2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım tam olarak nerde vajinal mi enfeksiyon vardır sirkeli su ile temizliğini yap geçer büyük bi ihtimal bol su iç .
evet vajinada canim yatacagimda doktorun verdigi kremi surcem enfeksiyon ihtimaline karsi

Güzel insanlar,sizi takip ediyorum uzakdan. Bende Aralik annesiyim
ve kizimiz olucak insallah.

Size birsey sormak istiyorum cekinerek.
Esinizin ailesinden ilgi görüyormusunuz hamilelikde?Hasta degiliz hamileyiz sadece evet biliyorum ama Mesela sizi arayip sorarlarmi? Bi istegin varmi? yardimlik bisey vs vs gibi? Hic bir insan kendi annesi gibi olamaz biliyorum. Ben kayinvalidemi kayinbabami görümcemi sevsemde,onlardan 6 ay boyunca hic birsey görmedim ve garibime gitti yalan degil. Surda komsun bile ziline basip soruyorsa,bir görümce ve kayinvalideden birseyler bekledim acikcasi. En azindan onlara gittigimde bir „hamilelik nasil gidiyor,bebis nasil? isim düsündüzmü? sen nasilsin“ böyle seyler bekledim. Ama hic hic hic bir sey.

buyüzden size bir sormak istedim. Beklentim cok degil ama benim annem ablam hergün arar sorarlar merak ederler. Tekme attigini bile paylasabiliyorim ablamla annemle. Uykusuz gecelerimi falan. Ne biliyim kayinvalidemi uzak tutmak istemezdim ama onlardan birsey görmeyince acikca söyleyim kendiligimden de birsey anlatasim yok.
Sizde paylasirsaniz sevinirim.
Iyi geceler dilerim

Ben koymayı planlıyorum en azından battaniye alabilirim çünkü bazen soğuk oluyo ve ben zaten çok üşüyen bı insanim için rahat eder en azından
Ben kızımda yastık kılıfı koymuştum ne kadar yıkanırsa yıkansın başkasının yüzünün değifiği birseye yüzümü koyamam ama çarşaf ve örtüde kararsızım birde üns hastanesine gidiyorum izin verirler mi acaba

Şuan virüsten dolayı sormak gerekir. Tabi ne kadar temiz olduğunu görsen de rahat edemiyo insan.

Son kontrolde dr bana da dedi canım saatte 10 hareket say diye, b3nim ki hareketli zaten maşallah hiç saymadım açıkçası çünkü bazen sessiz de olabiliyor zaten riskliyim hepten paronayak olurum

Bugün kontrolüm vardı ve doktor değiştirdim bu doktorum da kalıcı olmayacak önceki doğumum sezaryen olduğu için sezaryen ve veya normal doğum kararımıza göre başka bir doktorla devam edeceğim ama kliniği çok beğendim en güzeli bir önceki klinik ayrıntılı ultrason raporumu iletmemiş ve burada tekrar baktılar çok güzel resimlerini yakaladılar yüzü resmen netti bayıldım hep söylüyorum burada çok ultrason bakmıyorlar o yüzden harikaydı

Canım belki yapıları öyledir hamilelikle alakası yoktur sen daha iyi tanırsın. Tabiki ailen gibi olmuyo ama sadece sevdiğin kişiyle evlenmiyosun ailesiyle evleniyosun . Ben o açıdan sıkıntı yaşamadım çok şükür şuan hatta kayınvalidem de kalıyorum.

Oysa ki içimizde nasıl bir enerji var
Benim gibi yatış olanlara bu durumlar daha zor geliyor

İnsan kendisi işen ilgilenilsin ister tabii ama çok da takılmamak lazım ben zaten yurtdışında yaşıyorum mesela babam hamileliğimi bilmesine rağmen hiç sormadı konuşmadık ama beni sevdiğini ve önemsediğini biliyorum kayınvalidem ve kayınpederim de öyle çok sormazdı ilk hamileliğimde de şimdi zaten Allah rahmet etsin k.validemi kaybettik duaları yeter
Altında art niyet hissetmiyorsan çok da sorun değil

Kızlar gün içinde kaç kez wcye gidiyorsunuzdur idrar için? Gece uykudan uyanma haricinde. Ve çok sık çıkanlarda şeker çıktı mı?

yok okadar samimi degilim kayinvalidem de kalicak kadar. Evet kayinvalidem soguk birisi iltifat falan da etmez kimseye. ama esimin de biraz zoruna gitti,sana sormuyorlarsa bana sorsunlar diyor. Sonucta insanlar hamilelikde hassas ve duygusal olurlar daha da ilgi beklerler. Ama bir nasilsin,bebis nasil sorusunu bekledim 6 ay boyunca...
Annemler malesef bana uzak hergün göremiyorum onlari.

Merhaba canım sağlıcakla kucakla kızını inşallah. Bu kaynana görümce meseleleri çok farklı ya. B3nce hiç takılma karnında kine dokun hisset onu sev ve Allaha şükret canım. Soran yanında olan amenna olmayan da boşver canını sıkmaya hiç değmez emin ol.

bende babama cok düskünüm ve babam ve ben arkadas gibiyiz. babam sorar sürekli benim güzel prensesim napiyor annesini rahat birakiyormu falan. Annem ve ablamda cok heycanli ve ilgi gösteriyorlar. Art niyet degilde canim esim bile fark etti bu soguklugu. Komsum bile yolda görünce soruyor“canin birsey isteyince hemen ara cekinme bak ben burdayim falan diye“, sicaklik hissediyorsun „el“ den ama aile dedigin insandsn göremiyorsan ve karsilastirisan üzülüyor insan ne biliyim.
Nur icinde yatsin canim

Kızlar gün içinde kaç kez wcye gidiyorsunuzdur idrar için? Gece uykudan uyanma haricinde. Ve çok sık çıkanlarda şeker çıktı mı?
Ben gece genellikle hic kalkmiyorum ama sabah asiri sıkısmıs oluyorum Gun icinde ayaga kalktikca geliyor sık gidiyorum

Ben gece genellikle hic kalkmiyorum ama sabah asiri sıkısmıs oluyorum Gun icinde ayaga kalktikca geliyor sık gidiyorum
Ben gece 3 4 kez kalkıyorum şekerden korkmaya başladım ctesi karantina bitince gidicem yüklemeye inşallah çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…