2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım çok geçmiş olsun son durum ne bizi bilgilendirmisin . Tansiyon çok önemli iyi ki protein kaçağı çıkmamış inşallah her şey yolundadır dualarımız seninle . Biseye mi canını sıktın niye bu kadar yukseliyo rahim damarında centiklesmemi vardı ?

bugun camasirlari yikiyim diyorum arkadaslar. gorumcem 3 sene once ve gecdn sne dogum yapti.2 cocuguda kz. bisru kyafet verdi bana. cok guzel ve yeniler. ama bazilarinin ustlerinde sari lekeler var. onerisi olan varmi nasl yikaym bunlari.
Canım güle güle kullanın inşallah. Sarı lekeler süt lekesiyse pek çıkmıyorlar, benim ilk çocuğumun kıyafetlerinde de var, bir sürü keke çıkarıcı denedim olmadı, hafif olanlar geçti.

bugun camasirlari yikiyim diyorum arkadaslar. gorumcem 3 sene once ve gecdn sne dogum yapti.2 cocuguda kz. bisru kyafet verdi bana. cok guzel ve yeniler. ama bazilarinin ustlerinde sari lekeler var. onerisi olan varmi nasl yikaym bunlari.
A101 ya da Bim deki leke sökücüyü denemedim canım, bir dene istersen.

Canım güle güle kullanın inşallah. Sarı lekeler süt lekesiyse pek çıkmıyorlar, benim ilk çocuğumun kıyafetlerinde de var, bir sürü keke çıkarıcı denedim olmadı, hafif olanlar geçti.
valla bende vanish kosla vardi ona bastm braz smdide normal deterjanla ykiyorum bakalm ckcakmi. eger cikarsa bi su da sabun tozuyla yikicam. cikmazsa artk lekelileri ayrcam

Ufaktan yerleştiriyorum allahım sağlıkla giydirmeyi nasip etsin
ayy bayildim Kiz bebek kiyafetlerine bayiliyorum ya gordukce esime bitane alalimda hevesim kalmasin diyorum ogluma kiz seyi giydiremezsin diyor Gule gule giysin kizcen

Aynı iğneden bahsetmiyor heralde benim ki oksapar.
Hiç mi igne tekrar batırılmaz steril özelliği kaybolduğu icin

İçerde apse yapmış yere denk gelirse gitmediği oluyor. Benimde bazen ilk iyi gidiyor ilaç sonra gitmiyor bekliyorum biraz sonra yavaş yavaş tekrar veriyorum gidiyor. Çıkardıktan sonra asla bir daha batırmam.

Maşallah ya ne güzel planlı programlı olmuş sizde bizi 4 sene bekletti bu maymun. En son artık umudumuzu yitirecekken geldi mucizemiz sürpriz yaptı annesine babasına
Canım senin ailen bakü'de mi?

Aynen dediğin gibi oldu, planladık Ben yay burcunda çocuk çok istiyordum, Allah günahıma yazmasın Ondan herşey planlıydı Korona haricinde
Ailem Bakü’de, ama sık sık buralara geliyorlardı koronadan önce, şimdi doğuma bile gelemezler gibi gözüküyor iyi ki eşimin ailesi var, onlar olmadaydı bilmiyorum ne olucaktı. Onları çok seviyorum ve saygı duyuyorum aynısını da onların tarafından duyuyorum, çok şükür annemle (KV) beraber bebek hazırlıkları yapıyoruz, onun da hoşuna gidiyor, kızım da bize katılıyor... güzel duygular yani, Allah herkese nasip eylesin. Sen Bakü’de misin? Hangi hastaneye gidiyorsun?

Hanımlar sizce hangisini tercih etmeliyim ?
Hastanede elektrikli pompa veriyorlarmış sanırım ama hele ki bu dönemde hijyen açısından içim hiç rahat etmez.
Acaba bu baby plus elektrikli pompasını mi alsam ?
Diğeri galiba süt toplayıcı gibi bişeymiş ilk günden faydası olur mu süt getirmeye bilmiyorum.

Yorumlarda aktif sütü gelenler için kullanışlı Bi göğüsten emzirirken diğerinden bununla biriktirme oluyomuş ama yeni doğum yapmış kimse memnun kalmamış bakıp araştırmıştım bunu

valla bende vanish kosla vardi ona bastm braz smdide normal deterjanla ykiyorum bakalm ckcakmi. eger cikarsa bi su da sabun tozuyla yikicam. cikmazsa artk lekelileri ayrcam
Canım beyazsa direk çamaşır suyu dök geciyo diye biliyorum onun dışında beyaz sirkeyi deneyebilirsin leke çıkartıcı olarak bu ürün çok güzel cikartiyo her anlamda makina gozunede koyabiliyosun üzerinde sıkabiliyosun aklında bulunsun

Eklentiler

• IMG_20201003_132753.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 24
Yorumlarda aktif sütü gelenler için kullanışlı Bi göğüsten emzirirken diğerinden bununla biriktirme oluyomuş ama yeni doğum yapmış kimse memnun kalmamış bakıp araştırmıştım bunu ☺

O zaman ilk zamanlar için elektrikli daha mantıklı

O zaman ilk zamanlar için elektrikli daha mantıklı
Aynen elektriklide bile wattı önemliymiş ben arkadaşımdan aldım o hiç kullanamamıştı sütü gelmedi onun öncesinde araştırdım hepsini mutlaka Bi kaç sitede olan yorumlardan oku

kizlar ihtyaci olan olursa diye anlatiyorm vanishe bastirdm deterjan gozune de vanish ve norml deterjan koydm bazilari ckti bazilari ckmadi. cikmayanlarada Missyloves dedgi gbi domestos damlattm leke ustune. sdce durulma ile bidaha ykadm. bolelikle hepsi cikti.smdi de attm sabun tozu ile yikanmak uzere bidaha calistiriyorm

Kızlar kontrolden geldim. Şeker yüklemesi için daha fazla geç kalmak istemedim. Eşimin 2. pozitifiyle ilgili bir gelişme olmadı karantinada hala, ne gelen ne arayan oldu anlamadık biz de. Pztyi beklicez en kötü. Kızım 1140 gr, 37 cm olmuş. 4 gün öndeydi. doktorum bunca hengamede iyi beslemişsin dedi. Makat duruşluymuş ama doktor daha döner dedi. 75 gram şeker yüklemesi yapıldı 87, 164, 119 çıktı sonuçlarım. Doktorum takip etmek lazım diyet de şart dedi. Şeker ölçüm cihazı da aldım bakalım. Suyum falan normaldi. Öyle işte. Doktorda da bir ağladım günlerin birikimiyle sormayın gitsin

75 gram şeker yükletenlerin sonuçları nasıl çıktı acaba?

Şükür ki bebeğinin keyfi yerinde kaç gündür kendini sıkmışsın belli ki patlama olmuş olsun üzme kendini bebişinide

75 gram şeker yükletenlerin sonuçları kaçtı acaba, benim internete bakılırsa normal gözüküyor ama bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…