2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
180 tl canim

Stokke V6 aldım ana kucağı da besafe izi go stokke ile ortak üretimleri kanguru almadım henüz arabayla gittiğim için her yere inince bebek arabasında dursun çocuk diye düşünüyorum
Bende cybex stokke mamas papas arasinda 1 aydir karar veremedim cybexin teslimide uzun suruyormus artik secmem lazim. E bebekten mi aldin stokke yi

Bende cybex stokke mamas papas arasinda 1 aydir karar veremedim cybexin teslimide uzun suruyormus artik secmem lazim. E bebekten mi aldin stokke yi
Evet canım ebebekten almıştım aldığımda 5.999 du şimdi 8.999 tl olmuş sanarsın şahin aldık.

Evet canım ebebekten almıştım aldığımda 5.999 du şimdi 8.999 tl olmuş sanarsın şahin aldık.

beya iyi fiyata almissin o zaman cünkü merakima bakayim dedimde. Bu tarz markalar Stokke, Cybex gibi asiri pahali Türkiyede malesef.

Sonra odasına gececek kuzum. Odasina buyuk besik aldim 70×140 4 5 yasina kadar kullanir diyorlar

ben bir yasinda gecirmeyi düsünüyorum zaten bir yasina girince calismaya basliycam. 14 aya kadar olan bana daha uygun gibi. Benim bebis ailede ilk oldugu icin kötü oldu herseyini yeni almak zorunda kaldik :)

beya iyi fiyata almissin o zaman cünkü merakima bakayim dedimde. Bu tarz markalar Stokke, Cybex gibi asiri pahali Türkiyede malesef.
benim arkadaşım çok memnundu mor renkti onunki kız bebeği için yoksa onunkini kullanırdım. onun memnun oldugunu gorunce daha hamıle kalmadan goze almıstım o fıyatları ama gerçekten su an alınacka gibi değil 13 binleri buluyor seti tamamlamak istesen 90 model şahin alırsın sanırım o fiyata

ben bir yasinda gecirmeyi düsünüyorum zaten bir yasina girince calismaya basliycam. 14 aya kadar olan bana daha uygun gibi. Benim bebis ailede ilk oldugu icin kötü oldu herseyini yeni almak zorunda kaldik :)
Benim de oyle ilk. Her seyini yeni aliyoruz kardesi masrafsız olcak inss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…