ya ben cok puset baktim hiçbiri bana rahat gelmedi. sanki iki büklüm duracak gibi ilk aylar zor olurmu bu pusetrler arabada kullanılırmi tecrübeli annisler bi el atin yoksa bez olanlardan mi almalı daha sonra araba koltuğu aliriz
Puset çok ağır onunla çocuğu taşımak baya zor oluyor. Bence gereksiz bişey. Bir yaşından sonra oto koltuğu alın daha mantıklı. Kışın kaç kere arabayla dışarı çıkacaksınız zaten. Şimdiki aklım olsa almazdım. Evde boşu boşuna yer kaplıyor.
Benimde 1 hafta geriden geliyor sat ileilgili olabilir dedi doktorum. Senin o zaman şuan 27 hafta mi görünüyor bebisin kilosu iyi bence bnmki 29 .Haftada seninkiyle ayni
Doktorum kilosuyla alakalı hiç birşey söylemedi canım zaten kız bebekler biraz minyon olabilir demişti 4 lü tarama testi yapan kişi netten baktım haftasına göre kilosu boyu normal gözüküyor 28 haftada 950 gram ile 1150 gram oluyormus sanırım bebek
Kızlar az önce hastaneden geldik 28 haftalık olduk ama 1 hafta geriden geliyor hala daha suyu sınırda dedi doktorum kilosu 1.180 gr olmuş boyu 38cm dedi sizlerde durum nasıl
Gunde 1 bardak havuc suyu icersen suyuna cok faydası olur ben boyle arttirdim azalmisti ilk gebeligimde gelisim geriligi olmustu seker gibi bir rahatsizligin yoksa zararı olmaz
Gunde 1 bardak havuc suyu icersen suyuna cok faydası olur ben boyle arttirdim azalmisti ilk gebeligimde gelisim geriligi olmustu seker gibi bir rahatsizligin yoksa zararı olmaz
Hayır canım yok şekerim falan bol bol su iç dedi 1 haftayı aşarsa yani ilerlerse gelişim geriliği erken almak zorunda kalırız dedi insan ister istemez ürküyor doğrusu
Canım karpuz bebeğin suyunu fazlalastiriyo haberin olsun nasıl etki eder bilmiyorum yinede tüketmeye calis. O ileri geri her an degisiyo bence sol tarafa yatmaya özen göster muz kaşar peynir kuruyemişler bebeğe kilo aldiriyo. Belki minyon bı bebek seni bekliyo bunu bilemezsin ki... Ben henüz gitmedim ayın 5 de kontrolüm o zaman 28 filan oluyorum ama 23+5 te 35 cm 730 gramdi kilosu bir haftaya ileride görünüyordu. Şuan sanırım 1 kiloyu aşmıştır diye umuyorum
1450 dedi canım evet yeri daralıyormuş birde kilo arttıkça suyu da az geldiği için dönemez istenen bi durum değil dedi tekrar şeker falan bakılmasını istedi diyete başla 2 hafta sonra görüşelim dedi benim böbrekte de taş var hem kilo hem taş sancılarını kaynağı bu olabildiğince sürekli su iç yeme isteği oldukça dedi söylemesi kolay ama uygulaması zor inşallah yapabilirim ☺ Allah hepimize sağlıklı sıhhatli vaktinde kolay doğumlar nasip etsin inşallah
1450 ye fazla dememiştir umarım benim de 1432 ye normal dedi. Internette de 29. Haftada 1,5 kilo olur yazıyor. Ben de hızlı kilo alan gruptanim alıyorum durmuyor napiiim aç mı yasayalım yani
Park yatak hiç içime sinmiyor neden bilmiyorum. Herkes çok memnun çok tavsiye ediyor ama çekici gelmiyor bana .mobilya bbesikleri beğeniyorum onlarda da karar veremiyorum çeşit çok bilmiyorum ne yapacağım.
Tabi canım onlar daha hoş gorunuyo ama oda yapilmasi açısından ben mantıklı buluyorum tercih meselesi bazısı 1. Ayda odasına tasiyo bebeği ama ben en az iki yıl yanımda olsun diye düşünüyorum sonrasında zaten odası olunca mobilyaya yönelir. Park yatakta bebeğin orasını burasını carpmasi olasılığı bulunmuyo benim 4 yigenimde 3 yaşına kadar kullandılar gideceği yere de direk çanta konumuna getiriliyo a acidanda mantıklı burda biraz görüntüye önem verilmiyo haklısın o yönden
Kızlar az önce hastaneden geldik 28 haftalık olduk ama 1 hafta geriden geliyor hala daha suyu sınırda dedi doktorum kilosu 1.180 gr olmuş boyu 38cm dedi sizlerde durum nasıl
Deneyeyim bakalım beğenmezsem sıvı alırım. Bizin alışveriş paramız yatıyor aylık. Onunla gidip aldım iyi oluyor hatta bez falan da bakcam da daha ona gitmedim
Hayır canım yok şekerim falan bol bol su iç dedi 1 haftayı aşarsa yani ilerlerse gelişim geriliği erken almak zorunda kalırız dedi insan ister istemez ürküyor doğrusu
Benim erken suyun azalmisti o ara bi fark oldu sonra havuc suyu ile suyum yerine geldi fark acilmadigi surece sorun olmuyor 3 hafta gerilikte sikinti oluyor bildigim kadariyla 36 haftalik ile uyumlu dogum yaptim ben biraz dusuk dogum agirlikliydi kuvoze filan girmedi hayirlisini diliyorum sizin icinde icinizi ferah tutun
Doktorum kilosuyla alakalı hiç birşey söylemedi canım zaten kız bebekler biraz minyon olabilir demişti 4 lü tarama testi yapan kişi netten baktım haftasına göre kilosu boyu normal gözüküyor 28 haftada 950 gram ile 1150 gram oluyormus sanırım bebek
Benim erken suyun azalmisti o ara bi fark oldu sonra havuc suyu ile suyum yerine geldi fark acilmadigi surece sorun olmuyor 3 hafta gerilikte sikinti oluyor bildigim kadariyla 36 haftalik ile uyumlu dogum yaptim ben biraz dusuk dogum agirlikliydi kuvoze filan girmedi hayirlisini diliyorum sizin icinde icinizi ferah tutun
Sevindim evde olmana Bizde dün kontrole gittik bebiş gayet iyi ama benim böbrek iyice genişleme yapmış şu an onun için hastanedeyim sonuçları bekliyorum