2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Şükür ki bebeğinin keyfi yerinde kaç gündür kendini sıkmışsın belli ki patlama olmuş olsun üzme kendini bebişinide
Evet sıktım hala daha durumumuz mechul 15 gün karantinadan sonra eşim yine pozitif çıktı ama ne arayan ne soran var hala. Karantinada beklio o da

valla bende vanish kosla vardi ona bastm braz smdide normal deterjanla ykiyorum bakalm ckcakmi. eger cikarsa bi su da sabun tozuyla yikicam. cikmazsa artk lekelileri ayrcam
Ben de kosla yaptım, bazılarına Amway spreyi denedim, pek birşey olmadı. Annem koslada bekledikten sonra eliyle uğraştı, biraz çıktı.

Benim aynnen direk kaynatiyodu çamaşır suyu ve sabun tozuyla geciyodu sevindim gecmesinr ordan aklimda kalmış yoksa acemiyim ilk bebiş olacak ama dört yigenden sonra her şeyi ogreni veriyo insan

Benim aynnen direk kaynatiyodu çamaşır suyu ve sabun tozuyla geciyodu sevindim gecmesinr ordan aklimda kalmış yoksa acemiyim ilk bebiş olacak ama dört yigenden sonra her şeyi ogreni veriyo insan
Çamaşır suyu iyi çıkarıyor da herşey beyaz değil

boyle bi battanye hediye gelms bunu napim elmdemi ykaym ya

Eklentiler

• 20201003_142757.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 46
Kizlar benim iliskiden sonra sol gogsumden 1 damla sivi geldi krem renkli

Benim 1 saatlik 164 çıktı doktor ona çok dedi ama diğerleri normal. Neyse perinatolog içimi rahatlattı normalmiş ama ben dikkat edeyim yedklerime
1. Saat 180 alti normalmis aslında. Ama tabi dikkat etmekte fayda var. Bana bi uyarida bulunmadi doktor. Hatta bugun gittik yine. Bebis önde cıktı 1 hafta. Korktum. Hocam Ben cok meyve yiyorum gun icinde vs dedim sıkıntı olur mu? Kiloma bakti 1 ayda 1.200gram almışım. Sorun yok boyle devam et beslenmene dedi. 3 4 kilo alsaydim sıkıntı olcakti sanirim. Bebegin kilosu da boyuyla alakaliymis. Sıkıntılı bir durum kaynakli degilmis zaten hep öndeydi minnagim 4 5 gu. Bu sefer 7 güne çıkmıs. Demem o ki Allah şükür bana sekerle ilgili sıkıntın yok dedi

kizlar bimde sabahlikli pijama takimi hem de onden dugmeli. 69 tl idi. ben aldim ve kumasi cok guzel yumsacik. bi bakin ihtyac varsa

İyi bari canım gözün aydın maşallah kuzuya da benim de hep 1 hafta 4 5 gün falan önde oluodu. Ama ben mesela 2 aydır nerdeyse aynı kilodayım. Makat duruşu olması canımı sıktı döner di mi hareket mi lazım onun için bilemedim ya da erken mi daha 27+1iz daha. Gerçi senin de ilk hamilelik sanırım seninkinin duruşu nasıldı?

Bugün çok soru soruyorum hakkınızı helal edin ama bebişleriniz normal doğum pozisyonuna dönmüş mü ya da ikinci hamileliğinizse ilkinde ne zaman dönmüştü hatırlıo musunuz? Dönmesi için napılması lazım acaba

Ben dün kontrole gittiğimde sordum pozisyonunu, şuan başı aşağıda ama doğuma kadar daha çok döner şuan doğum pozisyonunda olup olmaması problem değil dedi doktorum. Doğum kasılmaları başladığında bile pozisyon alan bebekler varmış, şuan bunu dert etmek için erken o yüzden :)

Evet bence de erken pat diye söyledi söylemeseydi keşke şu ara her şeye takar moddayım zaten, bunu da dert etttim şimdi

Evet bence de erken pat diye söyledi söylemeseydi keşke şu ara her şeye takar moddayım zaten, bunu da dert etttim şimdi

Her söyleneni dert etme canım. Bende doktor 1 aydır bebeğimin karın çevresi geri dedi diye üzülüp stres yapıyordum doktor değiştirdim karın çevresi kilosu normal bir problem görmedim ben dedi şuanki doktorum. Üzüldüğümle kaldım 37den itibaren dönmemiş olursa bol bol İnşikak Suresi okunuyor bebeğin dönmesi için, bir de secde ayetleri okunup secde yapılıyor. Bunların işe yaradığını duymuştum. Daha çok var ama hiç kafana takma bunu şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…