Ya benim dr um da daha kilo alma dedi 10 kilo aldım toplamda ama napayım geçen akşam puaca canım çekti hemen kalktım yaptım nutellaya dayanamıyorum yani ben hiç kendimi geri çekemiyorum
Yaa bende meyveye dayanamıyorum işte afiyet şifa olsun inşallah güzelmiş poğaça nutella ama abartıyorlar gerçekten tamam ama her şeyin normali var 7.aydayız sonuçta 2 ay kalmış makaleler başka yazıyor doktorlar çok fazla kilo almışsın diyip farklı konuşuyor moral bozuyorlar
Bebisim kiz. Benim alacagim sunun biraz daha buyuk modeli ama dort koselu modellerde var. Emzirirken falan direkt yanimda. Kalkip almiycam falan. Onemli olan yataga sabitleniyor olmasi.
Doktorum newvit demir damla verdi. Doktorum biraz bitkisel ürünlerden yana. Bugün sipariş verdim gelecek inşallah. Fakat inanılmaz yorgun hissediyorum hele kas ağrıları sırt agrilarindan söz etmiyorum bile. Magnezyum da kullanıyorum yeni başladım.
canlar hastane çıkışı siparişi verdim diğerlerinden farkli olarak pc den bana demo görünüm gönderdi cok hosuma gitti ismiyle görmek tavsiye ederim armiuniquedesign | Shopier ayni isimde instagramda var
Yaa bende meyveye dayanamıyorum işte afiyet şifa olsun inşallah güzelmiş poğaça nutella ama abartıyorlar gerçekten tamam ama her şeyin normali var 7.aydayız sonuçta 2 ay kalmış makaleler başka yazıyor doktorlar çok fazla kilo almışsın diyip farklı konuşuyor moral bozuyorlar
Park yataklar fiyat olarak beşiklere göre biraz daha uygun oluyor ama derinliği yuksek oldugundan mesela sezeryan olan bir anne icin bebegi egilip alması koyması zor olabilir kucuk besikler ise bebek hemen buyudugu icin ikinci kez almak gerekiyor 3 yasina kadar yatilabilen ahsap besikler daha dayanikli oluyor asansorlu olani var bizde kizim buyuyunce yukariya kaldirdik korkuluklarini iyikide boyle almisiz tavsiye ederim
Sezeryanda gelişimini tamamladikdan sonra 38 de alıyorlar diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum açıkçası. Sağlıklı olsunda 40 da doğsun önemli değil benim için.
Puset çok ağır onunla çocuğu taşımak baya zor oluyor. Bence gereksiz bişey. Bir yaşından sonra oto koltuğu alın daha mantıklı. Kışın kaç kere arabayla dışarı çıkacaksınız zaten. Şimdiki aklım olsa almazdım. Evde boşu boşuna yer kaplıyor.
Ben genelde o sekilde gordum bilmiyordum yani siz boyle diyince arastirdim birkac modelde var fiyatlari normal park yataklara gore pahaliymis gule gule kullanın inşallah
Park yataklar fiyat olarak beşiklere göre biraz daha uygun oluyor ama derinliği yuksek oldugundan mesela sezeryan olan bir anne icin bebegi egilip alması koyması zor olabilir kucuk besikler ise bebek hemen buyudugu icin ikinci kez almak gerekiyor 3 yasina kadar yatilabilen ahsap besikler daha dayanikli oluyor asansorlu olani var bizde kizim buyuyunce yukariya kaldirdik korkuluklarini iyikide boyle almisiz tavsiye ederim
Bende o şekilde anne yani olabilen ahşap Beşiklerden düşünüyorum en azından 2-3 yıl kullansın diye ama kafama takılan biraz ayaklanınca kendi inmek isteyecek inemeyecek düşme vs sorun olur mu bilemiyorum.
Bende o şekilde anne yani olabilen ahşap Beşiklerden düşünüyorum en azından 2-3 yıl kullansın diye ama kafama takılan biraz ayaklanınca kendi inmek isteyecek inemeyecek düşme vs sorun olur mu bilemiyorum.
Genellikle iki boyu oluyor beşiklerin ayaklanınca anne yanı olarak kullanmıyorsan alt seviyeye indirirsin o zaman boyuna kadar geliyor ayağa kalktıklarında