü birinin içimi rahatlatmasina ihtiyacım var
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar. Dediklerinize dikkat edicem. Başka çocuğumuz mu olacak daha. O da kabul etmek durumunda. Bundan sonra eksik olunca ona aldıracağım zaten. Bakalım kart borcu ne olacak.