2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Günaydın. Ben bugün gerginim dünden beri hissedemedim kızımı. Hissetmeyi bekliyorum
Canım stresli falansan hissetmeyebilirsin benim ruh halime göre bebeğin hareketleri çok fark ediyor moralim bozuksa tüm gün hissetmediğim bile oluyor korkma bişi yoktur annesi

Ama evet dün biraz üzgündüm etkilendi herhalde
Kıyamam Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize stres olmayalım diyeceğim de hormonlardan herhalde benim gibi sakin bir insan bile herşeye kafayı takar oldu bişi de diyemiyorum

Kıyamam Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize stres olmayalım diyeceğim de hormonlardan herhalde benim gibi sakin bir insan bile herşeye kafayı takar oldu bişi de diyemiyorum
Amin canim amin. Evet yaaa hormonlardan. Arkadaşımın bir tavrına alındım. Bütün gün üzüldüm. Ağladım falan. Alinganiz bayaa

bir tandigimiz yenidogum yapti. sdce 3. ayinda bir kere kontrole gtms bir daha da doktora gtmemis. bide dogurunca gtti. ya millet cok sansli ya ben cok pimprikliym. bn 2 haftada bir gidiyorm yine de icim rahat degl

bir tandigimiz yenidogum yapti. sdce 3. ayinda bir kere kontrole gtms bir daha da doktora gtmemis. bide dogurunca gtti. ya millet cok sansli ya ben cok pimprikliym. bn 2 haftada bir gidiyorm yine de icim rahat degl

Buda biraz abarti Allaha emanet olmus. Ben simdiye kadar sadece normal randevumarima girdim. Fazla pimpirikli olmakta iyi degil. Bosuna stress. Ayda bir kere doktora ayda jir kere ebeye gidiyorum. Son haftalar baska tabi. Agrin, sancin olunca tabi gidiceksin ama en ufak seyde stress yapmakta hic iyi degil

sen kendin mi gidiosun doktorun mu öyle çağırıyor eskiden annelerimizde öyleymiş annem o yüzden bana çok kızıyor bizim zamanımızda böyle zırt pırt doktora gitmek yoktu keyifle hamılelık geçiriyorduk yeni sistem gebeleri boğuyor diye

doktorm son 1 2 seferdir oyle cagirmaya baslaid. ama oncesnde de zaten plasentydi gecmeyen bulantiydi derkensdce 1 defa 5 haftasonra gtmistm genelde 2 3 haftada bi gidiyorm hep

doktorm son 1 2 seferdir oyle cagirmaya baslaid. ama oncesnde de zaten plasentydi gecmeyen bulantiydi derkensdce 1 defa 5 haftasonra gtmistm genelde 2 3 haftada bi gidiyorm hep
için rahat edıosa oyle gıt kuzum zaten cok kısa sure sonra sık sık gıdıceksın nts ıcın

Kızlar geceden beri gaz sancısı tarzında biseyler hissediyodum iyi ki geldin kasılma varmış eğer kanama filan olursa direk gel dedi ister istemez streslendim magnezyum kullanacağım üç gün geçmezse tekrar gideceğim. Medicale gidiyorum iki hafta önceye göre 50 lira zam görmüş ..

siddetlimiydi cnm

Benımde batma hıssı vardı ıdrar testınde bısı cıkmamıstı kultur de cıktı. 3 tane verdı gunde ıcıyorum valla
Ben de dün 2 tane içtim batma olmadı bakalım bugün de 2 içerim yine olmazsa devam ederim böyle

aah canım dinlen inşallah geçicidir ciğer geliştirici iğne falan vurmadı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…