Göbeğin normal canım 2 hafta sonra dahada Yukarı cıkacak:)Minige maşallah şuan tam olarak kaç haftadasin bebeğin kilosu o zaman önde cikiyobenimki şuan yan pozisyonda duruyo ve kasıklarımda göbek deligimin çevresinde filan hissediyorum hala yukarı çıkmadı acaba bu normal mi ? Sata göre 26+4 um ama kilosu filan 1 hafta önde gidiyo. Göbeğim aşağıda mi sizce
Sağol canım boyunda ilerde cikiyo zaten oda eşim 190 filan bende 170 o yüzden normal goruyo doktorumMaşallahı var o zaman kuzunun
Evet iyiymis içeriği de . Ben simdilik siveno sıvı deterjan aldim. Bir de duru alcam deneyecegimBen de duru granülmatik aldım. Daha yıkamadım ama ben markette çalışıyorum zaten çok tercih ediliyor biliyorum.
Geçmiş olsun canım kaybin için çok üzüldüm .Canım gelişim geriligi o yüzden de oluyo bebeğe tam kan akışı gitmiyo mesela benim 12 haftadaki taramada çıktı ama şuan yok oldu her gitmemde tekrardan bakiliyo öyle olunca çocuk yeteri kadar beslenemiyo ve oradaki damarlar büzüşerek senin tansiyonun çıkmasına neden olup zehirlenmeye odemlere yol aciyo o yüzden de erken doğum oluyo maalesef yine kan sulandiricilarla engellenmeye calisiliyo ama aklında soru işareti kalmaması için başka doktora yönel derim olacak diye bişey yok yanlış anlamani istemem takip çok önemli onu anlatmaya çalışıyorum .Valla hiç bilmiyorum canım ben bu hamileliğimden 4 ay önce düşük yaptım sezaryan oldum
İnşallah canım tedirgin oluyo insan ilk oluncaGöbeğin normal canım 2 hafta sonra dahada Yukarı cıkacak:)
Fazla dedi canım 1300 falanmış normali haftama göre1450 ye fazla dememiştir umarımbenim de 1432 ye normal dedi. Internette de 29. Haftada 1,5 kilo olur yazıyor. Ben de hızlı kilo alan gruptanim alıyorum durmuyor napiiim aç mı yasayalım yani
Umarım iyi sonuçlar alırsın, gebelik de oluyor diye okumuştumSevindim evde olmana ☺ Bizde dün kontrole gittik bebiş gayet iyi ama benim böbrek iyice genişleme yapmış şu an onun için hastanedeyim sonuçları bekliyorum
ya evet bide uyandirma durumu var dimiÇok tatlı ama görümcem köpek beslio çok zor bakımı ya bi de her sese havlıyorlar. Tam bebeği uyutursun deli gibi havlamaya başlar uyanır eder delilik gelir insana benden söylemesi. Bence 2 3 yaşına kadar köpek düşünme derim nacizane.
Benim doktor 32.33 .haftalarda esas kiloyu almaya başlıyorlar yağ dokusu gelişiyor dedi. Bide her bebek aynı değil 38.Haftada 4 kilo doğanda var 2.5 doğanda var belli olmaz dediYa ben ayın 5 inde gitmiştim o zaman kilosu sınırda demişti 650 gramdı mesela
Ben odasında yatıramam pimpirikli biriyim kontrol ermem gerekiyor devamlı. Odasında dolabı komidinleri vs var zaten şimdi bi beşik lazım mobilya düşünüyordum ama biyerlerini vurma acisindan haklisin mobilya tehlikeli olablirTabi canım onlar daha hoş gorunuyo ama oda yapilmasi açısından ben mantıklı buluyorum tercih meselesi bazısı 1. Ayda odasına tasiyo bebeği ama ben en az iki yıl yanımda olsun diye düşünüyorum sonrasında zaten odası olunca mobilyaya yönelir. Park yatakta bebeğin orasını burasını carpmasi olasılığı bulunmuyo benim 4 yigenimde 3 yaşına kadar kullandılar gideceği yere de direk çanta konumuna getiriliyo a acidanda mantıklıburda biraz görüntüye önem verilmiyo haklısın o yönden
Şuan zaten kan sulandırıcı kullanıyorum zaten kan pıhtılaşması da var bendeGeçmiş olsun canım kaybin için çok üzüldüm .Canım gelişim geriligi o yüzden de oluyo bebeğe tam kan akışı gitmiyo mesela benim 12 haftadaki taramada çıktı ama şuan yok oldu her gitmemde tekrardan bakiliyo öyle olunca çocuk yeteri kadar beslenemiyo ve oradaki damarlar büzüşerek senin tansiyonun çıkmasına neden olup zehirlenmeye odemlere yol aciyo o yüzden de erken doğum oluyo maalesef yine kan sulandiricilarla engellenmeye calisiliyo ama aklında soru işareti kalmaması için başka doktora yönel derim olacak diye bişey yok yanlış anlamani istemem takip çok önemli onu anlatmaya çalışıyorum .
