2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
her demir hapi farkli

Demir haplarin hepsi ayni degilki. Bazilarin dozu daha cok günde bir aliniyor. Ben günde iki aliyorum bazilari günde üc aliyor. Bunu doktorunuz söyler anca
Doğrudur. Doktorum gunde 1 demişti. Saglik ocaginda yeniledim Eczaci kutuya gunde 2 yazmış. Ondan sorayım dedim. Doktoruma da sorarim yarin zaten

Kac ki degerin? Geçmiş olsun
Sağol canım valla sormadım baktım da bir sürü demir bağlama demir vs sonuçları var hangisi bilmiyorum Ama benim demir kalsiyum kan magnezyum genel olarak bütün değerlerim düşük çıktı zaten

Sağol canım valla sormadım baktım da bir sürü demir bağlama demir vs sonuçları var hangisi bilmiyorum Ama benim demir kalsiyum kan magnezyum genel olarak bütün değerlerim düşük çıktı zaten
Valla benim de sınırda geziyorlar beslenmeme dikkay ediyorum takviye de aliyorum ama

Valla benim de sınırda geziyorlar beslenmeme dikkay ediyorum takviye de aliyorum ama
Oluyo ya illaki bebek bütün vitaminleri çekiyo. İlk doğumumda da kan değerim çok düşmüştü 3 gece kaldım hastanede kan vermişlerdi 2 ünite. Bakalım bu sefer nasıl olcak

Makrome sıkıntı olabilir. Klasik avizeler var oyuncaklı falan onlardan almak istemiyorum en hoşu bu geldi varsa baska öneriniz degerlendirelim
Bu avizeyi ilk kızımda aldık 6 yıl önce. En güzel özelliği çıkarılıp yıkanması.

Eklentiler

• image.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 30
Kizlar peki atesolcer ne aldınız ya da almayi düşünüyorsunuz? Ben birkac doktorla görüştüm koltukalti atesolceri kullan dediler. Ancak iyi bir ürün almak istiyorum ne alabilirim
Braun kulaktan ölçer 6 yıllık. Maşallah çok sağlam. Koltukaltı kısa sürede ölçen çıktı mı bilmiyorum ama bebeği uzun süre tutmak zor iş

Hamişler nasılsınız?
Göbekten iğne yapan kimler var? Sizler de zorlanıyormusunuz? Ay ben baya zorlanıyorum son bi kaç gündür. İğneyi vurduğum an daha içindekini enjekte etmeye başlamadan bebiş oraya toparlanıyor. Karnımın o kısmı tepe gibi kalıyor. Korkuyorum ya ona değerse diye. Yavaş yavaş enjekte ediyorum ama bi yerden sonra artık gitmiyor kalıyor öyle. Mecbur kalıp çıkartıyorum.
Bazen de saklambaç oynuyor sanki benle maymun. Oraya toparlanıyor bende iğneyi azcık çıkarıyorum ona denk gelmesin diye, bu sefer de kaçıyor diğer tarafa haliyle karnım indiği için iğne çıkıyor.
Napıcağımı şaşırdım artık

Selam kizlar kiz kardesimin arkadasimi bebege isimli birsey yaptirman istyiyormus. Ben daha once isimli hastane cikisi, nevresim ve battaniye aldim. Fikri olan varmi ne yaptirabiliriz. Yada bildiginiz insta sayfalari isme ozel calisan

Ben kullanmıyorum ama kullananlardan biliyorum 28 yada 30 dan sonra kola geçiliyo bi doktoruna sor istersen değiştirir belki senin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…