2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Unibaby yenidoğan ıslak mendilin içeriği değişmiş, o yüzden sleepy yi deneyeceğim.
makyajimi son bikac haftadir sleepynin islak mendiliyle temizliyorum cok dogal hissi verdi. Bazi islak mendillerle temizledigimde mutlaka yuzumu yikama ihtiyaci hissederken sleepyde yikama ihtiyaci hissetmedim

30 lu haftalara girdik 29+2 de 1497 Gr dı. 3,500 felan doğsa yeter bakması rahat oluyor
Doktor bebeğin kilosuyla ilgili bi şey dedi mi canım maşallah, benimde o aralıkta fazla dedi dikkat etmemi söyledi de ondan soruyorum

Selam kizlarnasilsiniz nasil gidiyor eksikler ne alemde benim hala cok eksigim var benim gibi olup strese girenler var mi

Kac tane biberon aldiniz ben simdilik sadece 120mllik avent aldim gerekirse alirim diye dusundum ama yedeklemek gerekir mi sizce? Birde ilk aylar icin ne kadar oyuncak almak gerekir acaba tecrubelilerden oneri bekliyorum

Kac tane biberon aldiniz ben simdilik sadece 120mllik avent aldim gerekirse alirim diye dusundum ama yedeklemek gerekir mi sizce? Birde ilk aylar icin ne kadar oyuncak almak gerekir acaba tecrubelilerden oneri bekliyorum
150 ml lik 1 tane biberon aldim yeter sanirim oyuncak hic almadim, yeni dogan bebege nasil oyuncaklar alinir bilmiyorum bilen arkadaslar yazarsa bizde faydalanmis oluruz bilgilerinden

150 ml lik 1 tane biberon aldim yeter sanirim oyuncak hic almadim, yeni dogan bebege nasil oyuncaklar alinir bilmiyorum bilen arkadaslar yazarsa bizde faydalanmis oluruz bilgilerinden☺
Çıngırak, uyku arkadaşı gibi şeyler alabilirsin canım. İnternette 0+ ay yazan oyuncaklara da bakabilirsim

150 ml lik 1 tane biberon aldim yeter sanirim oyuncak hic almadim, yeni dogan bebege nasil oyuncaklar alinir bilmiyorum bilen arkadaslar yazarsa bizde faydalanmis oluruz bilgilerinden☺
Oy
oyun halisi aldim, hisirtili kitaptan aldim ve siyah beyaz zeka karti aldim bende cingirak vsde almak gerekirde hangisi iyidir bilemedim

Oy

oyun halisi aldim, hisirtili kitaptan aldim ve siyah beyaz zeka karti aldim bende cingirak vsde almak gerekirde hangisi iyidir bilemedim
hisirtili kitap hic duymamistim bakiyim ona da

Banada su ve pamuk onerdiler disari icin pratik degil zaten evdede her zaman pratik olmaz gibi hizlica yapmak zorunda kalinca suyu her seferinde tazelemek lazim. En dsafi yinede su ve paummuk gibi
Canm ben yeteri miktarda pamuğu alıp çeşmeye gidip ılık suyla ıslatırdim öyle kullanırdım pratik oluyordu evdeyken sıkıntı olmadı

Canım çıngırakla dış kasiyicilar onun disinda hisirtili bez kitapları oluyo ayrıca siyah beyaz oyun kartları oluyo zaten ilk aylarda pek fazla secemiyolar tam göremedikleri için almak istersen ayrıca çıngıraklı eldiven çorap vs de oluyo

Evdeyken suyla temizle diyen oldu bana oda pek pratik degil gibi her seferinde su doldur falan. Islak mendil alicam o halde
Benim de kolayıma gittiği için ıslak mendil kullanmıştım oğlumda ama bu sefer internette evde ıslak mendil hazırlama videoları var
Kağıt havlu su Hindistan cevizi yağı bir de kastil sabunu ya da az bebek şampuanı da olur bir kaba hazırlayıp onu kullanıyorlar bir denerim bakalım nasıl oluyor

evet uyku arkadasi alicam ona bakmistim
Canım bunu çok oneriyolar iki gün önce 120 liraya düşmüştü takip edebilirsin bu sıra çok dusuyo . Bende almayı düşündüm ama park yatakta bu tarz sensör var o yüzden gerek duymadım ekstra

Eklentiler

• Screenshot_2020-09-25-21-29-07-47_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 65
Hayır canm haftasıyla uyumlu dedi sadece boyu 2 hafta ileride demişti
Anladım canım maşallah boyunun uzun olması iyi , benim de içim rahatladı sağol, kilo konusunda dün kafaya takmıştım doktor bana haftasına göre fazla dedi de bi sıkıntı olur mu diye düşünüyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…