2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım 50 75 100 Luk yapiliyo değerler hep farklı referans aralığında ondan da kaynaklaniyo olabilir . Ama dediğin gibi doktordan doktora kesinlikle degisiyo.

Canım benin de 75 ti aynı ml yapılmış arkadaşla.

çok teşekkür ederim canım.
İçimi rahatlık çok güzel anlattın.
Benimde ilk Doğumum olacak bende merak ediyorum ama kendimi korkutmamak için hiç düşünmüyorum doğumu.

Kızlar benim bugün ciddi derecede reflu başladı.2dilim börek yemistim ama olmazdi normalde.sanirim son trimesterdaki reflu dönemine girdim ilk hamilelikte de olmuştu zaten.sizler ne durumdasınız başladı mı yanmalar? Benim boğazım yanıyor en çok

75 gram şeker yükletenlerin sonuçları kaçtı acaba, benim internete bakılırsa normal gözüküyor ama bilemedim

OGTT5 GR. DK. 79
OGTT5 GR0. DK. 163
OGTT5 GR20. DK. 160 bu 2 saat sonraki yüksek dedi, diğerleri iyi. Evde şeker ölçen cihazım var. Ölçüyorum her gün, sonuçlar iyi çıkıyor. İlk gebeliğimde şekerim vardı ama o zaman bütün değerler yüksekti. Diyetisyene gidiyordum, uyguluyordum yazdığı rejimi yeterliydi. Şimdi de yemeklere çok dikkat ediyorum baştan, doktorum diyetisyene göndermedi. Önemli olan açlık şeker, o normal gözüküyor bende.

Perinatoloğuma mesaj attım şeker yükleme sonuçlarımı hastanenin referans değerlerime takılmayın sonucunuz normal fazla kilo almamaya dikkat edin dedi. Çok şükür

sonuçların normal aslında
açlık 80 yukarı olmamalı
1 saat sonra 180
2 saat sonra 140
Seninkiler güzel gözüküyor. Akşam belki meyve yemişindir ondan açlık 5-6 oynuyor.

Çok Geçmiş olsun kuzum bende ilk 5 6 ay yaşadım yüksek tansiyonu ama hiç 15 olmamıştı ona rağmen başağrısından ölüyordum anlayabiliyorum seni çok şimdi her şey yolunda günde 1 limonu portakal gibi yemen lazım tuz hamurişi vb kesmen lazım kesinlikle 1tutam bile tuz olmayacak hazır gıda kesinlikle yok Allah korusun çok tehlikeli tansiyon

donmesi için daha çok zaman var, daha erken. ben 31 girdim, 4-5 gün önce döndüğünü hissettim. Ben akşamları çok yürüyorum yaklaşık 5-6 km. Yürüyüş çok iyi geliyor.

Hayatta yaptırmaz zaten bana da kızıyor senin yüzünden test yaptırdım bitmişti ne güzel karantina deyip duruo. Ben güvenedim ya hala pozitifse diye ve öyle de çıktı.
Çok Geçmiş olsun aman hastaneye gidip yatacağım felan demesin çok fazla ilaç veriyorlar sağlam kişileri de hasta ediyorlar kuzenim hemşire ordan biliyorum

Çok güzeller hepsi! Güle güle giysin.

Merke etme dr.lar yardımcı oluyor o doğum yapan arkadaşında birkaç yıl sonra tekrar çocuk isteyip doğum yapacaktır.

Sağol canım benim sana da çok geçmiş olsun evet çok kötü bir durum kesinlikle ama şimdilik iyiyim çok şükür ama dikkat etmeye devam

Benim 24.haftadan beri geliyor baya baya atletlerime çamaşıra süt geliyor normal dedi doktor
Bu sutumuzun oldugu anlamina gelir mi acaba yani bazilarinin dogumdan sonra sutu gelmiyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…