2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kizlar 2-3 gundur ara ara asagi tarafa agri giriyor ama cok rahatsiz edici degil hafif hafif igne batiyomus gibi. Sizde de oluyor mu normal mi?

Merhaba hanımlar, ben bugün kontrole gittim, herşey yolundaymış çok sevindim. Bebişin biraz kafası büyükmüş sadece, ama doktor zaten sezeryan olacağı için çok önemli değil dedi. Kontrol araları uzadıkça kaygılanmaya başlıyorum, kontrolde herşey iyi çıkınca rahatlıyorum valla. Sınav gibi bunun bi de bebek doğduktan sonra bebeğin rutin kontrolleri versiyonu var, o da sınav gibi oluyor, kilo aldı mı almadı mı boyu uzadı mı vs sağ salim kucağımıza alalım da o kısmı düşünürüz artık

Kizlar 2-3 gundur ara ara asagi tarafa agri giriyor ama cok rahatsiz edici degil hafif hafif igne batiyomus gibi. Sizde de oluyor mu normal mi?
Benim de oluyo doktor normal dedi rahim büyüdüğü için çatılar da büyümeye çalışıyomuş enfeksiyondan kaynaklı da olabiliyo yakın zamanda test yaptırmadıysan bi yaptır için rahat eder

ben hergun bi is yapiyorum. Bigun camasir yikiyorum, bigun utu, bigun supurge tutuyorum, bigun vileda.. Boyle oluncada hicbisey tam olmuyo sanki. Eskiden hepsini bir yapar butun hafta rahat ederdim simdi yapamiyorum heryerim agriyor
Ben bugün farkettim ya onu. Tülleri makineye attım 3-4 defa çalıştı, onları astım kurutup katladım. Sonra da kek yaptım dedim acaba poğaça falan mı yapsam. Artık kek kalıbını yıkarken baktım belim kopuyor daha da bişey yapmadım
İnsan bi iş yaptı mı onu da yapıyım bunu da yapiyim diyor ama bu durumda artık zor

Benim de oluyo doktor normal dedi rahim büyüdüğü için çatılar da büyümeye çalışıyomuş enfeksiyondan kaynaklı da olabiliyo yakın zamanda test yaptırmadıysan bi yaptır için rahat eder
gecen ay yaptirmistim sinirda cikmisti enfeksiyon icin krem var ondan suruyum yine bari

bende iyice pasakli oldm camasir yikamistm sepetn icinde katlancaklar 2 gun durdu
Bende bu hafta evi kış moduna sokmaya başladım. Odalara halıları serdiriyorum perdeleri taktırıyorum. Bu hafta iş çok. Dün perde ütüledim çok yoruldum. Yarın yine iş çok

Eğilmek nedir ya yatakta dönmek bile işkence gibi artık. Geceleri 2-3defa kalkıp tuvalete gidiyorum artık kalkamıyorum ya. 9.ayımı düşünemiyorum
Canım inşallah kontrolden mutlu haberlerle dönersin

Ben de belden ameliyat oldum seneler önce. Omurgam incelmiş. O yüzden bel ağrılarım artık başladı bazen sağ bacağıma vuruyor

Hele ben bugün öldüüümmm Eşim karantinadan odadan çıktı işe başladı. O odaya girdim tam 2 saate temizledim perdeleri yıkadım duvarlarını sildim kanepeleri çek sil süpür demişken diğer taraflarıda yaptım şu an her yerim ağrıyo gece yatamam kesin

Kanepe çekmek mi? Ne diyorsun sakın yapma öyle şeyler.
Umarım eldivenle maskeyle temizlemişindir canım.
Ayaklarını yukarı kaldır dinlen

Kizlar benim 20. Hftda girdigim detayli usg de sağ uterin arterde direnc artisi cikti 2,1 di. 36hftya kdar aspirin icmem gerekiyomus iciyorum da. 28.hftlarda kendiliginden kaybolma durumu da olabiliyormus. Bu durumu yasayan ya da bilgisi olan var mi?

Benim dün gece oldu sol kasığımda batma çekik
lme gibi bikaç dk sürdü pozisyon değiştirdim geçti. Genelde de oraya oluyor zaten hamileliğimin başından beri solda oluyor. Ama sen vajinadan bahsetmişsin sanırım o da arada batma gibi oluyor ama nadir.

Benim dün gece oldu sol kasığımda batma çekikme gibi bikaç dk sürdü pozisyon değiştirdim geçti. Genelde de oraya oluyor zaten hamileliğimin başından beri solda oluyor.
Sol kasıkta ağrım oluyor benimde tuvaletm gelmiş hissi oluyor o anda acaba sancım mi oluyor çok merak ediyorum ve hareket dahi edemiyorum çok kötü oluyorum doktorum normal dedi ama bana normal gelmiyor

Sol kasıkta ağrım oluyor benimde tuvaletm gelmiş hissi oluyor o anda acaba sancım mi oluyor çok merak ediyorum ve hareket dahi edemiyorum çok kötü oluyorum doktorum normal dedi ama bana normal gelmiyor
Ben de dün gece çok korktum ama pozisyon değiştirince geçiyorsa korkmayın diyor okuduğum yazılarda. Daha da şiddetlenip devam ederse kötüymüş. Ve belli aralıklarla sürüyorsa.

Benim bu batmalar biraz daha sıklasarak devam ediyor endiselenmeli miyim?

Oluyo canım benim 12. Haftamda cift taraflı vardı ama yok oldu yoksa dediğin gibi asprin başlayacaktım ama her ihtimale karşı tekrardan bakiyo doktorum . Bebeğin kilo artışı nasıl. Tansiyonunu sürekli kontrol etmen lazım ordaki damar buzusup senin tansiyonunu etkiliyo oda tehlikeli canım

Ozelden yaziyorum canim

Ben aralık doğumluyum. Çocuktan çocuğa değişebilir ama kendim yaşadığım için kızımı erken göndermek istemedim
Canım çocuk zaten 3 sene kreş ve anaokuluna gitmiş olacağı için sorun görmüyorum, benim zamanımda bu kadar kreş ve anaokuluna gitmiyorduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…