2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kac tane biberon aldiniz ben simdilik sadece 120mllik avent aldim gerekirse alirim diye dusundum ama yedeklemek gerekir mi sizce? Birde ilk aylar icin ne kadar oyuncak almak gerekir acaba tecrubelilerden oneri bekliyorum
1 tane olması yenidoğan için bencede yeterli bende 120 lik cam avent aldım oyuncakta hemen ilgisini tabı çekmez ama ses çıkaran 0+ oyuncakları alabilirsiniz abiden kalma.cok var bizde o yüzden almiyacagm oyuncak

Sağlıcakla dogsunlar inşallah şekerden mi şüphe etti acaba

Ben ilk zaman için ılık suyla temizleme taraftarıyım onun dışında ıslak mendil bunu çok oneriyolar zeytinyağlı olduğu için bundan alacağım

Eklentiler

• Screenshot_2020-09-25-21-38-55-66.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 29
Kac tane biberon aldiniz ben simdilik sadece 120mllik avent aldim gerekirse alirim diye dusundum ama yedeklemek gerekir mi sizce? Birde ilk aylar icin ne kadar oyuncak almak gerekir acaba tecrubelilerden oneri bekliyorum
Bana 2 Mam 1 nuk 1 de dr Browns marka hediye geldi
Oyuncak olarak da siyah beyaz kartlar Harika ben dönence yapmayı planlıyorum basit malzemelerle
Kitaplarda çok iyi küçük parmak kuklaları alabilirsiniz

Canım bunu çok oneriyolar iki gün önce 120 liraya düşmüştü takip edebilirsin bu sıra çok dusuyo . Bende almayı düşündüm ama park yatakta bu tarz sensör var o yüzden gerek duymadım ekstra
sagol canim bakiyim buna da

Bebek kuvetini ne aldiniz ben hic karar veremedim katlanan mi almak lazim normal kuvet seti mi birde gorseldeki urun icin ilk aylarda cok rahat diyenler var siz ne yaptiniz

Eklentiler

• 103CE718-C7FB-4586-AB42-44AEB64E7356.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 39
Bebek kuvetini ne aldiniz ben hic karar veremedim katlanan mi almak lazim normal kuvet seti mi birde gorseldeki urun icin ilk aylarda cok rahat diyenler var siz ne yaptiniz
ben normal kuvet seti aldim bide ici kopuklu filelerden aldim

Ben bu seti ve bu fileyi aldım canım yorumları güzeldi ikisinin de. Aslında katlanır küvetler daha çok hoşuma gitti ama pahalı geldi. Alabilirsem bir de ayak alıcam küvete. Yıkarken kolaylık oluyormş o da.

Eklentiler

• Screenshot_20200925-215601_Hepsiburada.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_20200925-215631_Trendyol.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 35
Canım tek yıkaman açısından bu mantıklı ama insan yinede cesaret edemez gibime geliyo kişisel bişey tabi bu ben normal kuvet seti aldim filesini henüz almadım .

Kızımda başlarda pamuk su kullanmıştım. Sonra Uni baby ıslak mendillerini paket halinde kaynar suya batırıp akıtıp kavanozlayıp öyle kullanmıştım nerdeyse bir yıl kadar. Şimdi 3 paket pamuk aldım ilk bi hafta yeter. Ondan sonra Prima yanında pure ıslak mendil hediye geldi onları kullanırım. Sonra da sleepy yorumları güzelmiş ona geçerim. Valla ne kafayı sıyırmışım kızımda. Bunda çok şeyi kafaya takmıycam. Uygunu yorumları güzel olanı neyse onu kullanmayı düşünüyorum. Oyuncak da ablasından kalma oyun halısı, fisher price oyuncak kitabı, peluş oyuncaklar bir sürü var. Zaten evde büyük çocuk olunca bence oyuncağa gerek bile yok. 2. Çocuklar 1.yi izlerken büyüyormuş ama okyanus kids instagram hesabının kitapları çok güzel onlardan almayı düşünüyorum. Bir de instagramda montessori klübü diye bir hesap var. İlk 3 yaş için evdeki malzemelerle yapılabilecek çok güzel oyunlar ve etkinlikler paylaşıyorlar. Orayı takip etmenizi tavsiye ederim. Oyuncaktan daha önemli bişey varsa o da çocukla etkili verimli zaman geçirmek. Linki bırakıyorum isteyen takip etsin Login • Instagram

Ben bu seti ve bu fileyi aldım canım yorumları güzeldi ikisinin de. Aslında katlanır küvetler daha çok hoşuma gitti ama pahalı geldi. Alabilirsem bir de ayak alıcam küvete. Yıkarken kolaylık oluyormş o da.
Cok tesekkur ederim canim bakayim bende

Evet canım olabilir bebeğin kilosu fazla dedi şekerle ilgili açlık, tokluk, birde başka değişik bi tahlil daha istedi
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız bilemedim ki doktorun ölçümüne göre mi değişiyor elimdeki kağıtta da normal değerler de benim

Ben bunu aldım çünkü tek başıma yıkamak istiyorum. Duşakabinimiz büyük bizim. Bebeği buna koyacam suyu ılıtıp yıkayacağım. Yok küvete su taşı, yok file tak, yok çocuk filede kaydı, yok küveti boşalt fileyi küveti yıka derdi yok. İlkinde küvet kullandım. Hiç memnun değildim. Bu sefer uğraşamam küvetle yalnız yıkayamıyorsun zaten.

Ben ilk zaman için ılık suyla temizleme taraftarıyım onun dışında ıslak mendil bunu çok oneriyolar zeytinyağlı olduğu için bundan alacağım
Canım bunu değil de sleepy nin başka iki çeşidi var saf. Bebekler için onları öneriyorlar, bir önceki sayfada bir arkadaşın paylaştığı listede vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…