Benim aile hekimim de 2 yazmıstı ama doktorun önerdiği gibi kullanıyorum canım. İğne vs fazla alabilmek için kullanım adetini fazla yazabiliyorlar canım ama doktorun tavsiye ettiği şekilde kullanıyorum.
Benim aile hekimim de 2 yazmıstı ama doktorun önerdiği gibi kullanıyorum canım. İğne vs fazla alabilmek için kullanım adetini fazla yazabiliyorlar canım ama doktorun tavsiye ettiği şekilde kullanıyorum.
:)
Ben Haziran ayında bu forum buldum. Anlayana çözene kadar Temmuz ayın başından ilk sayfadan okumaya başladım uzun sürdü
Oğluşumuz iyi elhamdulillah! İsim düşündük, nasipse Hamza olucak
Seninki nasıl? Çok iş yaptın geçen gün, bravo! Kendine geldin mi biraz? Ev işleri çok yoruyor ya
O ne ki işin alasını dün yaptım. Yorgunluktan bayılmak üzereydim gece. Üst üste misafirler geldi o gitti bu geldi, yemek yap ,sofra kur ,topla ,bulaşık yıka, çay koy, tekrar sofra kur, topla gece 11e kadar
Sağlıkla gelsin inşallah minik Hamza eşinin babasının ismi mi yoksa ortak kararla mı seçtiniz? Benim eşimin babası istemedi ismini vermemizi.
Kızlar ben artık alışveriş yapmaktan çok bunaldım ya, ne zaman bitecek şu alışveriş işi o kadar da alıyoruz yine de eksikler çıkcak sanki, deli çıkcam artık
Bugün kontrole gittim kızlar bebiş 1350 kilo boyu 40 cm dedi. Hiç bi problem yok dedi. Gün olarak da Kasım sonuna büyük ihtimalle alırız dedi bi sorun olmazsa
Wallahi çok zormuş üstlerini örtücem sarıcam yani zaten dolabında bişi olacağını sanmıyorum daha ağırlaşmadan yapmak istedim annemlerin falan yapmasını istemediğim için yaptım
Demir haplarin hepsi ayni degilki. Bazilarin dozu daha cok günde bir aliniyor. Ben günde iki aliyorum bazilari günde üc aliyor. Bunu doktorunuz söyler anca