2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sağol canım

Ilk canim ilk. Yan duruyordu bizimki kafasi sag karnimda popusu az ustte falan doner bence yaaa cook erken daha ben hic takilmadim pozisyonuna. bizimki ayaklarini kafasina çekmişti bir de esbeyip duruyordu cok komikti

Çamaşır suyu iyi çıkarıyor da herşey beyaz değil
Yani orası var benimde yigenlerimden bı kaç şey var yeni bişey ogrenir dönersek burda paylaşırım bu sıra hazırlık yapcam çünkü fazla agirlasmadan hazır annemde gelmişken

boyle bi battanye hediye gelms bunu napim elmdemi ykaym ya
Canım eski tül varsa elinde torba şeklinde ağzını dikip atabilirsin makinaya bişey olmaz bu haliyle de zaten bişey olacağını düşünmüyorum ama riske atma

Canım benimde aynı sınırlarda çıktı ama doktorum normal karşıladı o kadar abartılacak bişey yok ki .. 78 164 108 di ..

Benim 25 mi 26 da mı ne dönmüştü ama herhangi Bi hareket falan yapmamıştım genelde dinlenerek geçiyo benim hamilelik ama doğum esnasında dönenlerde çok war happymom uygulamasında doğum hikayelerinde yazıyolar

Canım benimkiler 91, 170, 131cikti, doktorum normal dedi.

Ya bu doktorlara nasıl guvenecez biz benim de 90, 207 ve 133 çıkmıştı sende gizli şeker var 1. Saat yüksek çıkmış diğerleri de sınırda diye beni korkuttu. Kaç gün moralim bozuldu. Yine zorunlu diyetteyim hoş

Canım 50 75 100 Luk yapiliyo değerler hep farklı referans aralığında ondan da kaynaklaniyo olabilir . Ama dediğin gibi doktordan doktora kesinlikle degisiyo.

Canım iyiyim çıktım bugün sabah hastaneden rahim de yada bebekle ilgili çok.sukur problem yok herşey yolunda Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah

Canım merhaba.ben birkac kere dediğin gibi yarıya kadar yapmıştım devamı gitmedi çıkardım başka yerden soktum kalanı da yaptım.Bir sorun olmadı şükür belki uygun değildir bilemiyorum.Bu arada uzun zamandır koldan yapiyorum ben hep.gobekten şu siskinlikle yapmam imkansız gibi geliyor artık doktoruna mutlaka söyle sor sonuçta kan sulandirici illaki koldan da yapılabiliyor

75 gram şeker yükletenlerin sonuçları nasıl çıktı acaba?
Benim de 75 gr yapıldı canım
Açlık 97
1.saat 172
2.saat 109
Doktorum bana bebek için bir sorun yok ama yine de yediklerine dikkat et dedi. Ben çok dikkat etmiyorum açıkçası şekerim sınırlarda geziyor ama geçmiyor. Ama kilo alıyorum. İlk doğumda çok hızlı verdim o nedenle bu sefer biraz özgür bıraktım kendimi

Canım iyiyim çıktım bugün sabah hastaneden rahim de yada bebekle ilgili çok.sukur problem yok herşey yolunda Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Amin canım herkese nasip olsun hayırlı zamanda inşallah sağlıklı sıhhatli çok sevindim sen yine de takipte tut kendini

Bugün bebeğime ilk defa alışveriş yaptık
Aldıklarım kalın kışlık ürünler kadife ve triko. Birkaç zıbın ve alt almak istiyorum. Ablasından da birkaç takım var. Kalanları internetten alırım sanırım. Hastane çıkışları mağazada çok pahalı geldi. Bunlar babymall da hepsi 225 tl tuttu

Eklentiler

• B5E00DF2-2022-4005-8EED-BD9372F96BA1.webp
    60,6 KB · Görüntüleme: 49
  • B9E1ED1C-C8E9-4B6E-910D-1949C22B9D57.webp
    60 KB · Görüntüleme: 45
  • A5B972F2-87A5-4F03-85D5-A53165419180.webp
    31 KB · Görüntüleme: 42
  • 9247C64F-77C7-4D01-8059-D22C249BC412.webp
    28 KB · Görüntüleme: 44
  • C3AAAFBE-FCC6-4FB9-B8F8-F0D3ABA0358F.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 46
  • 20CF8237-B0BE-41AD-BECC-92C03733C753.webp
    22 KB · Görüntüleme: 40
  • C1AD4A13-73CD-47BD-AFDC-E4C4F6EF16AF.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 48
Canım ben koldan yapiyorum okadar da acimiyor.esim sıkıyor ben vuruyorum.ama birkaç kez evde kimse yoktu kolumu duvara dayadim bastirarak sikismis oldu.ve vurdum ıgneyi öyle de oldu

Ben 2 kez yaşadım ama ikisinde de sirtustu uyuya kalmisim.sirtustu uyursan oluyor

Çok güzeller güle güle kullanın

3 hafta önce tersti canım dün gittiğimde dönmüş dedi. Genelde 32 ye kadar doğum pozisyonuna geçiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…