2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benimde 28+4 şu an. Doktora gidemedim merak ediyorum doğum ne zamana denk geliyor diye nette baktığımda aralık 13 falan görünüyo ama sezeryan olacağım için daha erken olur sanırım
38. Haftadan önce alınmıyor bildiğim canım tahminen benimde 28 kasım 15 Aralık arası bir tarih galiba ama 34 ten sonra netleşiyor galiba gelişim pozisyon durumuna ve nst sonuçlarına göre.

Benimde 28+4 şu an. Doktora gidemedim merak ediyorum doğum ne zamana denk geliyor diye nette baktığımda aralık 13 falan görünüyo ama sezeryan olacağım için daha erken olur sanırım
Sezeryanda gelişimini tamamladikdan sonra 38 de alıyorlar diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum açıkçası. Sağlıklı olsunda 40 da doğsun önemli değil benim için.

Kızlar beşik alanınız var mı? Birde puset , hem arabahemde taşımak için kullanabileceğim onerilerilerinize talibim

bende memnunum bundan güzel yikiyor marketlerde de satıliyor canim gidersen bakarsın bi

Çalışıyorum canım ama fırsat buldukça dinleniyorum sol tarafıma yatmaya özen gösteriyorum dinlenirken uyurken, gün içinde haşlanmış yumurta peynir, süt, maden suyu ve yoğurt tüketmeye özen gösteriyorum birde akşamları meyve bol bol tüketiyorum canım. En kısa zamanda toparlar yediklerin şifa olsun da kilosunu alsın inşallah senin bebişinde

Canım roxy yerine duru granülmatik falan alsaydin ya

Eklentiler

• Screenshot_20200924-133932_Instagram.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 20
Kızlar beşik alanınız var mı? Birde puset , hem arabahemde taşımak için kullanabileceğim onerilerilerinize talibim
Canım ben park yatak aldım daha sonrası için kullanışlı olsun diye onun yanı sira baybmest yaptıracağım . Bebek arasının seti oluyo insan dusunebilirsin. Puseti ablam verecek bebek arabasını yaza doğru almayı planlıyorum

çok teşekkür ederim canım benim. inşaallah

Kızlar az önce hastaneden geldik 28 haftalık olduk ama 1 hafta geriden geliyor hala daha suyu sınırda dedi doktorum kilosu 1.180 gr olmuş boyu 38cm dedi sizlerde durum nasıl
Canım karpuz bebeğin suyunu fazlalastiriyo haberin olsun nasıl etki eder bilmiyorum yinede tüketmeye calis. O ileri geri her an degisiyo bence sol tarafa yatmaya özen göster muz kaşar peynir kuruyemişler bebeğe kilo aldiriyo. Belki minyon bı bebek seni bekliyo bunu bilemezsin ki... Ben henüz gitmedim ayın 5 de kontrolüm o zaman 28 filan oluyorum ama 23+5 te 35 cm 730 gramdi kilosu bir haftaya ileride görünüyordu. Şuan sanırım 1 kiloyu aşmıştır diye umuyorum

Park yatak hiç içime sinmiyor neden bilmiyorum. Herkes çok memnun çok tavsiye ediyor ama çekici gelmiyor bana .mobilya bbesikleri beğeniyorum onlarda da karar veremiyorum çeşit çok bilmiyorum ne yapacağım.

Kızlar az önce hastaneden geldik 28 haftalık olduk ama 1 hafta geriden geliyor hala daha suyu sınırda dedi doktorum kilosu 1.180 gr olmuş boyu 38cm dedi sizlerde durum nasıl
Benimde 1 hafta geriden geliyor sat ileilgili olabilir dedi doktorum. Senin o zaman şuan 27 hafta mi görünüyor bebisin kilosu iyi bence bnmki 29 .Haftada seninkiyle ayni

Durugranül kışın almıştım denemek için çok sevemedim ben , sivi deterjan her zaman tercihim
Deneyeyim bakalım beğenmezsem sıvı alırım. Bizin alışveriş paramız yatıyor aylık. Onunla gidip aldım iyi oluyor hatta bez falan da bakcam da daha ona gitmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…