2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Aslında bazen bende korkuyorum ama sürekli olumsuz düşünmek de malesef bizi ve bebeği strese sokuyor. Eğer süphelerin varsa şikayetlerini doktoruna anlatabilirsin sonradan pişman olmaktansa önlem almak en iyisi.

Zaten 28 32 arası yapıyorlarmış ama en idealine 29 diyorlar birkaç fotocuyla görüştüm de ayrıca çok güzeller
Ben burada 35-36 haftalık falandım işte. Ayıcık gibi Beğenmene sevindim canım yine de Bence tripotla da çekebilirsiniz. Bınları amatör makineyle çekmişti öğretmen arkadaşım. Anısı kalıyor sonuçta. Fotoğrafçılara tonlarca para dökmeye gerek yok aslında.

Yani düğünüm de Ocak taydı yine kapalı bi mekanda çektirmek zorunda kalmıştık çok çok da beğenmedik yine hüsran olur boşuna para verdiğimizle kalırız diye cnm sıkılıo kendimiz denicez önce sanırım bilmiorum

Canım geceden ben sancı hissettim bugün gittigimde kasilmam görüldü en ufak şeyde doktora gitmeniz de fayda var ilaç başladı. Halada karnım sertlesiyo tedirginim açıkçası ..

Canım geceden ben sancı hissettim bugün gittigimde kasilmam görüldü en ufak şeyde doktora gitmeniz de fayda var ilaç başladı. Halada karnım sertlesiyo tedirginim açıkçası ..
Çok geçmiş olsun. Magnezyumun rahim kasılmalarını da durdurduğunu bilmiyordum. İlk doğumumda ondan mı bebek 41 haftaya kadar gelmedi acaba? Şimdi içime kurt düştü. Allah vaktinde gelmesini nasip etsin inşallah canım. Dualarımız seninle

Bende bilmiyodum prospekdusunu yeni okudum gerçekten yazıyor . Elimde vardı zaten bı ara bacak kasilmamdan dolayı kullanip bırakmıştım . İnşallah engeller ama 3 gün kullan geçmezse kanama vs olursa gelirsin dedi . Her daim kullanilmiyo demek ki ihtiyaca bağlı. Göbek deliğmin çevresi çok sanciyo oraya popusunu dayamış hanfendi yerimi dar anlamadım ki sürekli çıkacakmış gibi hareketleniyo.

Kızlar benim de karnımın sağ tarafında komple ağrı var bu sabah uyanınca fark ettim. Tedirgin oldum ara ara da kramp giriyor allah evlatlarımızı bağışlasın bu haftalara geldik sağ salim kucağimiza alalım insallah

Geçmiş olsun canım inşaAllah kasılmaların kesilir. Birde sende Ankara Medicalemi gidiyorsun

Magnezyum alıyor musun ?
Bende magnezyum satıcısı gibi oldum yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…