ben de anne yani ve 6 aydan sonrasi icin seninki gibi yatak dusunuyorum canim. Annr yani yataklarin icindeki sungerler cok ince baktim da gecwn gun, icine ayrica yatak alacak misin?
Hayır canım yok şekerim falan bol bol su iç dedi 1 haftayı aşarsa yani ilerlerse gelişim geriliği erken almak zorunda kalırız dedi insan ister istemez ürküyor doğrusu
Kuzenimide öyle dediler 15 gün geriden geliyor bol bol ayran soda iç ve çerez ye demişti doktoru sürekli içti yedi bebek gayetde iyi doğdu sende tüket bol bol
ben de anne yani ve 6 aydan sonrasi icin seninki gibi yatak dusunuyorum canim. Annr yani yataklarin icindeki sungerler cok ince baktim da gecwn gun, icine ayrica yatak alacak misin?
Ayrıca yatak almadım arkadaşım verdiği için yataşın reflü yatağından onu kullanırım diye düşünüyorum yatak odama da gelen girmesin diye ikeadan aldım şimdiden diğerini biri gelirse çocuğu uzaktan odasında görsün gitsin diye düşündüm Umarım kimse gelmez gerçi ama
canlar hastane çıkışı siparişi verdim diğerlerinden farkli olarak pc den bana demo görünüm gönderdi cok hosuma gitti ismiyle görmek tavsiye ederim armiuniquedesign | Shopier ayni isimde instagramda var
Park yataklar fiyat olarak beşiklere göre biraz daha uygun oluyor ama derinliği yuksek oldugundan mesela sezeryan olan bir anne icin bebegi egilip alması koyması zor olabilir kucuk besikler ise bebek hemen buyudugu icin ikinci kez almak gerekiyor 3 yasina kadar yatilabilen ahsap besikler daha dayanikli oluyor asansorlu olani var bizde kizim buyuyunce yukariya kaldirdik korkuluklarini iyikide boyle almisiz tavsiye ederim
Inşallah canım
ben yatağını kendim bilindik bir markadan almayi dusunuyorum omurga sagligi acisindan .
Mobilya beşiklerde de yanlarinda korumaliklara gecirilen sunger gibi biseyler oluyor aslinda bebek kendini carpmasin diye
bende senin gibi düşünüyorum. Park yatağı internette ve son zamanda doğuran annelerde görüyorum gidip baktım da ama çekici gelmiyor açıkçası. Beğendiğin modeller varsa bana da atarmısin belki fikir olur bebisin kızmı erkek mi
Bebisim kiz. Benim alacagim sunun biraz daha buyuk modeli ama dort koselu modellerde var. Emzirirken falan direkt yanimda. Kalkip almiycam falan. Onemli olan yataga sabitleniyor olmasi.
Park yataklar fiyat olarak beşiklere göre biraz daha uygun oluyor ama derinliği yuksek oldugundan mesela sezeryan olan bir anne icin bebegi egilip alması koyması zor olabilir kucuk besikler ise bebek hemen buyudugu icin ikinci kez almak gerekiyor 3 yasina kadar yatilabilen ahsap besikler daha dayanikli oluyor asansorlu olani var bizde kizim buyuyunce yukariya kaldirdik korkuluklarini iyikide boyle almisiz tavsiye ederim
canlar hastane çıkışı siparişi verdim diğerlerinden farkli olarak pc den bana demo görünüm gönderdi cok hosuma gitti ismiyle görmek tavsiye ederim armiuniquedesign | Shopier ayni isimde instagramda var
Arkadaşlar merhabalar, umarım hepiniz iyisinizdir ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Benim kan değerlerim düşük aranızda böyle bir sorun yaşayan var mı varsa ne kullanıyorsunuz?
Arkadaşlar merhabalar, umarım hepiniz iyisinizdir ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Benim kan değerlerim düşük aranızda böyle bir sorun yaşayan var mı varsa ne kullanıyorsunuz?
Kuzenimide öyle dediler 15 gün geriden geliyor bol bol ayran soda iç ve çerez ye demişti doktoru sürekli içti yedi bebek gayetde iyi doğdu sende tüket bol bol
Analdim canım nasıl yapacağız peki emzirme durumunu o an beni emdikçe artacaksa yanlış mı anladim bende o kremden düşünüyorum ama doğuma yakın oneriliyomus sanırım göğüslerin uyarilmasi doğumu tetikliyomus o tür kremlerin içindeki maddede .
Seni emdikçe artmayacak canım çok şükür normal sarılık gibi yüksek değerlere çıkıp uğraştırmıyor sadece emdiği için kan uyuşmazlığından dolayı sarılık oluyor sen normal emzirmeye devam edeceksin arada kontrole çağırıyordu beni doktor baktırıp rahat ediyordum eve dönüp aynen devam emzirmeye zamanla geçiyor hiç sıkıntı yapacak bir durum değil canını sıkma ve sende olmayabilir de o da nasip. Evet ben o kremi yanıma götürüp emzirmeye başlamadan sürmüştüm öncesinde hiç kullanmadım bence şimdiden onun stresini de yaşamamak lazım canım doğumdan sonra herşey yoluna girer
Doktorum newvit demir damla verdi. Doktorum biraz bitkisel ürünlerden yana. Bugün sipariş verdim gelecek inşallah. Fakat inanılmaz yorgun hissediyorum hele kas ağrıları sırt agrilarindan söz etmiyorum bile. Magnezyum da kullanıyorum yeni başladım.
Seni emdikçe artmayacak canım çok şükür normal sarılık gibi yüksek değerlere çıkıp uğraştırmıyor sadece emdiği için kan uyuşmazlığından dolayı sarılık oluyor sen normal emzirmeye devam edeceksin arada kontrole çağırıyordu beni doktor baktırıp rahat ediyordum eve dönüp aynen devam emzirmeye zamanla geçiyor hiç sıkıntı yapacak bir durum değil canını sıkma ve sende olmayabilir de o da nasip. Evet ben o kremi yanıma götürüp emzirmeye başlamadan sürmüştüm öncesinde hiç kullanmadım bence şimdiden onun stresini de yaşamamak lazım canım doğumdan sonra herşey yoluna girer
Fazla dedi canım 1300 falanmış normali haftama göre aynen öyle dedi işte yemek yeme su iç dedi böyle baktım kaldım daha kaç kilo alacaksın falan dedi kendimi çok değişik umursamaz falan hissettim halbuki dikkat ediyorum abur cubur yemiyorum meyve tüketiyorum resmen meyve bile bu kadar yaramış kilo olmuş su içsem yarıyor dedikleri resmen demek sende benim gibisin
Ya benim dr um da daha kilo alma dedi 10 kilo aldım toplamda ama napayım geçen akşam puaca canım çekti hemen kalktım yaptım nutellaya dayanamıyorum yani ben hiç kendimi geri çekemiyorum