Bende o şekilde anne yani olabilen ahşap Beşiklerden düşünüyorum en azından 2-3 yıl kullansın diye ama kafama takılan biraz ayaklanınca kendi inmek isteyecek inemeyecek düşme vs sorun olur mu bilemiyorum.
Ben de onlardan istiyorum. Babybee diye bir marka var mesela. Yatağı alt kademeye indirip yan korkuluğu çıkarınca yere baya yakın oluyor aslında. Düşmeden de inebilir yataktan. Eşimi ikna edemiyorum ki. 325 TL ye ikinci el buldum ama nafile.
Kızlar siyah olanı 32’ye pembe olanı 20 tle ye aldım fiyatlar çok uygun stokta pek ürün kalmamış ama yine de bakın derim bebelimanı diye bi site instagram adresi de var
Bende o şekilde anne yani olabilen ahşap Beşiklerden düşünüyorum en azından 2-3 yıl kullansın diye ama kafama takılan biraz ayaklanınca kendi inmek isteyecek inemeyecek düşme vs sorun olur mu bilemiyorum.
Ben de onlardan istiyorum. Babybee diye bir marka var mesela. Yatağı alt kademeye indirip yan korkuluğu çıkarınca yere baya yakın oluyor aslında. Düşmeden de inebilir yataktan. Eşimi ikna edemiyorum ki. 325 TL ye ikinci el buldum ama nafile.
Sağlamsa fiyat çok iyiymiş aslında ihtiyaç varsa ve iyi bir ikinci el ise çok da düşünülecek fiyat değil
Düşmeden yataktan inme kısmını çözersem bende anne yanı ahşap beşik alacağım
Park yatakların anne yanı olanları da var ama 1-2 markada sadece.. onların girip çıkması kolay olduğundan kafama yatıyor
Yoksa hiçbir estetiği de yok
Ben genelde o sekilde gordum bilmiyordum yani siz boyle diyince arastirdim birkac modelde var fiyatlari normal park yataklara gore pahaliymis gule gule kullanın inşallah
Kızlar siyah olanı 32’ye pembe olanı 20 tle ye aldım fiyatlar çok uygun stokta pek ürün kalmamış ama yine de bakın derim bebelimanı diye bi site instagram adresi de var
Arkadaşım almıştı aldığı ürünler birebir aynı geldi bi sorun olmadı kapıda ödeme seçeneğide var ben kredi kartıyla ödedim valla ilk kez aldım bu siteden ama zaten fiyatları çok uygun olduğu için inceliğine kalınlığına da pek bakmadım ilk zamanlar çok kıyafet gerekiyo evde bulunsun dedim. Ürünler gelince haberleşelim memnun kalırsam bilgi vereyim olur mu? Şimdi ne desem yalan olur
Bu tarz bizimki anne yanı olmuyor iki kademeli ayarlanabiliyor ama boyu uzayinca duser mi diye korkuyor illaki insan boyle cozum buldum bende daha yatsa rahat yatar yani dusmez ama kardesimize birakacagiz yerimizi artik
Arkadaşım almıştı aldığı ürünler birebir aynı geldi bi sorun olmadı kapıda ödeme seçeneğide var ben kredi kartıyla ödedim valla ilk kez aldım bu siteden ama zaten fiyatları çok uygun olduğu için inceliğine kalınlığına da pek bakmadım ilk zamanlar çok kıyafet gerekiyo evde bulunsun dedim. Ürünler gelince haberleşelim memnun kalırsam bilgi vereyim olur mu? Şimdi ne desem yalan olur
Uzun sure kullanilmamasi elbete kotu en fazla 12 ay fiyatlari bilmiyorum Türkiyede ama ikinci elde dusunulebilir aslinda. Kiliflari yikanabiliyor. Dedigim aynalardan hatta ebebekte varmis fiyatida uygun 35 tl falan
Burada da hastaneden çıkarken kontrol ediyorlar hatta Base de kullanman gerekiyor
Türkiye’de insanlar hala gerekli mi diye tartışıyor anlam veremiyorum en gerekli alınması gereken şey o aslında