Ben avize icin ahsap gemi dumeni aldim esim veya amcam avizeye cevirecekler misinayla ahsap kucuk gemiler sarkiticam bikac tanede. Hazir almadim cunku icime sinen tarzda bi avize bulamadim denizci konsepti olacak komple odasi
Canım son haftalarda baslaniyo diye biliyorum çünkü kremde bı özellik varmış doğumu kolaylaştırıyomus ayrıca göğüslerin uyarilmasi filan doktora danışarak kullanılmalı bence ama yorumlar gayet güzel bende alacağım.
Ayva çekerdekleriyle nasıl bir şey yapmıştınız? Hiç duymadım paylaşır mısınız lütfen. Ben çok sorun yaşadım maalesef kızımla emzirirken kanla beraber emziriyordım, çok canım yanıyordu, ne kremler kullandım hiç bir fayda olmadı
Aynen çok basit birse dolapta beklemiş soğuk lahana yaprağı çok rahatlatıyor Google da arat istersen lahananın içinde bir madde varmış mastite iyi geliyormuş
ben misafir kabul etmek istemiyorum ama bana kalmiyor malesef kabul edip etmemek bari sundan az sayida kendim yapiyim diyorum bi hayvansever olarak Hosgeldin xxx seklinde Eki Görüntüle 2699292