2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benim daha bunlar eksik her seyi tamamlayanlari gorunce benide stres yapiyor ama gec basladim ondan normal sanirim
Budizz aldım ama sesi o kadar boğuk ki bir de yenidoğan arkadaşımın bebişinde denedim çocuğu sakinleştirmedi alırken iyi düşün kuzum

Onu ben de beğendim ama makrome mi alsam bilemedim. Kirlenince napcaz makromeyi
Makrome sıkıntı olabilir. Klasik avizeler var oyuncaklı falan onlardan almak istemiyorum en hoşu bu geldi varsa baska öneriniz degerlendirelim

Eklentiler

• Screenshot_20201002-114146_Instagram.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 49
Budizz aldım ama sesi o kadar boğuk ki bir de yenidoğan arkadaşımın bebişinde denedim çocuğu sakinleştirmedi alırken iyi düşün kuzum
Evet bunu cok duydum ama daha iyi bir secenek bulamadim szin onerebileceginiz var mi

Evet bunu cok duydum ama daha iyi bir secenek bulamadim szin onerebileceginiz var mi
Yok canım ama sosyal medya önerilerine çok güvwn olmadığını düşünüyorum artık
yiğenimin yanına koydum 2 aylıktı o zaman ağlama krizine girdi belki sizinkiler sever bilemedim denemek lazım ama sevmezse çöp bişi oyuncağı bile yakından çok dandik

Bir de homamia diye bir site var orda da çok güzel avizeler, saatler, anı örtüleri vs. var. Bakın derim kızlar :)

Bebek arabasi ve kanguru ne aldin canim
Stokke V6 aldım ana kucağı da besafe izi go stokke ile ortak üretimleri kanguru almadım henüz arabayla gittiğim için her yere inince bebek arabasında dursun çocuk diye düşünüyorum

Sabunlu ılık su içerisine bırakıyorsun kuruduktan sonra tarağı var tarıyorsun aynı haline geliyor
Her kirlendiğinde söktürcez yani tavandan of çok kulllanışsız hiç benlik değil başka bi yöntemi yok mudur @kumsal1o Tavşanlı olanın fiyatını sordun mu canım trendyolda vardı da kalkmış satıştan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…