Hamişler nasılsınız?
Göbekten iğne yapan kimler var? Sizler de zorlanıyormusunuz? Ay ben baya zorlanıyorum son bi kaç gündür. İğneyi vurduğum an daha içindekini enjekte etmeye başlamadan bebiş oraya toparlanıyor. Karnımın o kısmı tepe gibi kalıyor. Korkuyorum ya ona değerse diye. Yavaş yavaş enjekte ediyorum ama bi yerden sonra artık gitmiyor kalıyor öyle. Mecbur kalıp çıkartıyorum.
Bazen de saklambaç oynuyor sanki benle maymun. Oraya toparlanıyor bende iğneyi azcık çıkarıyorum ona denk gelmesin diye, bu sefer de kaçıyor diğer tarafa haliyle karnım indiği için iğne çıkıyor.
Napıcağımı şaşırdım artık
Benim ablam 9 ay boyunda hep koldan vuruldu göbekten yapamiyo diye bişey de olmamıştı ki canım şöyle dusunursek sezeryanla yedi kat açıldığı soyleniyo iğne ona denk gelmez ki herhalde yaptirmazlardi böyle bişey olsaydı
Selam kizlar kiz kardesimin arkadasimi bebege isimli birsey yaptirman istyiyormus. Ben daha once isimli hastane cikisi, nevresim ve battaniye aldim. Fikri olan varmi ne yaptirabiliriz. Yada bildiginiz insta sayfalari isme ozel calisan
O ne ki işin alasını dün yaptım. Yorgunluktan bayılmak üzereydim gece. Üst üste misafirler geldi o gitti bu geldi, yemek yap ,sofra kur ,topla ,bulaşık yıka, çay koy, tekrar sofra kur, topla gece 11e kadar
Sağlıkla gelsin inşallah minik Hamza eşinin babasının ismi mi yoksa ortak kararla mı seçtiniz? Benim eşimin babası istemedi ismini vermemizi.
Canım sen o kadar yorma kendini. Bebiş de yoruluyor ve rahatsız oluyor biz yorulunca. Dinlen şimdi bol-bol
Yooo, bu isim kaç yıl önceden konuşmuştuk vericez diye :) şimdi ancak kısmet oldu. Ben çalışıyordum, pek bebek modunda değildim bir sene önce işten ayrıldım, İstanbuldan İzmire taşındık, evi yerleştirdik ancak Hamza gelebilecek durumumuza geldik
Tam uç kısmında sarımsı küçük kabuksu tabaka oluşup dökülüyor sizinde öyle mi elimi de atamıyorum hiç ne olduğunu da anlamadım birde göbeğimde de küçük pembe harita gibi lekeler var gerilmeden dolayı mı bilmiyorum nokta nokta nemlendiriyorum ama isilik gibi kalıcı hale geldi geçmiyor
Kızlar ben artık alışveriş yapmaktan çok bunaldım ya, ne zaman bitecek şu alışveriş işi o kadar da alıyoruz yine de eksikler çıkcak sanki, deli çıkcam artık
Ben ilk alışverişi cinsiyeti belli olunca yaptım. Geçen hafta hepsini tamamladım. Bebek arabasını ve beşik 10 haftayı aşınca aldık, müstakil evde oturuyoruz çatıda kutularda duruyordu. Ben de çok alışveriş yapmaktan bunalıyorum, ondan çok erken yapmaya başladık. Birde kızım çok seviyor kardeş için cicileri bakmaya ve almaya, 11 yaşına girdi, arkadaş gibi yanımda dolaşıyor, seçiyor, mutlu oluyor bende sıkılmıyorum.
Ebebek mağazasından aldık. Aslında o zaman mağazanın adı hello baby idi sonra onu da ebebek satın aldı. Kumaş iskelete geçirip büzülüyor iple bağlanıyor. Avize inmiyor yıka ütüle mis
Selam kizlar kiz kardesimin arkadasimi bebege isimli birsey yaptirman istyiyormus. Ben daha once isimli hastane cikisi, nevresim ve battaniye aldim. Fikri olan varmi ne yaptirabiliriz. Yada bildiginiz insta sayfalari isme ozel calisan
Kızlar ben bir şey sorucaktım. Acaba ben abarttım mı, bilemiyorum. Bu koronayla iyicene temizlik konusuna derinleştim...
