- 9 Mart 2020
- 2.869
- 3.198
- 83
- 31
Canım çok geçmiş olsun son durum ne bizi bilgilendirmisin . Tansiyon çok önemli iyi ki protein kaçağı çıkmamış inşallah her şey yolundadır dualarımız seninle . Biseye mi canını sıktın niye bu kadar yukseliyo rahim damarında centiklesmemi vardı ?Merhabalar uzun zamandır yazmıyorum kendi derdimle uğraşıyorum serklaj rahim boyu kısalması derken 1 haftadır da tansiyon yüksekliği ve baş ağrısı ile uğraşıyorum pazartesi akşamı dayanamadım acibademe gittik tansiyonum 16 7 olmuş neyse serum felan takıldı sonra kendi dr uma haber verdim tekrar kendi hastanemize gitmemi istedi hemen idrar tahlili verdim protein kaçağı varmı diye bakıldı çok şükür birşey çıkmadı bugüne kadar hergun tansiyonumu ölçmeye devam ettim ve hergun yüksekti ama bugün en son 18 10 oldu dr um hemen gel yatıracağım seni hastaneye dedi kan ve idrar verdim çok şükür herşey yolunda bu gece hastanedeyim tansiyonum şuan stabil 12 8 ama yarın 12 ye kadar burdayım bakalım
Canım güle güle kullanın inşallah. Sarı lekeler süt lekesiyse pek çıkmıyorlar, benim ilk çocuğumun kıyafetlerinde de var, bir sürü keke çıkarıcı denedim olmadı, hafif olanlar geçti.bugun camasirlari yikiyim diyorum arkadaslar. gorumcem 3 sene once ve gecdn sne dogum yapti.2 cocuguda kz. bisru kyafet verdi bana. cok guzel ve yeniler. ama bazilarinin ustlerinde sari lekeler var. onerisi olan varmi nasl yikaym bunlari.
A101 ya da Bim deki leke sökücüyü denemedim canım, bir dene istersen.bugun camasirlari yikiyim diyorum arkadaslar. gorumcem 3 sene once ve gecdn sne dogum yapti.2 cocuguda kz. bisru kyafet verdi bana. cok guzel ve yeniler. ama bazilarinin ustlerinde sari lekeler var. onerisi olan varmi nasl yikaym bunlari.
valla bende vanish kosla vardi ona bastm braz smdide normal deterjanla ykiyorum bakalm ckcakmi. eger cikarsa bi su da sabun tozuyla yikicam. cikmazsa artk lekelileri ayrcamCanım güle güle kullanın inşallah. Sarı lekeler süt lekesiyse pek çıkmıyorlar, benim ilk çocuğumun kıyafetlerinde de var, bir sürü keke çıkarıcı denedim olmadı, hafif olanlar geçti.
ayy bayildimUfaktan yerleştiriyorumallahım sağlıkla giydirmeyi nasip etsin
ayy bayildimKiz bebek kiyafetlerine bayiliyorum ya gordukce esime bitane alalimda hevesim kalmasin diyorum ogluma kiz seyi giydiremezsin diyor Gule gule giysin kizcen
Aynı iğneden bahsetmiyor heralde benim ki oksapar.Ben doktorum sormuştum 1-2 ay önce. O da yok bu iğne sadece göbekten yapılıyor koldan ya bacaktan yapamazsın demişti.
Ben öyle rahat yapardım ki eskiden. Şimdi çok zorlanıyorum. Bebişim hissediyor hemen ve çok haraketleniyor
Maşallah ya ne güzel planlı programlı olmuş sizdebizi 4 sene bekletti bu maymun. En son artık umudumuzu yitirecekken geldi mucizemiz sürpriz yaptı annesine babasına
Canım senin ailen bakü'de mi?
Çok sert ya artık karnım. Yumuşuyo bazen ama iğne yaptığım yerler ve etrafı hep sert. İğne girmiyor ki bi türlü. Zar zor kaçıncı denemeden sonra iğneyi saplıyorum bu sefer oğluş başlıyor çıldırmaya fıldır fıldır dönüyor orda.
Kola ya da bacağa izin vermiyor doktorum. O da bebek çok içerde hiç değmez bebeğe diyor ama bebek de ben iğne yaparken oraya toparlanınca iğneyi enjekte edemiyorum ki gitmiyor. Acaba bebeğe mi takıldı diye korkuyorum. Napıcağımı şaşırdım
Evet ya daha çok var.Napıcaz nasıl yapcaz? Yakında kontrolüm var doktoruma sorucağım inşallah o zamana kadar yapabilirim zor da olsa.
Bide şey sorcam canım. Bazen iğnenin içindeki takılıyor gitmiyor ya mesela yarıdan fazlasını enjekte etmişim ama sonrası gitmiyor mecbur çıkarmak zorunda kalıyorum. Çıkardıktan sonra o iğneyi atıyor musunuz? Yoksa başka yerden tekrar saplayıp o kalan iğneyi devam mı ediyorsunuz?
