2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Geçmiş oldun canım kaç olmalı tansiyonun yüksek seyretmiş

Ben kullanmıyorum ama kullananlardan biliyorum 28 yada 30 dan sonra kola geçiliyo bi doktoruna sor istersen değiştirir belki senin de
Ben doktorum sormuştum 1-2 ay önce. O da yok bu iğne sadece göbekten yapılıyor koldan ya bacaktan yapamazsın demişti.

Ben öyle rahat yapardım ki eskiden. Şimdi çok zorlanıyorum. Bebişim hissediyor hemen ve çok haraketleniyor

Maşallah ya ne güzel planlı programlı olmuş sizde bizi 4 sene bekletti bu maymun. En son artık umudumuzu yitirecekken geldi mucizemiz sürpriz yaptı annesine babasına
Canım senin ailen bakü'de mi?

Ben karnım çok sert olduğunda kolumdan vuruluyorum ama benim birde insülin olduğu için çok kolu tercih edemiyorum bebeğe gelmez iğne ucu merak etme daha derinlerde bebek
Çok sert ya artık karnım. Yumuşuyo bazen ama iğne yaptığım yerler ve etrafı hep sert. İğne girmiyor ki bi türlü. Zar zor kaçıncı denemeden sonra iğneyi saplıyorum bu sefer oğluş başlıyor çıldırmaya fıldır fıldır dönüyor orda.
Kola ya da bacağa izin vermiyor doktorum. O da bebek çok içerde hiç değmez bebeğe diyor ama bebek de ben iğne yaparken oraya toparlanınca iğneyi enjekte edemiyorum ki gitmiyor. Acaba bebeğe mi takıldı diye korkuyorum. Napıcağımı şaşırdım

Evet ya daha çok var. Napıcaz nasıl yapcaz? Yakında kontrolüm var doktoruma sorucağım inşallah o zamana kadar yapabilirim zor da olsa.
Bide şey sorcam canım. Bazen iğnenin içindeki takılıyor gitmiyor ya mesela yarıdan fazlasını enjekte etmişim ama sonrası gitmiyor mecbur çıkarmak zorunda kalıyorum. Çıkardıktan sonra o iğneyi atıyor musunuz? Yoksa başka yerden tekrar saplayıp o kalan iğneyi devam mı ediyorsunuz?

Size sorabilir miyim acaba koronayı nasıl geçirdiniz ??? Belirtiler nelerdi ???
Eşimin ilk gün ateşi 38.5a çıktı ben onu düşürttüm bir şekilde, göğsünde sıkışma, üşüme ve terleme, nefeste zorluk ve öksürük şikayetleri oldu. Benim testim negatifti. Eşim de 5. Gün iyileşmişti.

Benim o ucu olmayan gogusum oburunde az bisi ufak zaten tel oburunu emersen bende dusunemiyorum muhtemelen pompa alicam en azindan agarim onu
Benim de ikisi farklıydı ama son zamana kadar ikisinden de emdi sadece son bir kaç ay onu bıraktı pompa
Normal doğumu kolaylaştırmak için egzersizler var çok takılmayın bence yüzyıllardır kadınların yapabildiği birşey demek ki yapılıyor
Ben ssvd denemeyi istiyorum başarabilirsem
Bence siz de normal doğum yapabilirsiniz

Önemli değil canim Arap sabunu da güzel temizliyo ama beyaz sirke daha mantıklı geliyo şu durumda

Ben yenidoğan için aldıklarını virüsten dolayı 60 derecelik programda yıkadım. Hepsi pamukluydu kuçulmuslermidir yeniden mi almalıyım? Moralim bozuldu.

bugun camasirlari yikiyim diyorum arkadaslar. gorumcem 3 sene once ve gecdn sne dogum yapti.2 cocuguda kz. bisru kyafet verdi bana. cok guzel ve yeniler. ama bazilarinin ustlerinde sari lekeler var. onerisi olan varmi nasl yikaym bunlari.

Ben yenidoğan için aldıklarını virüsten dolayı 60 derecelik programda yıkadım. Hepsi pamukluydu kuçulmuslermidir yeniden mi almalıyım? Moralim bozuldu.
niye o kadar yuksekte yikadinizki zaten utulenecek bide hic mikrop kalmicak. Umarim kuculmemistir

O kadar yüksekte yıkanmasına gerek yok ki kaç gün bekliyolar zaten kıyafetler ewlerde inşallah küçülmez

bugun camasirlari yikiyim diyorum arkadaslar. gorumcem 3 sene once ve gecdn sne dogum yapti.2 cocuguda kz. bisru kyafet verdi bana. cok guzel ve yeniler. ama bazilarinin ustlerinde sari lekeler var. onerisi olan varmi nasl yikaym bunlari.
kıyafet lekeleri naspirin DİE A101 de yada bimde hatırlamıyorum o çıkarıyomuş onunla yıkayıp daha sonra normal yıkama olabilir bana da kayınvalidem söyledi

Alınca yıkamıştım bi hevesle, sağlık olsun. Yenidoğan bi parça alıp kıyaslayayım küçüldü mu anlamadım ki zaten miniciklerdi. Virüszede oldum

niye o kadar yuksekte yikadinizki zaten utulenecek bide hic mikrop kalmicak. Umarim kuculmemistir☺
O kadar yüksekte yıkanmasına gerek yok ki kaç gün bekliyolar zaten kıyafetler ewlerde inşallah küçülmez

Cnm balkonda havalandıysan mesela sonra 30 derece yıkasaydın bile olurdu. Ben kendime aldığım kıyafetleri de havalandırıp giyiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…