Sağlıklı olsunlarda canım kiloyu sonra da alırlar inşallahBenim doktor 32.33 .haftalarda esas kiloyu almaya başlıyorlar yağ dokusu gelişiyor dedi. Bide her bebek aynı değil 38.Haftada 4 kilo doğanda var 2.5 doğanda var belli olmaz dedi
Valla yatiranlarda nasıl içleri rahat ediyo anlamadımBen odasında yatıramam pimpirikli biriyim kontrol ermem gerekiyor devamlı. Odasında dolabı komidinleri vs var zaten şimdi bi beşik lazım mobilya düşünüyordum ama biyerlerini vurma acisindan haklisin mobilya tehlikeli olablir
Analdim canim kullandığın içinde bakilmamis olabilir zaten o ilacı tavsiye ediyorlar aksi durumda yada igneŞuan zaten kan sulandırıcı kullanıyorum zaten kan pıhtılaşması da var bende
Park yatak hiç içime sinmiyor neden bilmiyorum. Herkes çok memnun çok tavsiye ediyor ama çekici gelmiyor bana .mobilya bbesikleri beğeniyorum onlarda da karar veremiyorum çeşit çok bilmiyorum ne yapacağım.
Ama işte doktor bana normal dedi 29. Hafta için. Hatta 1,5 kilo gösteriyor internette bir makalede. Ben de üzülüyordum az mı ki kilosu diye.1,5 olması lazım gibi okudum. Doktor düşük değil dedi.Fazla dedi canım 1300 falanmış normali haftama göreaynen öyle dedi işte yemek yeme su iç dedi böyle baktım kaldım daha kaç kilo alacaksın falan dedi kendimi çok değişik umursamaz falan hissettim halbuki dikkat ediyorum abur cubur yemiyorum meyve tüketiyorum resmen meyve bile bu kadar yaramış kilo olmuş su içsem yarıyor dedikleri resmen demek sende benim gibisin
Inşallah canımSağlıklı olsunlarda canım kiloyu sonra da alırlar inşallah
ben yatağını kendim bilindik bir markadan almayi dusunuyorum omurga sagligi acisindan .Valla yatiranlarda nasıl içleri rahat ediyo anlamadımcanım bebeğin rahatlığı daha önemli bence ama park yatak ilk zamanlar için cidden büyük geliyo bebiş minicik kaliyo o yüzden ben babyneste yaptircam zaten ev taşıdık annemde kayınvalidem de kalacağım için park yatagi kurmayacagim o yaptirdigimda yatacak ondan da çok memnunlar takip ediyomusunuz bilmiyorum ama Eylül Öztürk te onu kullaniyo bayağı da önerdi dönene kadar idare eder .
bende senin gibi düşünüyorum. Park yatağı internette ve son zamanda doğuran annelerde görüyorum gidip baktım da ama çekici gelmiyor açıkçası. Beğendiğin modeller varsa bana da atarmısin belki fikir olur bebisin kızmı erkek miPark yatagin normal yatak olarak kullanildigini bende burda ogrendim. Hic aklima gelmezdi bence park yatak tatilde falan kullanilan bisiydi hep. Ben anne yani besigi alacagim zaten yanlarinda korumalik var. Ilk zamanlarda carpma falan olmaz. Icindeki yataklar nasil mesela sert ve incemi. Zaten besikteki en onemli sey yatagin kaliteli olmasi. Tabi bu benim fikrim
Ya aynen öyle canım benim doktorum kilo konusunda aşırı hassas sanırım yapı meselesi, o kadar olumsuz ve kesin konuştu ki bebekle ilgili benim kilomla ilgili kendimi sumo güreşçileri gibi hissettim bikaç kez vurguladı yani artık tamam anladım yeterrr diyecektim bi araAma işte doktor bana normal dedi 29. Hafta için. Hatta 1,5 kilo gösteriyor internette bir makalede. Ben de üzülüyordum az mı ki kilosu diye.1,5 olması lazım gibi okudum. Doktor düşük değil dedi.her doktor farklı değerlendiriyor. Çok ilginç
Ben anne yanı ve odasına beşik aldım onlarda bunlarPark yatagin normal yatak olarak kullanildigini bende burda ogrendim. Hic aklima gelmezdi bence park yatak tatilde falan kullanilan bisiydi hep. Ben anne yani besigi alacagim zaten yanlarinda korumalik var. Ilk zamanlarda carpma falan olmaz. Icindeki yataklar nasil mesela sert ve incemi. Zaten besikteki en onemli sey yatagin kaliteli olmasi. Tabi bu benim fikrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?