Kontrolden geldim kızlar çok şükür herşey yolunda ❤
10 gün olan takibi 2 hafta yaptık hayırlısı inşallah
Tosbisim çok ciddiydi güldürdü bizi ayakları da kaldırmış kafasına
Kontrolden geldim kızlar çok şükür herşey yolunda ❤
10 gün olan takibi 2 hafta yaptık hayırlısı inşallah
Tosbisim çok ciddiydi güldürdü bizi ayakları da kaldırmış kafasına
Bugün benim de kontrolüm vardı, çok şükür herşey yolunda. Bebeğim ilk defa gününden önde çıktı. İdrar kültürü ve kan tahlili verdim. Ben kilo almamışım.
26 hafta da yanlış ilaç kullanımına bağlı gittim nts ye bağladılar hiç haftamı sormadan sonra dedi ki kaç haftalıksın 26 diyince yaaa 32 den once nts olmaz kı zaten gobegınız bızı yanılttı
Ya canım sertleşmeyi nasıl anlıyorsunuz bende kasılma yok şükür ama sırtüstü yattığımda bazen karnım çok geriliyor bebek mi toplanıyor yana dönünce düzeliyor anlamıyorum ki
Ya canım sertleşmeyi nasıl anlıyorsunuz bende kasılma yok şükür ama sırtüstü yattığımda bazen karnım çok geriliyor bebek mi toplanıyor yana dönünce düzeliyor anlamıyorum ki
Evet toplanma oluyordu ama geçmiyordu dakikalarca kalıyordu ve beni çok rahatsız ediyordu. Çok şükür bir problem olmadı ama birkaç defa doktora gitmişliğim olmuştu bu sebeple. Şimdiki gebeliğimde kısa sürüyor öok rahatsızlık vermiyor o nedenle henüz nst falan bağlanmadı hiç
Evet toplanma oluyordu ama geçmiyordu dakikalarca kalıyordu ve beni çok rahatsız ediyordu. Çok şükür bir problem olmadı ama birkaç defa doktora gitmişliğim olmuştu bu sebeple. Şimdiki gebeliğimde kısa sürüyor öok rahatsızlık vermiyor o nedenle henüz nst falan bağlanmadı hiç
Kuzular geldim ben hersey yolunda çok şükür zor fa olsa oğluş yüzünü gösterdi elleriyle kapıyordu 3 haftada 900 gr almışım bebeğin kilosu da iyi bir sonrakine 2 hafta sonra dedi usg ve sat arasında 5 gün var normal dedi numarada grip alışını sordum yaptırma dedi sizin doktorlarınız bu konuda ne düşünüyor ben Ankara’da bir üniversite hastanesine gidiyorum
Bende kontrolden geldim kızlar bebeğimin karın çevresi geriliği 20 günden 15 güne düşmüş ama diğer her şeyi haftasıyla uyumlu. Bu hafta 200 gram almış maşallah kilo artışı iyi dedi doktorumuz da. Bizimki ince belli olacak demek ki onu anladım başka hiçbir sorun gözükmüyor çünkü Nst istedi doktorum ilk kez bağladılar, sancı vs çıkmadı herşey normal şimdilik rahim ağzı uzunluğu da iyiymiş. 32. haftaya kadar asprine devam edeceğiz yalnızca. Geçen hafta üzülmüştüm ama her yolundaymış çok şükür inşallah böyle devam eder