2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar gün içinde kaç kez wcye gidiyorsunuzdur idrar için? Gece uykudan uyanma haricinde. Ve çok sık çıkanlarda şeker çıktı mı?

Canım ben çok susuyorum ve çok wc ye gidiyorum gece de 4 defa gidiyorum. Malesef bende de şeker cıktı.

Canim hastanelere artık ziyaretçi alınmıyor zaten, bu yüzden bunu pek de önemi kalmadı

31+ alabilirsin. Doktorun insiyatifine kalmış bir durum. Ben ilk hamileliğimde öyle aldım. Bebeğin zaten 2 hafta önde dedi 31+ vermişti o zaman.

Siz kacar kilo aldiniz kizlar benim gibi tombis anneler var mi aranizda doktorlari bir sey diyor mu acaba
Var canım var var. 15 kilo aldım şimdiye. 54 ile hamile kalmistim. Seker cikmadi ama dikkat et dedi doktorum. Diyet yaptim hala arada yapiyorum ama yuzde yuz uyulmuyor maalesef. Bundan sonra kilo almak istemiyorum mümkün olsa
Sen kaç aldin

Ben yurtdisindayim (belcika), hamilelik dönemi ve dogumdan sonra icin ebem var eve geliyor kalp atislarini dinliyor( esimde dinleyebiliyor:)) ,kontröl ediyor beni. Ve dogumdan sonra da ilk gün evimde olucak,birlikde emzirmeyi,bez degismeyi,ilerde mama yapmayi,beslenmeyi falan konusuyor ve lohusalik döneminde yanliz birakmiyor.
Simdi bile hastane cantami,bebek cantasini hazirladik.
bebegin hangi kiyafetlere ihtiyac oldugunu,kactane gerektigini,hangi bez,hangi emzik,hangi yag/krem vs vs konustuk ve dosya hazirladik.
Yurtdisinda ebe hakki var her calisan bayanin. Bende bu hakkimi kullandim. ilk 4 ay benimle ve 4 aydan sonra hala gerekiyorsa,devamli gelicek. Anne kayinvalide yani biraz uzak kaliyor. Esim,ebem ben ve bebek variz. Türkiyede de ebe oluyormu ve ebeniz neler yapiyor ve kac kez geliyor size?

Gunaydin kizlar Dogum sonrasi icin korse alan oldu mu? Kendime biseyler alamadim dogru duzgun bari korseyi aliyim artik diyorum Bide pijamayla gecelik alirsam yeter
Ben korse almayı düşünmüyorum ama belki yüksek belli toparlayıcı tayt alabilirim. Korse giyemem ben ya fenalık gelir

En güzeli eşinle geçirmen yeğenlerin varmış zaten az çok tecrüben vardır. Ben bu sefer eşimi yanımda istiyorum

Ne ilgisi ne sevgisi hak getire. Ben başka ilden kalktım gelin geldim. Tek oğlumuz var sakın buradan alıp götürme dediler onları dinledim. Bir gün kapımı çalıp kızım birşeye ihtiyacın var mı demediler. Oğullarından olan ilk torunları yani kızımı bir kez alıp parka götürmediler, bir gece koyunlarında uyutmadılar. Allah ıslah etsin. Nefret ediyorum hakkımı da helal etmiyorum.

Inanir misin hiç ihtiyaç duymuyorum eşimin ailesinin beni sormasına. Hatta bunalırım ben özel ilgiden. Yanlarına gittiğimizde yemek getirir önüme, şunu ye bunu ye derdi. Biraz uzan ayaklarını uzat vs....içimden " yeteeer ya "derdim:) bir gün midem rahatsızlandı acillık oldum ve kendini suçladı. Bundan sonra sana ısrar etmiyim şunu ye bunu ye diye dedi ve çok mutlu oldum. Sana ailen soruyor ilgileniyor ya o yeter bile en son takılacağın şey ailen ve eşin dışındaki insanlar olmalı. eEğer tam tersi bir iletişim istiyorsan onların yazmadığını sen yap onlara, mesela evde güzel bir şey yaptığında onlara götür, atıyorum ailen salça yollamıştır bir kavanozunu onlara ver gibi.

Gunaydin kizlar Dogum sonrasi icin korse alan oldu mu? Kendime biseyler alamadim dogru duzgun bari korseyi aliyim artik diyorum Bide pijamayla gecelik alirsam yeter
Deli gibi korse arayışındayim. Bugün alırım gibi artık. Sanirim e bebektekilerden birini alicam.

Eğer İngilizce konuşulan bir ülkedeysen defne koy
C içeren isimleri söyleyemiyorlar

Ben korse almayı düşünmüyorum ama belki yüksek belli toparlayıcı tayt alabilirim. Korse giyemem ben ya fenalık gelir
bana da fenalik gelir ama gelsin vucudumun sarkmasindansa korseyle bayginlik gecirebilirim

Deli gibi korse arayışındayim. Bugün alırım gibi artık. Sanirim e bebektekilerden birini alicam.
alinca bizimlede paylasirsam sevinirim iyi mi kotu mu kullanisli mi vs

Ben 5 aldim ama zaten kilolu hamile kaldim 77ydim 82 oldum su an ama son on gunde aldim 2 kiloyu umarim bu kadar hizli almaya devam etmem

Canim ben daha almadim ama bunu alacagim kullanan arkadaslarim cok memnun

Eklentiler

• 82DA1D86-3B8B-49BD-8C2D-4EF0B3C5B6ED.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…