2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben anne yanı ve odasına beşik aldım onlarda bunlar
ben de anne yani ve 6 aydan sonrasi icin seninki gibi yatak dusunuyorum canim. Annr yani yataklarin icindeki sungerler cok ince baktim da gecwn gun, icine ayrica yatak alacak misin?

Hayır canım yok şekerim falan bol bol su iç dedi 1 haftayı aşarsa yani ilerlerse gelişim geriliği erken almak zorunda kalırız dedi insan ister istemez ürküyor doğrusu
Kuzenimide öyle dediler 15 gün geriden geliyor bol bol ayran soda iç ve çerez ye demişti doktoru sürekli içti yedi bebek gayetde iyi doğdu sende tüket bol bol

ben de anne yani ve 6 aydan sonrasi icin seninki gibi yatak dusunuyorum canim. Annr yani yataklarin icindeki sungerler cok ince baktim da gecwn gun, icine ayrica yatak alacak misin?
Ayrıca yatak almadım arkadaşım verdiği için yataşın reflü yatağından onu kullanırım diye düşünüyorum yatak odama da gelen girmesin diye ikeadan aldım şimdiden diğerini biri gelirse çocuğu uzaktan odasında görsün gitsin diye düşündüm Umarım kimse gelmez gerçi ama

Park yataklar fiyat olarak beşiklere göre biraz daha uygun oluyor ama derinliği yuksek oldugundan mesela sezeryan olan bir anne icin bebegi egilip alması koyması zor olabilir kucuk besikler ise bebek hemen buyudugu icin ikinci kez almak gerekiyor 3 yasina kadar yatilabilen ahsap besikler daha dayanikli oluyor asansorlu olani var bizde kizim buyuyunce yukariya kaldirdik korkuluklarini iyikide boyle almisiz tavsiye ederim

Bebisim kiz. Benim alacagim sunun biraz daha buyuk modeli ama dort koselu modellerde var. Emzirirken falan direkt yanimda. Kalkip almiycam falan. Onemli olan yataga sabitleniyor olmasi.

Evet anneyanlarinin dezajantaci bu. Kucuk oluyorlar benim buldugum en buyugu bir yasina kadardi aonrasindada artik odasina gecer zaten.

canlar hastane çıkışı siparişi verdim diğerlerinden farkli olarak pc den bana demo görünüm gönderdi cok hosuma gitti ismiyle görmek tavsiye ederim armiuniquedesign | Shopier ayni isimde instagramda var

Bende isimimli aldim babaminiz getirmesini bekliyorum henuz kalitesini baskisini yakindan goremedim.

Kızlar deprem oldu İstanbul'da çok kısa sürdü 4.2 şiddeti ama baya salladı ya Allah beterinden korusun

Arkadaşlar merhabalar, umarım hepiniz iyisinizdir ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Benim kan değerlerim düşük aranızda böyle bir sorun yaşayan var mı varsa ne kullanıyorsunuz?

Arkadaşlar merhabalar, umarım hepiniz iyisinizdir ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Benim kan değerlerim düşük aranızda böyle bir sorun yaşayan var mı varsa ne kullanıyorsunuz?

demirdenmi bahsediyorsun. Burada birkac kiside var ben ferro sanol kullaniyorum doktor ne verdi

Depremi hisseden arkadaşlar geçmiş olsun bende yatıyordum aniden sallanınca korktum kısa sürdü ama kuvvetli sallandı. Sancı girdi biraz panikleyince

Seni emdikçe artmayacak canım çok şükür normal sarılık gibi yüksek değerlere çıkıp uğraştırmıyor sadece emdiği için kan uyuşmazlığından dolayı sarılık oluyor sen normal emzirmeye devam edeceksin arada kontrole çağırıyordu beni doktor baktırıp rahat ediyordum eve dönüp aynen devam emzirmeye zamanla geçiyor hiç sıkıntı yapacak bir durum değil canını sıkma ve sende olmayabilir de o da nasip. Evet ben o kremi yanıma götürüp emzirmeye başlamadan sürmüştüm öncesinde hiç kullanmadım bence şimdiden onun stresini de yaşamamak lazım canım doğumdan sonra herşey yoluna girer

demirdenmi bahsediyorsun. Burada birkac kiside var ben ferro sanol kullaniyorum doktor ne verdi

Doktorum newvit demir damla verdi. Doktorum biraz bitkisel ürünlerden yana. Bugün sipariş verdim gelecek inşallah. Fakat inanılmaz yorgun hissediyorum hele kas ağrıları sırt agrilarindan söz etmiyorum bile. Magnezyum da kullanıyorum yeni başladım.

Aynen canım çok sağol inşallah zamanında gelir minikler

Ya benim dr um da daha kilo alma dedi 10 kilo aldım toplamda ama napayım geçen akşam puaca canım çekti hemen kalktım yaptım nutellaya dayanamıyorum yani ben hiç kendimi geri çekemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…