2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kiyafetleri yikayan kizlar nasil ayirdiniz kiyafetleri? Benim baskililar var mesela renkli beyaz ve koyuyu ayirdiniz mi? Muslinler havlu falan bunlari ayrimi yikadiniz?
Ben hepsini ayrı yıkadım renkli beyaz açık renkli koyu renkli ayrılırdım kalın battaniyeleri ayrı müslinleri ayrı örme yelekleri ayrı dışarı çıkarken giyeceği montlar en son da çoraplar he bide hastane çıkışlarını da ayrı yıkadım

Kızlar eşim bgn teste gitmişti sonucu yine pozitif geldi 15 gün geçti ilk testin üstünden. Böyle bir şey nasıl olabilir napıcaz biz şimdi
Allah kolaylık versin cnm doktor ne demiş ki bunu bi yerde daha duymuştum ama nasıl neden olduğunu hiç anlamadım

Kızlar bir sorum var şimdi bebiş inşallah doğunca bunda yatacak ya biz bunun için minder vs götürecek miyiz

Eklentiler

• A56654F9-0C4A-401B-ABEC-A8F685E3C3A1.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 33

Normal programdami kisa programdami

Anladım canım bendeki kasılma garip, belki tüm gün nerdeyse tel elimdeydi karantinadayız diye ondan da olmuş olabilir kasılma olayı.
Olabilir canim dinlendirmeye calis bol bol gece yatarkende atel varsa takabilirsin doktorda cok care uretmiyor zaten

Allah sifa versin tez vakitte insallah
Hasta değil ki 5.günde iyileşmişti. 14 gündür de karantinada. Tekrar nasıl pozitif çıkabilir ki. Hastalara 10 günde iyileştiğinizi varsayıyoruz deyip ikinci testi yapmadan salıyorlar sokağa.demek ki sokakta böle pozitif bir sürü insan var.

Vardir tabiki dedigin gibi test yapmadan saliyorlar o yuzden azalmiyor ya zaten bazi testlerede hatali diyorlar yeniden mi yaptirsa acaba

Merhabalar uzun zamandır yazmıyorum kendi derdimle uğraşıyorum serklaj rahim boyu kısalması derken 1 haftadır da tansiyon yüksekliği ve baş ağrısı ile uğraşıyorum pazartesi akşamı dayanamadım acibademe gittik tansiyonum 16 7 olmuş neyse serum felan takıldı sonra kendi dr uma haber verdim tekrar kendi hastanemize gitmemi istedi hemen idrar tahlili verdim protein kaçağı varmı diye bakıldı çok şükür birşey çıkmadı bugüne kadar hergun tansiyonumu ölçmeye devam ettim ve hergun yüksekti ama bugün en son 18 10 oldu dr um hemen gel yatıracağım seni hastaneye dedi kan ve idrar verdim çok şükür herşey yolunda bu gece hastanedeyim tansiyonum şuan stabil 12 8 ama yarın 12 ye kadar burdayım bakalım

Allah yardımcınız olsun rabbim şifa versin inşallah

Vardir tabiki dedigin gibi test yapmadan saliyorlar o yuzden azalmiyor ya zaten bazi testlerede hatali diyorlar yeniden mi yaptirsa acaba
Hayatta yaptırmaz zaten bana da kızıyor senin yüzünden test yaptırdım bitmişti ne güzel karantina deyip duruo. Ben güvenedim ya hala pozitifse diye ve öyle de çıktı.

Canım çok geçmiş olsun, acaba böyle durumlarda süreç nasıl ilerliyor, ararlar yine sanırım.

Gecmis olsun canım. Allah sifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…