2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Nereden almistin canim? Sanirim onlarinda boyu oluyormus
bizim burda bebek esyalari satan bi magaza var ordan aldim ama e bebekte de vardi sanirim aynisi ustunde yengec resimleri falan var ondan aldim. Boy olarak 3 boy gosterdi satisci orta boy aldim

O açıdan mantıklı zaten canım dediğin ama kış bebeği olacakları için banyo her ne kadar duşa kabinli bile olsa soğuk oluyo her ne kadar elini çabuk tutsanda yigenlerimden biliyorum kisin kalorifer yanmasına rağmen odada ısıtıcı yakıp Müslim beziydi havlusuydu onları bile ısıtıp sariyoduk hasta olmamaları için zahmentli oluyo ama hiç degilse hastalığa sebebiyet verilmiyo

Bebek kuvetini ne aldiniz ben hic karar veremedim katlanan mi almak lazim normal kuvet seti mi birde gorseldeki urun icin ilk aylarda cok rahat diyenler var siz ne yaptiniz

Ben babyjem katlanır küvet ve köpüklü filesini aldım. Hepsiburada da küvet 175₺ idi. Eğer evde müsait yeriniz varsa normal küvette olur ama benim evim küçük olduğu için katlanır küvet daha çok işime yarayacak, kapının arkasına bile sığıyor daha portatif geldi bana

Evet küvet çok zor oluyor tek başına suyunu bile dökemiyosun yani bende ilk bebeğimde mecbur almıştım annemler yıkıyodu bebeği şimdi özel olarak almadım duruyo küveti ama gerçekten kullanış açısından çok zor.

Benim duşa kabin yok sadece küvet var onun haricinde de banyom küçük gideri yok illa küvette yıkamam gerek nasıl yapacağımı bilmiyorum fikri olan var mı

Kızlar sizinde dudaklarinizda kuruluk oluyomu gün içerisinde çok sıvı tüketimi yapmama rağmen ne kadar kremler vs sursemde anlık yumusuyo geciremiyorum sanki çok soğukta kalmiscasina yarılıp kaniyo hamileliğimin başındada vardı geçti bu sıra tekrardan başladı

Kızlar bebisimin karyolasi için yatak baktım bugün. Yatasta Dreamy Baby diye yatak vardı. Onda karar kıldık gibi. Bilgisi olan var mi yataklar konusunda

Bende de kuruluk var canım ya krem sürüyorum habire. Kanamıo çok şükür ama var yani

Benim de hem dudağımda hem ağzımda geçmeyen bir kuruluk var, bütün gün su içiyorum blistex sürüyorum anlık çare oluyor sadece

Bende de kuruluk var canım ya krem sürüyorum habire. Kanamıo çok şükür ama var yani
Benim de hem dudağımda hem ağzımda geçmeyen bir kuruluk var, bütün gün su içiyorum blistex sürüyorum anlık çare oluyor sadece
İyi tek değilmişim en azından Bazı ilaçların yan etkisi de oluyo o aklıma geldi de başından beri aynılarını kullanıyorum normalde hiç böyle olmazdı kışın bile çok nadir oluyodu doktora soruyum bari gitmem de güler kesin

Mide yanmasına ekşi elma mı iyi geliyordu? Ölüyorum. Sabah iki pastane poğaçası yedim lanet olsun. Midem cayır cayır yanıyor.

Mide yanmasına ekşi elma mı iyi geliyordu? Ölüyorum. Sabah iki pastane poğaçası yedim lanet olsun. Midem cayır cayır yanıyor.
Ay canım tövbeler tövbesi ben bi daha doğurana kadar hamur işi yemem. Annem pide yapmıştı söylemesi ayıp, avuç içi kdr bile yemedim ama 2 gün cayır cayır yandım. Ilık süt iyi geliyor bana bir de limonlu soda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…