2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar midem yanıyor. Bu kadar sık olmazdı 3 gündür arttı. Doğal yöntemleriniz neler. İlaç alcak kadar çok değil ama bazen artıyor

Kızlar midem yanıyor. Bu kadar sık olmazdı 3 gündür arttı. Doğal yöntemleriniz neler. İlaç alcak kadar çok değil ama bazen artıyor
aynen bende öyleyim 7. ayda olmaya başlıyormuş ılık süt iyi diyorlar ama ben süt içemiyorum. badem yiyorum o iyi geliyor

aynen bende öyleyim 7. ayda olmaya başlıyormuş ılık süt iyi diyorlar ama ben süt içemiyorum. badem yiyorum o iyi geliyor
Bişeyler yiyince rahatlıyorum gibi geliyor. Ne yicemi de şaşırdım. Uykudan önce falan artıyor yanma

Bişeyler yiyince rahatlıyorum gibi geliyor. Ne yicemi de şaşırdım. Uykudan önce falan artıyor yanma
aynen canim ayni durumdayız bebis büyüdükçe mideye baskı yapıyormuş cok normalmis bende boyle avutuyorum kendimi meyvede iyi gelir ama en iyisi ılık süt içebiliyorsan iç

7 ayla birlikte şikayetler artmaya başlıyor galiba 2 gündür hiç rahat değilim yatakta dönerken zorlanıyorum sol kasigima ağrı giriyor dönerken, birde sağ tarafıma fazla yatınca iki göğüs arama sancı giriyor kalkınca normale dönüyorum

Canım bugün kontrolüm vardı, 29 haftalık bebeğim, nst ye bağlandım, sonuç alınıyor sanırım
26 hafta da yanlış ilaç kullanımına bağlı gittim nts ye bağladılar hiç haftamı sormadan sonra dedi ki kaç haftalıksın 26 diyince yaaa 32 den once nts olmaz kı zaten gobegınız bızı yanılttı

Ben kendi doktoruma gittim o istedi canım, rahimde kasılma varsa görelim diye

kızlar artık bu sıckalar beni cok bunalttı ve zar zor gelıp calısıyorum işte su izin gelsede rahatlasak

Şükür ki gitmenizi gerektirecek bir durum da olmamış... Keşke diyorum ama yapacak birşey yok ben gibi riski olanlar yakın takip olanlar gitmek durumunda
Kuzular önce Allaha sonra bize ve doktorlara emanet ❣

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…