2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hamişler herkes iyi mi?
Bebişler nasıllar?
Bugün artık ağırlaştığımı farkettim ya. Çabuk yoruldum bi kek yaptım iki bulaşık yıkadım belim koptu nerdeyse
Ben de ağirlastim ya, eğilmek zaten tam bir iskence artık. Bugün sağlık ocağına gittim hemşire kilo, tansiyonu kalp atışı vs inceledi. Kan verdim karaciğer enzimlerim için. Yarın kontrolüm var inşallah herşey yolundadır.

Kızlar, Karnım resmen dalga dalga oluyor 3-4 gündür hareket edince size de öyle oluyor mu? Korktum ya
Oluyo canım dirsegini filan bile hisseder oldum cidden canım yanmaya başladı özellikle geceleri uyuyamıyorum hareketlerinden ama video çekip duruyorum ani kalması için

Hamişler herkes iyi mi?
Bebişler nasıllar?
Bugün artık ağırlaştığımı farkettim ya. Çabuk yoruldum bi kek yaptım iki bulaşık yıkadım belim koptu nerdeyse
İyiyim canım çok şükür bebisimde yerinde durmuyo pazartesi gideceğim görmeye çok özledim son zamanlar gelsede sıklassa kontroller ayda bir yetmiyo haliyle .. Bende agirlastim belimin koptuğunu hissediyorum resmen bide bende bel fıtığı başlangıcı vardi öncesinde kalcam filan agriyo

Oluyo canım dirsegini filan bile hisseder oldum cidden canım yanmaya başladı özellikle geceleri uyuyamıyorum hareketlerinden ama video çekip duruyorum ani kalması için
Ay aklıma binbir şey geldi suyum mu bitti acaba diye normalse sevindim
tecrübesizlik akıyor paçalarımdan

Ay aklıma binbir şey geldi suyum mu bitti acaba diye normalse sevindim
tecrübesizlik akıyor paçalarımdan
Canım yerleri daraldığı için haliyle buyuyolarda daha çok hissediyoruz haliyle normal bence benimde ilk gebeligim öyle yada böyle geçecek inşallah uygulamada okudum 28. Haftadan itibaren saat başı 10 kez tekme atması önemliymiş tabi paranoyak olmamak lazım uzun süre hareketsiz kalınca doktora gidilmesi gerekiyomus bı yönden sayılması önemliymiş. Ben şuan kafaya takmıyorum düz bı şekilde yatmamaya özen gösteriyorum Allah korusun kordon dolanması filan oluyomus bu haftalardan sonra .

Allah korusun kuzum
Uygulama bile okumuyorum artık ben uyarı geliyor ama bakmıyorum.
Doğum stresi, eksikler ve hamilelik duygusallığı aldı başını gidiyor

Hamişler herkes iyi mi?
Bebişler nasıllar?
ben hergun bi is yapiyorum. Bigun camasir yikiyorum, bigun utu, bigun supurge tutuyorum, bigun vileda.. Boyle oluncada hicbisey tam olmuyo sanki. Eskiden hepsini bir yapar butun hafta rahat ederdim simdi yapamiyorum heryerim agriyor

Allah korusun kuzum
Uygulama bile okumuyorum artık ben uyarı geliyor ama bakmıyorum.
Doğum stresi, eksikler ve hamilelik duygusallığı aldı başını gidiyor
Orası öyle maalesef ama bı yönden de iyi oluyo öğreniyorsun biseyler o sadece çift çizgiyi görmekle iş bitmiyomus doğacak daha bir sürü şey başlayacak hayat döngüsü

Doğum sonrası prezervatif kullanılabilir. Hap içilmiyor emzirirken iğne falan da olunmaz sanırım. Ben İlk doğumdan sonra 9 ay regl olmadım ana yine de korunmaya devam ettik. Eğer daha önce ilişki yasaklandıysa sormanda fayda var cnm şu an risk yoksa serbest olur siye düşünüyorum. Hatta son zamanlar doktor özellikle söylemişti bize ilişki doğumu hızlandırır diye

K Kumsal17 Kuzum benim siparişlerim geldi tahmin ettiğim gibi çok ince değil ama öyle çok kalında değil orta düzeyde Bir de tulumların içine giydirmek için tayt almıştım tam istediğim incelikte geldi. Ben deneme ve boyutunu görmek açısından 0-1 ay aldım bunları diğer beğendiklerimi 1-2 ve 3 ay olarak alıcam artık. Fotoğrafta büyük görünüyorlar ama bir lokma bişey ya bunlar

Eklentiler

• 732BFE43-2C43-447E-A724-0EA2790768B4.webp
    84,7 KB · Görüntüleme: 55
  • 19F7C329-4587-4539-85BE-737B9B4BF0CE.webp
    77,4 KB · Görüntüleme: 55
Yok canim ona güvenmiyorum zaten aylık iğne tarzinda bişey dusunuyorum nasıl olur bilmiyorum ama arkadaşın dedigini onaylamistim
Süt koruması aslında var ama ona güvenilmez. Doğumdan sonra emzirme nedeniyle prolaktin hormonu yüksek oluyor. Bu hormon gebe kalmayı engelliyor. Ama diyelim o ay yumurtladın ve daha adet olmadan ilişki yaşadın hopp bebek geliyor
Bir arkadaşımın annesi o şekilde olmuş kadın bebek hareket etmeye başlayınca anlamış hamile olduğunu

Hamilelik öncesi zaten öyle korundum yine belki devam ederim aklıma iğne takıldı o yüzden sormak istedim . Sormadigim için bilgi vermiyo canım ilk zaman yasaktı kanamalı olduğundan zaten sonrası da da iki kez oldu eşim çok cekiniyo bişey olur diye yoksa doğumu kolaylaştırıyomus göğüslerin uyarilmasi filan .

Hadi ya riske atmamak lazım bide benim ilk olacak o yüzden tedirginim bu konularda bir yaşı dolmadan hamile kalan çok tanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…