2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Aaa bas capinin buyuk olmasi sorunmu peki
Bebeğin bütün ölçümleri ileri canım boyunda fl kemiği 7 ile carpiliyo yaklaşık 38 cm iri bı bebek sizi bekliyo maşallah. Şeker yuklemen filan yapıldıysa sıkıntı yoktur bebeğin suyuda normalse.

Bebeğin bütün ölçümleri ileri canım boyunda fl kemiği 7 ile carpiliyo yaklaşık 38 cm iri bı bebek sizi bekliyo maşallah. Şeker yuklemen filan yapıldıysa sıkıntı yoktur bebeğin suyuda normalse.
Suyuna normal dedi seker yuklemesi istemedi sadece tokluk sekerine bakacak sonuc yari belli olacak

Babasina cekti o zaman.☺ kiz olacak

Kesin ondandır o zaman geçen hafta karın çevresi geride diye bizim de moralimiz bozulmuştu ama hafta hafta takip ediyoruz düzenli alıyor demek bebeğin yapısı bu fazla dert etmemek lazım bu ultrason ölçümlerini. Benim eşim de bedeni başına göre daha küçük doğmuş, ikimiz de öyle çok iri doğmuş bebekler değilmişiz. Ben şimdi de öyleyim 1.55 boyum var ne kadar büyük çıkabilir zaten bizim bebek siz de aile olarak uzun boylu yapılıysanız onunla ilgilidir tamamen önde olması

Bu ultrason ölçümleri ile bir ara kafayı yemiştik abimin bebeğinde sürekli birileri geri birileri ileri oluyordu. Detaylı da kalpte parlaklık gormuştu ama doktoru %99.9 sağlıklı bebek demişti ileri tetkik önermemişlerdi. Bir ay FL 2 hafta geri Kafası 3 hafta ileri diğer ay karın geri çıkıyordu falan.. yengem çok gözyaşı döktü inanın doktoru da bir şey söylemiyordu sonuç sağlıklı bir evlat.. Nasibimizde varsa sağ salim alırız evlatlarımızı kucağımıza yoksa doğum anında bile bir çok risk olabiliyor evlatlarımız da bizlerde Allaha emanetiz

Benim ailem uzun boylu esimin normal sanirim anne tarafina cekti.Ama iki uc hafta ilerde olmasida acikcasi cok korkuttu drlada konusamadim yrina kadar zaman nasil geçecekse

Aynen öyle. Bende hiç pimpirikli bir insan değilimdir normalde, hamilelik boyunca da sadece üçlü testi yaptırdım. Hamileliğim de rahat geçiyordu kafam çok rahattı, 28. haftada birdenbire doktor muayenesi sırasında tansiyonumun yüksek çıkması bebeğin ac değerinin de geri çıkmasıyla korkuttular bizi. Tahliller vs yaptık her şey temiz, tansiyonumu takip ediyorum her gün normal. Bazen doktorlar gereksiz yere telaşlandırıyor strese sokuyor insanı

Benim ailem uzun boylu esimin normal sanirim anne tarafina cekti.Ama iki uc hafta ilerde olmasida acikcasi cok korkuttu drlada konusamadim yrina kadar zaman nasil geçecekse
Yarın konuşunca bize de haber ver canım sorun yoktur için rahat olsun

Ama bak bu son gittiğinde düzelme olmuş ölçümler de bu ölçümleri internette araştırınca Down sendromundan tut herşey çıkıyor. Bizim tek sorunumuz doktorlar yeterince bilgilendirmiyorlar. Doktorlar gerçekten tüm hastaları ile aynı samimiyette ilgilenmiyorlar, doğru doktoru bulmak da çok zor robot gibi ölçüm alıp insanın kafasını karıştıracak ortaya bir cümle atıp çekiliyorlar köşelerine.. eminim istisnalar vardır ama geneli böyle kaç tane doktor gezdim asla doğru doktoru bulamadım en sonunda da en iyi en pahalı hastane de bile tam hizmet alamıyorsam para saçmanın bir anlamı olmadığına karar verip cüzzi bir hastane de takiplere devam ediyorum.
İnşallah tüm anne adayları sağlıkla evlatlarını kucağına alacak Rabbim evlatla sınamasın hiç birimizi

Öyle kesinlikle, bende kaç doktor gezdim beklentimi düşürdüm artık. Benim anladığım dilde anlatsa herşeyi anlayacağım, bu neslin anneleri herşeyi araştırıp kendi öğreniyor anlayabiliriz zaten doğru düzgün açıklasalar. Nstye girdim dün, ilk defa giriyorum sonuçtan da bişey anlamadım kendim bakınca. Doktora gösteriyorum iyi görünüyor fazla hareketli çıkmamış dedi bana cevap olarak hareketli çıkmayan ne mesela bu nasıl bir açıklamadır. İlk bebek hareketlerini mi kastediyor diye düşündüm sonra ben kendim inceleyip araştırıp anladım, meğer grafikteki sancı hareketlerini kastediyormuş. Böyle garip şeyler oluyor işte her zaman
İnşallah sağ salim tamamlar alırız kucağımıza hepimiz de rahatlarız

Kahkaha attım resmen bir dahakine git sor bi de trip atıyorlar ben bir şey görsem söylerim zaten diye :) felaket tellallığında üstünüze yok diyesim geliyor da tutuyorum kendimi

Kahkaha attım resmen bir dahakine git sor bi de trip atıyorlar ben bir şey görsem söylerim zaten diye :) felaket tellallığında üstünüze yok diyesim geliyor da tutuyorum kendimi

Zaten bişey sorunca trip yiyeceğim diye kendim araştıra araştıra öğreniyorum, tıbbi terimlerden anlamasam da doktor kadar hakim oldum konuya artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…