Ben doktorum sormuştum 1-2 ay önce. O da yok bu iğne sadece göbekten yapılıyor koldan ya bacaktan yapamazsın demişti.
Ben öyle rahat yapardım ki eskiden. Şimdi çok zorlanıyorum. Bebişim hissediyor hemen ve çok haraketleniyor
Maşallah ya ne güzel planlı programlı olmuş sizde
bizi 4 sene bekletti bu maymun. En son artık umudumuzu yitirecekken geldi mucizemiz sürpriz yaptı annesine babasına
Canım senin ailen bakü'de mi?
Çok sert ya artık karnım. Yumuşuyo bazen ama iğne yaptığım yerler ve etrafı hep sert. İğne girmiyor ki bi türlü. Zar zor kaçıncı denemeden sonra iğneyi saplıyorum bu sefer oğluş başlıyor çıldırmaya fıldır fıldır dönüyor orda.
Kola ya da bacağa izin vermiyor doktorum. O da bebek çok içerde hiç değmez bebeğe diyor ama bebek de ben iğne yaparken oraya toparlanınca iğneyi enjekte edemiyorum ki gitmiyor. Acaba bebeğe mi takıldı diye korkuyorum. Napıcağımı şaşırdım
Evet ya daha çok var.
Napıcaz nasıl yapcaz? Yakında kontrolüm var doktoruma sorucağım inşallah o zamana kadar yapabilirim zor da olsa.
Bide şey sorcam canım. Bazen iğnenin içindeki takılıyor gitmiyor ya mesela yarıdan fazlasını enjekte etmişim ama sonrası gitmiyor mecbur çıkarmak zorunda kalıyorum. Çıkardıktan sonra o iğneyi atıyor musunuz? Yoksa başka yerden tekrar saplayıp o kalan iğneyi devam mı ediyorsunuz?