2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295

aynen öyle canim. Bende bakayim dedim. Almak istedigim sete Türkiye fiyatini merak ettim. Pusetiydi, baseyidi falan dedigin fiyataydi. Ben sok oldum. Cok iyi yapmissin vallahi. Bizde esimle konusuyoruz arada Türkiyede olsaydik ne kadar harcardik diye. Allah yardimcimiz olsun.

Kizlar peki atesolcer ne aldınız ya da almayi düşünüyorsunuz? Ben birkac doktorla görüştüm koltukalti atesolceri kullan dediler. Ancak iyi bir ürün almak istiyorum ne alabilirim

Kizlar peki atesolcer ne aldınız ya da almayi düşünüyorsunuz? Ben birkac doktorla görüştüm koltukalti atesolceri kullan dediler. Ancak iyi bir ürün almak istiyorum ne alabilirim
Benimde konustugum doktorlar koltukaltindan yana ben braun prt 2000 aldim bebek zor olursa kulakici alacagim mecbur

koltuk altindan ölcünce deger oynamasi oluyormus en iyisi popodan ölcmek. Ben yapabilirmiyim bilmem. Daha hic birtane ates ölcer almadim

koltuk altindan ölcünce deger oynamasi oluyormus en iyisi popodan ölcmek. Ben yapabilirmiyim bilmem. Daha hic birtane ates ölcer almadim
Makattan ölçmeyin zarar verebilir ve bebegin kafa basıncını arttirabilirsiniz dedi doktor. Profesyonellik gerektiriyor olsa gerek

XS Ift002b Temassız Ateş Ölçer Termometre | Trendyol
Canım ben bundan çok memnunum fiyatında gayet uygun doğru gosteriyo bebek için ekstra almayacağım bebek bakım setinde zaten o koltuktan olcumlerden de cikiyo yanılma olursa ondan da ölçüm yapılır diye düşünüyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…