2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kan uyuşmazlığı için gittim doktora negatif çıktı test sonucum iğneyi olucam birazdan :)
1.200 gr olmuş yavrum herşeyi normal dedi çok şükür
Çok şükür kuzum sagsalim kucagimiza almakta nasip olsun kilosu gayet güzel bende sabırsızlıkla ayın besini bekliyorum

Bunlardan birini alabilirsin canim
ben dalin aldim. Bana da sampuan alerji yapiyordu bi ara dalin kullanabiliyordum bebege de dalin aldim
Hepsi fikir oldu benim icin mutlaka inceleyeceğim. çok sağolun

Park yatak konusunda ayni durumdayız. Ne kadar tavsiye edilsede çekici gelmiyor. park beşik alsam bile çekiciliği icin değilde tavsiye edildiği icin olur.
Artık karar verip almak lazım hergun biraz daha ağırlaşıyor insan .Ben çok ayakta duramıyorum mesela agrım oluyor

Ben mustela kullanmayi dusunuyorum temiz icerikli olmasi onemli. Benim ebem ilk zamanlarda sampuan degilde suyuna sut ve yag katmayi onerdi oda bana uymadi pek ne biliyim

Kizlar evdeyken bebegin altini islak mendillemi sileceksiniz
ben hem islak mendil hem temizleme pamugu alcam. Unibaby nin ve sleepynin islak mendiline iyi diyorlar. Hatta bende makyajimi bu ikisinin islak mendiliyle temizliyorum cildime kotu gelmiyor.

Bugün ben haddimden fazla işlere kalkıştım temizlikçi vardı görümcemgil gelecek ama şuan sağ kasiğimin taraf ağrıyor ya valla hayırlısıyla su iki ay da bitseydi hayırlısı ile kucağıma alsaydım

Bende bugün ütüye giriştim hepsi bitmedi ama biraz azaldı bir gün daha ayırırsam bitecek sonra hastane çantası hazırlamaya daha temizlik yapmadım detaylı kadın çağırmak istiyorum ama pandemi den dolayı cesaret edemiyorum

Benim düşük tehlikem var ondan dolayı gorevlimizin hanımı içini dışını bilirim sağolsun haftada 1 gelir temizler kendim yapamıyorum

ben hem islak mendil hem temizleme pamugu alcam. Unibaby nin ve sleepynin islak mendiline iyi diyorlar. Hatta bende makyajimi bu ikisinin islak mendiliyle temizliyorum cildime kotu gelmiyor.

Evdeyken suyla temizle diyen oldu bana oda pek pratik degil gibi her seferinde su doldur falan. Islak mendil alicam o halde

Kizlar evdeyken bebegin altini islak mendillemi sileceksiniz
Ben ilk dogumda 6 aya kadar pamuk+iliksiu kullandim ama dışarı AVM felan gittiğimde ılık su konusunda zorlandım yine aynı hiç ıslak mendil almiyacagm pamuk kullanicam çünkü doktorum saf su doğal ıslak mendillerini bile kullanmami istememişti

Evdeyken mümkün olduğunca su+pamuk kullanmayı düşünüyorum ama yine de unibaby yenidogan ıslak mendil alacagim.

Banada su ve pamuk onerdiler disari icin pratik degil zaten evdede her zaman pratik olmaz gibi hizlica yapmak zorunda kalinca suyu her seferinde tazelemek lazim. En dsafi yinede su ve paummuk gibi

Unibaby yenidoğan ıslak mendilin içeriği değişmiş, o yüzden sleepy yi deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…