bizim burda bebek esyalari satan bi magaza var ordan aldim ama e bebekte de vardi sanirim aynisi ustunde yengec resimleri falan var ondan aldim. Boy olarak 3 boy gosterdi satisci orta boy aldim
Ben bunu aldım çünkü tek başıma yıkamak istiyorum. Duşakabinimiz büyük bizim. Bebeği buna koyacam suyu ılıtıp yıkayacağım. Yok küvete su taşı, yok file tak, yok çocuk filede kaydı, yok küveti boşalt fileyi küveti yıka derdi yok. İlkinde küvet kullandım. Hiç memnun değildim. Bu sefer uğraşamam küvetle yalnız yıkayamıyorsun zaten.
O açıdan mantıklı zaten canım dediğin ama kış bebeği olacakları için banyo her ne kadar duşa kabinli bile olsa soğuk oluyo her ne kadar elini çabuk tutsanda yigenlerimden biliyorum kisin kalorifer yanmasına rağmen odada ısıtıcı yakıp Müslim beziydi havlusuydu onları bile ısıtıp sariyoduk hasta olmamaları için zahmentli oluyo ama hiç degilse hastalığa sebebiyet verilmiyo
Bebek kuvetini ne aldiniz ben hic karar veremedim katlanan mi almak lazim normal kuvet seti mi birde gorseldeki urun icin ilk aylarda cok rahat diyenler var siz ne yaptiniz
Ben babyjem katlanır küvet ve köpüklü filesini aldım. Hepsiburada da küvet 175₺ idi. Eğer evde müsait yeriniz varsa normal küvette olur ama benim evim küçük olduğu için katlanır küvet daha çok işime yarayacak, kapının arkasına bile sığıyor daha portatif geldi bana
Ben bunu aldım çünkü tek başıma yıkamak istiyorum. Duşakabinimiz büyük bizim. Bebeği buna koyacam suyu ılıtıp yıkayacağım. Yok küvete su taşı, yok file tak, yok çocuk filede kaydı, yok küveti boşalt fileyi küveti yıka derdi yok. İlkinde küvet kullandım. Hiç memnun değildim. Bu sefer uğraşamam küvetle yalnız yıkayamıyorsun zaten.
Evet küvet çok zor oluyor tek başına suyunu bile dökemiyosun yani bende ilk bebeğimde mecbur almıştım annemler yıkıyodu bebeği şimdi özel olarak almadım duruyo küveti ama gerçekten kullanış açısından çok zor.
Benim duşa kabin yok sadece küvet var onun haricinde de banyom küçük gideri yok illa küvette yıkamam gerek nasıl yapacağımı bilmiyorum fikri olan var mı
Kızlar sizinde dudaklarinizda kuruluk oluyomu gün içerisinde çok sıvı tüketimi yapmama rağmen ne kadar kremler vs sursemde anlık yumusuyo geciremiyorum sanki çok soğukta kalmiscasina yarılıp kaniyo hamileliğimin başındada vardı geçti bu sıra tekrardan başladı
Kızlar bebisimin karyolasi için yatak baktım bugün. Yatasta Dreamy Baby diye yatak vardı. Onda karar kıldık gibi. Bilgisi olan var mi yataklar konusunda
Kızlar sizinde dudaklarinizda kuruluk oluyomu gün içerisinde çok sıvı tüketimi yapmama rağmen ne kadar kremler vs sursemde anlık yumusuyo geciremiyorum sanki çok soğukta kalmiscasina yarılıp kaniyo hamileliğimin başındada vardı geçti bu sıra tekrardan başladı
İyi tek değilmişim en azından Bazı ilaçların yan etkisi de oluyo o aklıma geldi de başından beri aynılarını kullanıyorum normalde hiç böyle olmazdı kışın bile çok nadir oluyodu doktora soruyum bari gitmem de güler kesin
Benim duşa kabin yok sadece küvet var onun haricinde de banyom küçük gideri yok illa küvette yıkamam gerek nasıl yapacağımı bilmiyorum fikri olan var mı
Ay canım tövbeler tövbesi ben bi daha doğurana kadar hamur işi yemem. Annem pide yapmıştı söylemesi ayıp, avuç içi kdr bile yemedim ama 2 gün cayır cayır yandım. Ilık süt iyi geliyor bana bir de limonlu soda.
Kızlar bu gece ilk defa hıçkırıklarını hissettim kızımın. Nette 9. Aydan önce olmaz diyor ama siz ne zaman hissettiniz, böle ritmik düzenli hareketlerdi 3 4 dk kadar sürdü aynı ritimle. Hıçkırıktır di mi