Biz bebek arabasını, ana kucağı, beşik, uyku seti hepsini çok daha önce almıştık. Hepsi kutularda ve naylonlarda çatıda tuttum. Çatı genelde depo olarak bizde kullanılıyor, toz ve nem girmiyor oraya. Dün eşim hepsini indirdi. Bende şimdi tutturdum ki hepsini yıkamak lazım. Bebek arabası, ana kucağı hepsi makinada yıkanıyor. Annem (KV) diyor ki, kendini neden yoruyorsun o kadar, çıkaralım, silelim güzelce , güneşte tutalım ki mikroplar ölsün (İzmir hala 36 derece...). Zaten bebeği koymadan bez sereceksin. Uyku seti yıkıcam her türlü ama bebek araba, ana kucağı, oto koltuk sizden fikir almak istedim, siz ne yapıcaksınız? Harbiden mı ben abarttım....
Sormadım canım ama cevremdekiler normal diyo nemli tutulması önemliymiş hindistan cevizi yağı kullanıyorum karnimada aynı şekilde çok şükür çatlat olmadi
Tam uç kısmında sarımsı küçük kabuksu tabaka oluşup dökülüyor sizinde öyle mi elimi de atamıyorum hiç ne olduğunu da anlamadım birde göbeğimde de küçük pembe harita gibi lekeler var gerilmeden dolayı mı bilmiyorum nokta nokta nemlendiriyorum ama isilik gibi kalıcı hale geldi geçmiyor
Aynen canım benimde öyle hindistan cevizi yağı çok nemlendiriyo onu sürünce geciyo kuru kalmaması lazımmış göğüslerin. Karnin verilmeden dolayı çatlamış olabilir o izler ondandir kırmızı pembe tarzda olup sonrasında beyazliyomus. Şuan bende çatlat olmadi çok şükür iyi nemlendirmek önemli elinden geldiğince ben bacaklarıma kalçama filanda sürüyorum tabi genetiksel de biraz yapacak bişey yok vucud geriliyo haliyle kilo alıp verme gibi bişey düşün
Kızlar ben bir şey sorucaktım. Acaba ben abarttım mı, bilemiyorum. Bu koronayla iyicene temizlik konusuna derinleştim...
Biz bebek arabasını, ana kucağı, beşik, uyku seti hepsini çok daha önce almıştık. Hepsi kutularda ve naylonlarda çatıda tuttum. Çatı genelde depo olarak bizde kullanılıyor, toz ve nem girmiyor oraya. Dün eşim hepsini indirdi. Bende şimdi tutturdum ki hepsini yıkamak lazım. Bebek arabası, ana kucağı hepsi makinada yıkanıyor. Annem (KV) diyor ki, kendini neden yoruyorsun o kadar, çıkaralım, silelim güzelce , güneşte tutalım ki mikroplar ölsün (İzmir hala 36 derece...). Zaten bebeği koymadan bez sereceksin. Uyku seti yıkıcam her türlü ama bebek araba, ana kucağı, oto koltuk sizden fikir almak istedim, siz ne yapıcaksınız? Harbiden mı ben abarttım....
Canım makinaya atabilecek olanları atabilirsin ama onun dışındakileri beyaz sirkeyle silip kurutabilirsin kokusuz zaten o bişey olacağını sanmıyorum temizlikte çok kullaniliyo .
Canım makinaya atabilecek olanları atabilirsin ama onun dışındakileri beyaz sirkeyle silip kurutabilirsin kokusuz zaten o bişey olacağını sanmıyorum temizlikte çok kullaniliyo .
evet, bende beyaz sirke evde çok kullanıyorum temizlikte. Yani abartmadım, değil mi, yani yıkana bilen herşeyin yıkanması gerekiyor, yani doğru yoldayım... ilk hamilelikte annem sona doğru gelmişti memleketten, bakıcı da vardı ben çalıştığım için, herşeyi onlar hazırlamıştı... ne yaptıklarını da hatırlamıyorum ondan burdan sorayım dedim.
Şeker çıkmadan önce söylemiştim doktora aşırı şekerli içmekte zorlanıyorum diye, sadece senden duydum böyle bi şikayet dedi. Yine aynısını yazdı maalesef şeker de çıktı bende şimdilik içiyorum ama bidahaki kontrole söylerim inşallah vardır şekersiz olanı veya hapı.
Sanırım karpal tünel sendromu başladı bende geçen haftadan beri. Uyurken el parmaklarım şişiyor ve sağ elimin yüzük parmağı ile sol elimin orta parmakları kasılıyor. Sabah kalkınca geçmiş oluyor ya da bir süre sonra geçiyor komple. Ama canımı sıkmaya başladı. Yarın kontrolüm var doktoruma sorucam ama hamilelikte olur dicektir o da kesin. Yaşayanlarınız var mı bu durumu?