2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ya benim dr um da daha kilo alma dedi 10 kilo aldım toplamda ama napayım geçen akşam puaca canım çekti hemen kalktım yaptım nutellaya dayanamıyorum yani ben hiç kendimi geri çekemiyorum
Yaa bende meyveye dayanamıyorum işte afiyet şifa olsun inşallah güzelmiş poğaça nutella ama abartıyorlar gerçekten tamam ama her şeyin normali var 7.aydayız sonuçta 2 ay kalmış makaleler başka yazıyor doktorlar çok fazla kilo almışsın diyip farklı konuşuyor moral bozuyorlar

Ben de duru granülmatik aldım. Daha yıkamadım ama ben markette çalışıyorum zaten çok tercih ediliyor biliyorum.
duru granulmatik cok iyi ben oncedende kullanmistim yumusatici kullanmayi da gerektirmiyor

Evet bende hem magnezyum kullaniyorum. Demek senin degeri beya dusuk benim oyle s1k1ntilarim yok

canlar hastane çıkışı siparişi verdim diğerlerinden farkli olarak pc den bana demo görünüm gönderdi cok hosuma gitti ismiyle görmek tavsiye ederim armiuniquedesign | Shopier ayni isimde instagramda var
Ben bundan aldım, bide isimli almak istiyorum.
Anne ve bebek tacı yaptracakmsn

Eklentiler

• Screenshot_20200924-175944_Samsung Internet.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 43
Ya benim gibi kilolu hamile kalanlarda tamam dr umu anlıyorum bende isterdim hatta toplamda 5 kilo alayım felan ama yok işte olmuyor

Ben ilk çocuğumda da kullandım, şimdi de kullanacağım, iki ayarı var, bebek küçükken derine koymuyorsun. Sıkıntı olmuyor yani.

Sezeryanda gelişimini tamamladikdan sonra 38 de alıyorlar diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum açıkçası. Sağlıklı olsunda 40 da doğsun önemli değil benim için.
En erken 38 de alınıyor bildiğim kadarıyla 36 da akciğer gelişimi tamamlanıyor 2 hafta bekleyip alıyorlar kızımda 38+3 te aldı doktor

Bence de puset çok ağır benekle birlikte daha ağır oluyor ben portbebe aldım hastaneye onla götürcem

Ben ilk çocuğumda da kullandım, şimdi de kullanacağım, iki ayarı var, bebek küçükken derine koymuyorsun. Sıkıntı olmuyor yani.
Ben genelde o sekilde gordum bilmiyordum yani siz boyle diyince arastirdim birkac modelde var fiyatlari normal park yataklara gore pahaliymis gule gule kullanın inşallah

Bende o şekilde anne yani olabilen ahşap Beşiklerden düşünüyorum en azından 2-3 yıl kullansın diye ama kafama takılan biraz ayaklanınca kendi inmek isteyecek inemeyecek düşme vs sorun olur mu bilemiyorum.

Bende o şekilde anne yani olabilen ahşap Beşiklerden düşünüyorum en azından 2-3 yıl kullansın diye ama kafama takılan biraz ayaklanınca kendi inmek isteyecek inemeyecek düşme vs sorun olur mu bilemiyorum.
Genellikle iki boyu oluyor beşiklerin ayaklanınca anne yanı olarak kullanmıyorsan alt seviyeye indirirsin o zaman boyuna kadar geliyor ayağa kalktıklarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…