2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
kimse hastane çıkışı evine koşarak ya da yürüyerek gidemediği için anakucağı/portbebe yasal olarak zorunlu hale geliyor.
abimde apar topar gidilmişti herşey evde kalmıştı portbebe olmadan hastaneden çıkışı imzalamadılar gidip alındı evden gelindi öyle çıktık.
bebeğinizin güvenliği için alabilme durumunuz varsa alın mutlaka

Kızlar herkesin kendi bileceği birşey. Benim kardeşim arabada yanında puset dururken kucağında taşımıştı. Eşim ise 200 metre sağlık ocağına bile pusette kemerli gidecek dedi, büyük oğlumu koltuğundan kaldırmaz. Allah hepimizi kazalardan korusun. Geçen evimin yanındaki kavşakta kaza oldu, herkes bir arabaya koştu, 1-2 yaşlarında bebek varmış arabada, hemen annesine verip kaldırıma oturttular. Böyle durumlarda önemi anlaşılıyor.

Allah korusun önlem bizden takdir Allahtan

Tabii ki bu herkesin kendi seçimi en nihayetinde ben sadece kendi fikrimi söyledim kimseyi itham etmek istemedim

Valla çalıştığım ve muayene olduğum hiç bir hastane ve hiç bir yakınımdan böyle bir taKepte bulunduğuna dair haber Bilgi almadım

İndirim warmış hemen size de atayım dedim belki işinize yarar

Eklentiler

• 51002B9E-3D36-4853-A819-CBEEC88E7E0E.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 48
  • 72B7F36E-8BFC-45B9-A519-1FBF415DC7F2.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 67
Tabi cnm. O puset bebegin kalkanı.sırf bunun için araba değiştirenler var bağlanmıyor diye.

Park yatak hiç içime sinmiyor neden bilmiyorum. Herkes çok memnun çok tavsiye ediyor ama çekici gelmiyor bana .mobilya bbesikleri beğeniyorum onlarda da karar veremiyorum çeşit çok bilmiyorum ne yapacağım.
Park yatak konusunda ayni durumdayız. Ne kadar tavsiye edilsede çekici gelmiyor. park beşik alsam bile çekiciliği icin değilde tavsiye edildiği icin olur.

Tecrübesi yada bilgisi olanlar. Bebek şampuanı için ne kullanmayı düşünüyorsunuz.
Şampuanla birlikte civcivide veriyorlarmış gibi dalin de takilı kaldım. Unibaby nin de yorumları iyi.
Bide bebişe etkisi var tabi.

Daha önce paylaşmıştım, yeniden yazayim;
*Mustela Dermo Cleansing Gel 500ml Yenidoğan Bebek Şampuanı
*Chicco Baby Moments Göz Yakmayan Saç Ve Vücut Şampuanı 750 ml
Bübchen

Kullanılmayacak şampuanlar: Johnson&Johnson (konak yapıyormuş, parfüm ve kimyasallar içeriyor), Dalin bebek şampuanını çocuk doktorları genellikle önermiyor çünkü SLS içeriyor, kaşıntı yapıyormuş, alerjen bir şampuan. Nivea bebek şampuanları ise 10 erkek bebekten 7’sinde göğüs büyümesine neden olmuş, çok övülen Sebamed ise SLES kimyasalı içeriyor (etiketinde yazıyormuş)

ben dalin aldim. Bana da sampuan alerji yapiyordu bi ara dalin kullanabiliyordum bebege de dalin aldim

Bunlardan birini alabilirsin canim

Eklentiler

• Screenshot_20200925-165018_Instagram.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 69
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…