benim arkadaşım çok memnundu mor renkti onunki kız bebeği için yoksa onunkini kullanırdım. onun memnun oldugunu gorunce daha hamıle kalmadan goze almıstım o fıyatları ama gerçekten su an alınacka gibi değil 13 binleri buluyor seti tamamlamak istesen 90 model şahin alırsın sanırım o fiyata
aynen öyle canim. Bende bakayim dedim. Almak istedigim sete Türkiye fiyatini merak ettim. Pusetiydi, baseyidi falan dedigin fiyataydi. Ben sok oldum. Cok iyi yapmissin vallahi. Bizde esimle konusuyoruz arada Türkiyede olsaydik ne kadar harcardik diye. Allah yardimcimiz olsun.
Kizlar peki atesolcer ne aldınız ya da almayi düşünüyorsunuz? Ben birkac doktorla görüştüm koltukalti atesolceri kullan dediler. Ancak iyi bir ürün almak istiyorum ne alabilirim
Kizlar peki atesolcer ne aldınız ya da almayi düşünüyorsunuz? Ben birkac doktorla görüştüm koltukalti atesolceri kullan dediler. Ancak iyi bir ürün almak istiyorum ne alabilirim
XS Ift002b Temassız Ateş Ölçer Termometre | Trendyol
Canım ben bundan çok memnunum fiyatında gayet uygun doğru gosteriyo bebek için ekstra almayacağım bebek bakım setinde zaten o koltuktan olcumlerden de cikiyo yanılma olursa ondan da ölçüm yapılır diye düşünüyorum .