2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım ben kızımdan olanları kullanacağım. Bodrumda kutulu duruyorlar. Ben çıkabilen parçaları yıkayacağım. Sen yeni aldıysan ıslak bezle silmen yeterlidir bence

Neredeyse 2-3 aydır yasiyorum. Bazı geceler elimin ağrısına uyanıyorum o kadar canımı yakıyor ki ne yapacağımı şaşırıyorum dokunamıyorum bile ama benim de şükür geçiyor sabah.
Doktora dedim üstüne yatiyorsundur dedi, baya profesyonelce bir yorum yaptı yani

Bugün kontrolüm vardıMinnoşum 40 cm 1550 gr olmuş. Ben 68 kilo olmuşum 30 haftayı 10 kilo ile kapattım. Bakalım önümüzdeki 10 hafta kaç kilo alacağım Bebeğim doğum pozisyonuna dönmüş bu arada geçen gittiğimde tersti. Mide yanmalarım geçti sanki doktor da baş aşağı döndüğü için o konuda rahatladığımı söyledi. En azından biraz daha büyüyene kadar midede çok baskı olmaz

Malesef bende zorlanıyorum. Doktorlar bebeğe değmeyeceği konusunda hem fikir. Benim sıkıntım karın gerginleştiği için ilaç içerde apse yapıyor. Sislik oluyor. 2 gündür bacaktan yapıyorum felaket acıyor. Anneme gidersem koldan yapıyor. Hiç olmamış gibi hissediyorum. Ama virüsdendolayı eşim göndermiyor.kendi de çok seyrek götürüyor.
İşin kötü yanı daha birsürü iğne var.

Ben yaşadım. Ayrıca aksam yemekten bir iki saat sonra uzaninca ellerimde uyuşma oluyordu. Huzursuzluk veriyordu. Yatamıyordum sıçratıyordu yerimden.
Doktora söyledim. Magnezyum ekledi Efermag diye. Şimdilik faydasıni gördüm şükür

Magnezyum kullanıyorum canım zaten ama bu başka bi şey gibi. Bakalım yarın sorucam doktoruma. Benimki ortopedik bir şey gibi.

Magnezyum kullanıyorum canım zaten ama bu başka bi şey gibi. Bakalım yarın sorucam doktoruma. Benimki ortopedik bir şey gibi.
İnşAllah bişey cıkmaz canım. Dediğin gibi belki farklıdır. Benim halâ uyanınca şişlik oluyor ama uyuşukluğun verdiği huzursuzluk hafifledi en azından.

Ben de sabahlari 1 alıyorum eşim giderken. Sonra uyumaya devam ediyorum bugun saglik ocağında tekrar yazdırdım günde 2 yazıyordu omdan aklim karıştı sorayim dedim
Ben 1 içiyordum geçen ay tahlil yaptı doktor. 10,6 çıktı o yüzden sabah akşam olarak 2’ye çıkardık. Bir de karadut özü içiyorum işe yarar mı bilmiyorum ama eksilmesi sıkıntıymış dikkat etmek gerek canım

Ben beyaz sabunla silip duruluyorum.

Demir 68 ferritin 23 cikmis benim canim

Maşallah bebişe iyi ters dönmüş rahatlamışsındır Biz seninle aynı şekilde kilo almışız canım. Bende son gittiğimde 68 çıktım 10 kilo almışım umarım son 2 ay’ı 2 kiloyla kapatırız

benim ilk basta ayaklarim uyustu gibi sonra magnezyum icmeye baslayinca ayaklarim gecti ama ellerim asla gecmiyor canim yemek yerken bile uyusuveriyor
Anladım canım bendeki kasılma garip, belki tüm gün nerdeyse tel elimdeydi karantinadayız diye ondan da olmuş olabilir kasılma olayı.

Benim de bi tanesinin ucu yok kizim uc olmadigi icin onu hic emmek istemedi ne yaptiysam olmadi sagmakla falan da surekli ugrasamadim ve tek meme emdi biri buyuk biri kucuk kaldi eger bu da emmezse iki gogsum arasindaki farki dusunemiyorum:)

Benim o ucu olmayan gogusum oburunde az bisi ufak zaten tel oburunu emersen bende dusunemiyorum muhtemelen pompa alicam en azindan agarim onu

Kiyafetleri yikayan kizlar nasil ayirdiniz kiyafetleri? Benim baskililar var mesela renkli beyaz ve koyuyu ayirdiniz mi? Muslinler havlu falan bunlari ayrimi yikadiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…