2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benimde bir tanesinin ucu yok endise etmiyor degilim
Benim de bi tanesinin ucu yok kizim uc olmadigi icin onu hic emmek istemedi ne yaptiysam olmadi sagmakla falan da surekli ugrasamadim ve tek meme emdi biri buyuk biri kucuk kaldi eger bu da emmezse iki gogsum arasindaki farki dusunemiyorum:)

Ben yaşamadım ama genelde bu tür şeyler normal görülüyor. Sizinde karantina bitti çok şükür Yarın git bi benişine bak için rahat etsin bütün şikayetlerini de söyle bişey çıkmaz inşallah

Şekeriniz çıkarsa başka marka kullanın . Haftalar ilerledikçe bi kaşık pirinç pilavı bile şekeri yükseltiyor

Yani ufaktanda olsa zaten siliniyo yeni alınan şeyler kendi kokusu gitsin diye ama sonuçta örtüyle konulacak fazla ugrasmana gerek yok için rahat etsin yeter

Sağol canım inşallah

Aynen çok basit birse dolapta beklemiş soğuk lahana yaprağı çok rahatlatıyor Google da arat istersen lahananın içinde bir madde varmış mastite iyi geliyormuş
Soğuk lahana yaprağı kardeşime de iyi gelmişti.

Ben yaklasik 2 aydir yasiyorum geceleri uyandiracak dereceye bile geldi ellerimin agrisi her gece uc dort kez uyaniyordum atel taktim oda ise yaramadi bir haftadir agrim devam ama geceleri uyandirmiyor cok sukur doktor cok kotuysen ortopediye git dedi karpal tunel dedi ama ben ilac vs icmek istemedigimden dayaniyorum simdilik

İyi akşamlar . Diyabeti olanlar hangi marka magnezyum kullanıyorsunuz acaba . Hepsine şeker tatlandırıcı koymuşlar

Ben magosit kullanıyorum günde 2 defa. Şekerli değil hap şeklinde. Ilk başta suda eriyenden vermişti doktor çok sekerliydi.

Seninki nasıl başladı peki canım?

Ben karnım çok sert olduğunda kolumdan vuruluyorum ama benim birde insülin olduğu için çok kolu tercih edemiyorum bebeğe gelmez iğne ucu merak etme daha derinlerde bebek

Bence de sirkeli bezle sil güneşe koy beklesin yorma kendini ben port bebeyi öyle yapıcam

Ben karnım çok sert olduğunda kolumdan vuruluyorum ama benim birde insülin olduğu için çok kolu tercih edemiyorum bebeğe gelmez iğne ucu merak etme daha derinlerde bebek
Merhaba siz magnezyum olarak hangi marka kullanıyorsunuz . Hepsinde şeker var mı

bence de kv haklı canım abartmanın anlamı yok sil gitsin bişicik olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…