İçerde apse yapmış yere denk gelirse gitmediği oluyor. Benimde bazen ilk iyi gidiyor ilaç sonra gitmiyor bekliyorum biraz sonra yavaş yavaş tekrar veriyorum gidiyor. Çıkardıktan sonra asla bir daha batırmam.Ben doktorum sormuştum 1-2 ay önce. O da yok bu iğne sadece göbekten yapılıyor koldan ya bacaktan yapamazsın demişti.
Ben öyle rahat yapardım ki eskiden. Şimdi çok zorlanıyorum. Bebişim hissediyor hemen ve çok haraketleniyor
Maşallah ya ne güzel planlı programlı olmuş sizdebizi 4 sene bekletti bu maymun. En son artık umudumuzu yitirecekken geldi mucizemiz sürpriz yaptı annesine babasına
Canım senin ailen bakü'de mi?
Çok sert ya artık karnım. Yumuşuyo bazen ama iğne yaptığım yerler ve etrafı hep sert. İğne girmiyor ki bi türlü. Zar zor kaçıncı denemeden sonra iğneyi saplıyorum bu sefer oğluş başlıyor çıldırmaya fıldır fıldır dönüyor orda.
Kola ya da bacağa izin vermiyor doktorum. O da bebek çok içerde hiç değmez bebeğe diyor ama bebek de ben iğne yaparken oraya toparlanınca iğneyi enjekte edemiyorum ki gitmiyor. Acaba bebeğe mi takıldı diye korkuyorum. Napıcağımı şaşırdım
Evet ya daha çok var.Napıcaz nasıl yapcaz? Yakında kontrolüm var doktoruma sorucağım inşallah o zamana kadar yapabilirim zor da olsa.
Bide şey sorcam canım. Bazen iğnenin içindeki takılıyor gitmiyor ya mesela yarıdan fazlasını enjekte etmişim ama sonrası gitmiyor mecbur çıkarmak zorunda kalıyorum. Çıkardıktan sonra o iğneyi atıyor musunuz? Yoksa başka yerden tekrar saplayıp o kalan iğneyi devam mı ediyorsunuz?
Yorumlarda aktif sütü gelenler için kullanışlı Bi göğüsten emzirirken diğerinden bununla biriktirme oluyomuş ama yeni doğum yapmış kimse memnun kalmamış bakıp araştırmıştım bunuEki Görüntüle 2699740
Eki Görüntüle 2699741
Hanımlar sizce hangisini tercih etmeliyim ?
Hastanede elektrikli pompa veriyorlarmış sanırım ama hele ki bu dönemde hijyen açısından içim hiç rahat etmez.
Acaba bu baby plus elektrikli pompasını mi alsam ?
Diğeri galiba süt toplayıcı gibi bişeymiş ilk günden faydası olur mu süt getirmeye bilmiyorum.
Canım beyazsa direk çamaşır suyu dök geciyo diye biliyorum onun dışında beyaz sirkeyi deneyebilirsin leke çıkartıcı olarak bu ürün çok güzel cikartiyo her anlamda makina gozunede koyabiliyosun üzerinde sıkabiliyosun aklında bulunsunvalla bende vanish kosla vardi ona bastm braz smdide normal deterjanla ykiyorum bakalm ckcakmi. eger cikarsa bi su da sabun tozuyla yikicam. cikmazsa artk lekelileri ayrcam
Önemli değil canim Arap sabunu da güzel temizliyo ama beyaz sirke daha mantıklı geliyo şu durumda
Yorumlarda aktif sütü gelenler için kullanışlı Bi göğüsten emzirirken diğerinden bununla biriktirme oluyomuş ama yeni doğum yapmış kimse memnun kalmamış bakıp araştırmıştım bunu ☺
Aynen elektriklide bile wattı önemliymişO zaman ilk zamanlar için elektrikli daha mantıklı
kizlar ihtyaci olan olursa diye anlatiyorm vanishe bastirdm deterjan gozune de vanish ve norml deterjan koydm bazilari ckti bazilari ckmadi. cikmayanlaradaCanım beyazsa direk çamaşır suyu dök geciyo diye biliyorum onun dışında beyaz sirkeyi deneyebilirsin leke çıkartıcı olarak bu ürün çok güzel cikartiyo her anlamda makina gozunede koyabiliyosun üzerinde sıkabiliyosun aklında bulunsun
Şükür ki bebeğinin keyfi yerinde kaç gündür kendini sıkmışsın belli ki patlama olmuş olsun üzme kendini bebişinideKızlar kontrolden geldim. Şeker yüklemesi için daha fazla geç kalmak istemedim. Eşimin 2. pozitifiyle ilgili bir gelişme olmadı karantinada hala, ne gelen ne arayan oldu anlamadık biz de. Pztyi beklicez en kötü. Kızım 1140 gr, 37 cm olmuş. 4 gün öndeydi.doktorum bunca hengamede iyi beslemişsin dedi. Makat duruşluymuş ama doktor daha döner dedi. 75 gram şeker yüklemesi yapıldı 87, 164, 119 çıktı sonuçlarım. Doktorum takip etmek lazım diyet de şart dedi. Şeker ölçüm cihazı da aldım bakalım. Suyum falan normaldi. Öyle işte. Doktorda da bir ağladım günlerin birikimiyle sormayın gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?