aynen canim ayni durumdayız bebis büyüdükçe mideye baskı yapıyormuş cok normalmis bende boyle avutuyorum kendimi meyvede iyi gelir ama en iyisi ılık süt içebiliyorsan iç
7 ayla birlikte şikayetler artmaya başlıyor galiba 2 gündür hiç rahat değilim yatakta dönerken zorlanıyorum sol kasigima ağrı giriyor dönerken, birde sağ tarafıma fazla yatınca iki göğüs arama sancı giriyor kalkınca normale dönüyorum
26 hafta da yanlış ilaç kullanımına bağlı gittim nts ye bağladılar hiç haftamı sormadan sonra dedi ki kaç haftalıksın 26 diyince yaaa 32 den once nts olmaz kı zaten gobegınız bızı yanılttı
26 hafta da yanlış ilaç kullanımına bağlı gittim nts ye bağladılar hiç haftamı sormadan sonra dedi ki kaç haftalıksın 26 diyince yaaa 32 den once nts olmaz kı zaten gobegınız bızı yanılttı
bünyeden bünyeye değişiyor ama son aylarda kasılmaları hissetmiyormussun riskli bir durummuş suan bende kullaniyorum gun de 1 tane dedi fazla kullanma sakin dedi
Merhaba. Ben de sadece 16. Haftada cinsiyeti öğrenmek için gittim. Şu an 28. haftadayım, doktora yeniden gideceğim ama ultrasona girmeyeceğim. Kendime 2 ultrason hakkı daha veriyorum, onu da 38. haftadan sonra kullanacağım. Avrupa'da gebeler en çok 3 kere ultrasona giriyor çünkü ultrason teknolojisinin bebeği ne düzeyde etkilediği hakkında yeterli çalışma yok. 2 dakikadan uzun süren ultrason maruziyeti örneğin bebeğin vücut ısısını artırıp kalp ritmini etkileyebiliyor. Doktor gülnihal bülbülün doğal doğum kitabında ya da doktor hakan çokerin kitabında okumuştum.
Şükür ki gitmenizi gerektirecek bir durum da olmamış... Keşke diyorum ama yapacak birşey yok ben gibi riski olanlar yakın takip olanlar gitmek durumunda
Kuzular önce Allaha sonra bize ve doktorlara emanet ❣
Bunu bende cok merak ediyorum bende uc haftadir hergun kullaniyorum doktorum verdiyese vardir bir bildigi. Ki bende kasilma falanda yok. Gerekirse zaten son haftalarda biraktirir.
Her zaman değil ama bugün bur jere magnezyum bir kere de parol aldım bebeğim bugün pek hareketli de değil çok tedirginim yarın düzelmezse doktora gorunecem