2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar ucuz yollu kapı süsü hoşgeldin yazısı arıyorum bulamadım bulan var mı hastanede kullanıp atıcam

Ben avize icin ahsap gemi dumeni aldim esim veya amcam avizeye cevirecekler misinayla ahsap kucuk gemiler sarkiticam bikac tanede. Hazir almadim cunku icime sinen tarzda bi avize bulamadim denizci konsepti olacak komple odasi

Makattan ölçmeyin zarar verebilir ve bebegin kafa basıncını arttirabilirsiniz dedi doktor. Profesyonellik gerektiriyor olsa gerek

ben yapmam zaten makatan. Kendiminde basur oldugu icin yapmam zaten. Ben kulaktan ölcer alicam. Koltuk alti icin var zaten.

Evet göğüslerin uyarılması doğumu başlatabilir ben sonlara doğru kullanayım o zaman emzirme döneminde rahat ederiz inşallah yara bere olmadan

Ayva çekirdeklerini çıkar yarım çay bardağı temiz suya yaklaşık 7-8 tane geceden koymuştum sabaha jel kıvamına gelmişti onu göğüs uçlarıma sürmüştüm

Canım 40 ml al bence baybmaal ve e bebekte 55 liraya dusuyo emzirme haftasian özel bı çok üründe indirim var bakin derim
Evet e bebekte gördüm civil de daha pahalıydı belki akşama eşim çıkınca e bebeğe gideriz çünkü banyo malzemesi falanda almam lazım

Ayva çekirdeklerini çıkar yarım çay bardağı temiz suya yaklaşık 7-8 tane geceden koymuştum sabaha jel kıvamına gelmişti onu göğüs uçlarıma sürmüştüm

inanılmaz basit bir şey Çok teşekkür ederim! Acaba derin dondurucudan ayva çekerdekleri kullanırsam aynı sonuç alır mıyım

inanılmaz basit bir şey Çok teşekkür ederim! Acaba derin dondurucudan ayva çekerdekleri kullanırsam aynı sonuç alır mıyım
Aynen çok basit birse dolapta beklemiş soğuk lahana yaprağı çok rahatlatıyor Google da arat istersen lahananın içinde bir madde varmış mastite iyi geliyormuş

Evet göğüslerin uyarılması doğumu başlatabilir ben sonlara doğru kullanayım o zaman emzirme döneminde rahat ederiz inşallah yara bere olmadan
İnşallah en korktuğum şey benim bide ucum öyle belirgin değil ne yapacağım bilmiyorum

Evet e bebekte gördüm civil de daha pahalıydı belki akşama eşim çıkınca e bebeğe gideriz çünkü banyo malzemesi falanda almam lazım
Evet canım magazalarinda da varmış 7 sine kadar sanırım gecerliymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…