2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar eşleri ve kendileri korona geçirenler vardı, 15 gün sonunda aynı yatakta yatmaya başladınız mı bi süre daha ayrı mı yattınız naptınız?

Ben de öyle yapıyorum canim. Bugun saglik ocaginda yazdırdım. Eczanede gunde 2 yzzmislar da sorayim bi dedim
Benim aile hekimim de 2 yazmıstı ama doktorun önerdiği gibi kullanıyorum canım. İğne vs fazla alabilmek için kullanım adetini fazla yazabiliyorlar canım ama doktorun tavsiye ettiği şekilde kullanıyorum.

Benim aile hekimim de 2 yazmıstı ama doktorun önerdiği gibi kullanıyorum canım. İğne vs fazla alabilmek için kullanım adetini fazla yazabiliyorlar canım ama doktorun tavsiye ettiği şekilde kullanıyorum.
Ben de gunde 1 devam edeyim

Ayyy minnak eşyaları yıkamıştım yeni ütülemeye başladım ama 3 hastane çıkışından sonra dermanım kalmadı hem keyifli hem çok zor
Ayyy benim de gözüm korkuyor vallahi kolay gelsin. Erken degil mi ama nasil saklayacaksin. Toz olur diye yıkamıyorum ben

O ne ki işin alasını dün yaptım. Yorgunluktan bayılmak üzereydim gece. Üst üste misafirler geldi o gitti bu geldi, yemek yap ,sofra kur ,topla ,bulaşık yıka, çay koy, tekrar sofra kur, topla gece 11e kadar
Sağlıkla gelsin inşallah minik Hamza eşinin babasının ismi mi yoksa ortak kararla mı seçtiniz? Benim eşimin babası istemedi ismini vermemizi.

Kızlar ben artık alışveriş yapmaktan çok bunaldım ya, ne zaman bitecek şu alışveriş işi o kadar da alıyoruz yine de eksikler çıkcak sanki, deli çıkcam artık

Kızlar eşleri ve kendileri korona geçirenler vardı, 15 gün sonunda aynı yatakta yatmaya başladınız mı bi süre daha ayrı mı yattınız naptınız?
Biz yatıyoruz artık canım 15 günden sonra birleştirdik odaları sorun olmaz dediler hemşireler.

Ayyy benim de gözüm korkuyor vallahi kolay gelsin. Erken degil mi ama nasil saklayacaksin. Toz olur diye yıkamıyorum ben
Wallahi çok zormuş üstlerini örtücem sarıcam yani zaten dolabında bişi olacağını sanmıyorum daha ağırlaşmadan yapmak istedim annemlerin falan yapmasını istemediğim için yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…