makyajimi son bikac haftadir sleepynin islak mendiliyle temizliyorum cok dogal hissi verdi. Bazi islak mendillerle temizledigimde mutlaka yuzumu yikama ihtiyaci hissederken sleepyde yikama ihtiyaci hissetmedim
Kac tane biberon aldiniz ben simdilik sadece 120mllik avent aldim gerekirse alirim diye dusundum ama yedeklemek gerekir mi sizce? Birde ilk aylar icin ne kadar oyuncak almak gerekir acaba tecrubelilerden oneri bekliyorum
Kac tane biberon aldiniz ben simdilik sadece 120mllik avent aldim gerekirse alirim diye dusundum ama yedeklemek gerekir mi sizce? Birde ilk aylar icin ne kadar oyuncak almak gerekir acaba tecrubelilerden oneri bekliyorum
150 ml lik 1 tane biberon aldim yeter sanirim oyuncak hic almadim, yeni dogan bebege nasil oyuncaklar alinir bilmiyorum bilen arkadaslar yazarsa bizde faydalanmis oluruz bilgilerinden
150 ml lik 1 tane biberon aldim yeter sanirim oyuncak hic almadim, yeni dogan bebege nasil oyuncaklar alinir bilmiyorum bilen arkadaslar yazarsa bizde faydalanmis oluruz bilgilerinden☺
150 ml lik 1 tane biberon aldim yeter sanirim oyuncak hic almadim, yeni dogan bebege nasil oyuncaklar alinir bilmiyorum bilen arkadaslar yazarsa bizde faydalanmis oluruz bilgilerinden☺
Banada su ve pamuk onerdiler disari icin pratik degil zaten evdede her zaman pratik olmaz gibi hizlica yapmak zorunda kalinca suyu her seferinde tazelemek lazim. En dsafi yinede su ve paummuk gibi
Canım çıngırakla dış kasiyicilar onun disinda hisirtili bez kitapları oluyo ayrıca siyah beyaz oyun kartları oluyo zaten ilk aylarda pek fazla secemiyolar tam göremedikleri için almak istersen ayrıca çıngıraklı eldiven çorap vs de oluyo
Benim de kolayıma gittiği için ıslak mendil kullanmıştım oğlumda ama bu sefer internette evde ıslak mendil hazırlama videoları var
Kağıt havlu su Hindistan cevizi yağı bir de kastil sabunu ya da az bebek şampuanı da olur bir kaba hazırlayıp onu kullanıyorlar bir denerim bakalım nasıl oluyor
Canım bunu çok oneriyolar iki gün önce 120 liraya düşmüştü takip edebilirsin bu sıra çok dusuyo . Bende almayı düşündüm ama park yatakta bu tarz sensör var o yüzden gerek duymadım ekstra
Anladım canım maşallah boyunun uzun olması iyi , benim de içim rahatladı sağol, kilo konusunda dün kafaya takmıştım doktor bana haftasına göre fazla dedi de bi sıkıntı olur mu diye düşünüyordum