Ben de ağrılarım olduğunda 2 kere aliyordum. Agrilarin azalimda günde 1 e düşürebilirsin hatta kesebilirsin deyince kestim. Ama devam edeyim bari. Hangisini kullaniyordun sen
Canım magnimore.
Bende durum şöyle canım ilk dogum sebepsiz 24. Haftada olduğu için kasılma engelleyici etkisinden dolayı başladık, başladığımızda bacak kramp vardı geçti. Muz ve soda da tuketiyorum üstelik. Arada lekelenmelerim de var diye 2 ye çıkardık Allah korusun erken doğarsa zihin gelişim iyi geliyormuş bebeğe inşallah.
Magnezyum ilacını kullanmaktan neden tedirgin oluyorsunuz hanımlar?
Geçen Hafta kanama ile hastane de yatmıştım. O zaman bana nidicard diye bir ilaç verdiler kasılmalar içindi oda. Ağır bi ilaç bas ağrısı yaptı ani terleme yaptı ve kabız yaptı... 2 gün kullanıp bıraktık mesela ama gerekli olsa yine devam edecektim. Hamd olsun magnimore ile devam ediyorum inşallah kasılma da yok. Ve bir yan etkisi hiç olması bana.
Bu dönemde çok ayakta kalmamak dinlenmek en güzeli sağlıklı vakitli doğumlar nasip olsun hepimize.❣
Geçen Hafta kanama ile hastane de yatmıştım. O zaman bana nidicard diye bir ilaç verdiler kasılmalar içindi oda. Ağır bi ilaç bas ağrısı yaptı ani terleme yaptı ve kabız yaptı... 2 gün kullanıp bıraktık mesela ama gerekli olsa yine devam edecektim. Hamd olsun magnimore ile devam ediyorum inşallah kasılma da yok. Ve bir yan etkisi hiç olması bana.
Bu dönemde çok ayakta kalmamak dinlenmek en güzeli sağlıklı vakitli doğumlar nasip olsun hepimize.❣
Bunu bende cok merak ediyorum bende uc haftadir hergun kullaniyorum doktorum verdiyese vardir bir bildigi. Ki bende kasilma falanda yok. Gerekirse zaten son haftalarda biraktirir.
bünyeden bünyeye değişiyor ama son aylarda kasılmaları hissetmiyormussun riskli bir durummuş suan bende kullaniyorum gun de 1 tane dedi fazla kullanma sakin dedi
Yarın değil öbür gün hastane randevum var. Ama öğrendim ki gittiğim hastanedeki doktorlardan bi kadın doğumcu bir çocuk doktoru ve hemşireleri komple covit olmuşlar hatta ilk gittiğim kadın doğum doktoru entübeymiş 54 yaşında. Kısacası o hastanede yayılmış diyorlar. Bu haftalarda önemli bişey oluyor muydu? Gitmesem daha iyi olacak sanırım Bebeği de görmeyi çok istiyordum aslında ama riskli değil mi?
Her zaman değil ama bugün bur jere magnezyum bir kere de parol aldım bebeğim bugün pek hareketli de değil çok tedirginim yarın düzelmezse doktora gorunecem
bir tandigimiz yenidogum yapti. sdce 3. ayinda bir kere kontrole gtms bir daha da doktora gtmemis. bide dogurunca gtti. ya millet cok sansli ya ben cok pimprikliym. bn 2 haftada bir gidiyorm yine de icim rahat degl
Merhaba. Ben de sadece 16. Haftada cinsiyeti öğrenmek için gittim. Şu an 28. haftadayım, doktora yeniden gideceğim ama ultrasona girmeyeceğim. Kendime 2 ultrason hakkı daha veriyorum, onu da 38. haftadan sonra kullanacağım. Avrupa'da gebeler en çok 3 kere ultrasona giriyor çünkü ultrason teknolojisinin bebeği ne düzeyde etkilediği hakkında yeterli çalışma yok. 2 dakikadan uzun süren ultrason maruziyeti örneğin bebeğin vücut ısısını artırıp kalp ritmini etkileyebiliyor. Doktor gülnihal bülbülün doğal doğum kitabında ya da doktor hakan çokerin kitabında okumuştum.
Aslında bazen bende korkuyorum ama sürekli olumsuz düşünmek de malesef bizi ve bebeği strese sokuyor. Eğer süphelerin varsa şikayetlerini doktoruna anlatabilirsin sonradan pişman olmaktansa önlem almak en iyisi.
Canım geceden ben sancı hissettim bugün gittigimde kasilmam görüldü en ufak şeyde doktora gitmeniz de fayda var ilaç başladı. Halada karnım sertlesiyo tedirginim açıkçası ..
Canım geceden ben sancı hissettim bugün gittigimde kasilmam görüldü en ufak şeyde doktora gitmeniz de fayda var ilaç başladı. Halada karnım sertlesiyo tedirginim açıkçası ..
Merhaba. Ben de sadece 16. Haftada cinsiyeti öğrenmek için gittim. Şu an 28. haftadayım, doktora yeniden gideceğim ama ultrasona girmeyeceğim. Kendime 2 ultrason hakkı daha veriyorum, onu da 38. haftadan sonra kullanacağım. Avrupa'da gebeler en çok 3 kere ultrasona giriyor çünkü ultrason teknolojisinin bebeği ne düzeyde etkilediği hakkında yeterli çalışma yok. 2 dakikadan uzun süren ultrason maruziyeti örneğin bebeğin vücut ısısını artırıp kalp ritmini etkileyebiliyor. Doktor gülnihal bülbülün doğal doğum kitabında ya da doktor hakan çokerin kitabında okumuştum.
Herkes isteyerek girmiyor ultrasona , haftada iki haftada bir ihtiyacı olan anne adayları var. Ben de onlardan biriyim . Zararlı olsa doktorlar tarafından bilgilendirilir , onam formu alınırdı
Yarın değil öbür gün hastane randevum var. Ama öğrendim ki gittiğim hastanedeki doktorlardan bi kadın doğumcu bir çocuk doktoru ve hemşireleri komple covit olmuşlar hatta ilk gittiğim kadın doğum doktoru entübeymiş 54 yaşında. Kısacası o hastanede yayılmış diyorlar. Bu haftalarda önemli bişey oluyor muydu? Gitmesem daha iyi olacak sanırım Bebeği de görmeyi çok istiyordum aslında ama riskli değil mi?
Canım uyusmazlik varsa ignen yapiliyo onun dışında test yok. Nst 32 den sonra basliyo diye biliyorum tabi sendeki durumda bağlı benim yaşadığım il çok berbat ama mecburen gidiyorum ..
Kış kapıda be vakalar artacak gibi görünüype Allah yardımcımız olsun. Şeker yüklemesi bu zamanlarda oluyor yaptırdıysan Ve şikayetin yoksa sen bilirsin canım. Ben özel muaynehaneye gidiyorım biraz daha içim rahat