2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Abiden kalma kıyafetleri döktük o kadar çok kıyafet varmış ki 2 çocuk giydirir yalnız arada taze ama sarı sarı lekeli olanlar var neyle yıkasam geçer bilgisi olan var mı ???
Bizde dün döktük. Yaa bende az kifayet var diyordum ama baya varmış. İlk kızımda mevlüt falan yapmıştık çok eşya gelmişti. Bende çok beğendiklerimi saklamıştık ondan daha fazla dağıttığım var. Ama yine de baya saklamışım bizim senle aynıyız cinsiyetler bir olunca masraf düştü baya

Cok guzeller gule gule kullanmak nasip olsun insallah

Şifonyer ikeanin modeli sanirim demi? Ben de bundan siparis verdim mobilyaci yapacak cok guzel gule gule kullan
Evet ikeada görüp beğendim, dolabı da buna yakın bi şeydi sanırım ama onunkiler daha küçüktü galiba. Sağol canım, sen de güle güle kullan

Kesinlikle öyle oldu herşey var bizim de mevlutten kalma açılmamış paketler çıktı kardesimde şaşırdı unutmuşum

Kızlar kuzenimin eşi 36+6 doğum yapmış Pazar günü. Bugün öğrendim ben daha kızı oldu onun da . Normal doğurmuş 3150 gram, 49 cmmiş minik kuşumuz. Doğum hikayesini anlatmıcam tabi ki, o da bana anlatmak istemedi ama ben zorladım. Sadece şunu söylücem yürüyüş yapmamız şartmış, o kendine çok kızmış yapmadı diye. Ben bugünden başladım 20 dk yürüdüm, ufaktan başlamak lazım dedim, geç bile kaldım da. Çünkü başında kanamam olduğundan başından beri hareketsizim, dışarı çıkmak istemediğimde de evde koşu bandında yavaş yürüme kararı aldım. Sizlere de söyleyeyim dedim

Yürüyüş pilates yap dedi doktor da bana normal doğum gözüküyo die ama kendime inancım yok normal doğurcam die oyüzden yapmıyorum bide artık çok çabuk yoruluyorum bünye riskli dönemden sonra yatmaya alıştı benim

Ya sağlıkla büyüsün inşallah Ben işim gereği her gün bi yarım saat yürüyorum işe yarar umarım Buarada geçen ay benimde arkadaşım doğum yaptı hiç yürüyüş yapmadı ama hergün ev işi yapıyordu ve çok rahat bi şekilde doğum yaptı bizde ev işine bağladık Biraz da vücutla alakalı sanırım. Allah hepimizin yardımcısı olsun, kolay doğumlarımız olsun

squat da çok etkiliymiş de ben hamile değilken bile zorlanıyordum şimdi nasıl olcak ama sanırım son ay yapılıyor squat

Mantıklı canım koşu bandında yürümek . Herkesin hikayesi başka işte normal düşünenler için yuruyus plates topuyla hareketler yapmak ilişki oneriliyo bide 36. Haftadan sonra perine masajı eşten yardım istenilebilinir herkesin ağrı eşiği çok farklı dün arkadasimla konuştum on cm açıklığı çok hafif hissetmiş ıkınma hissi gelmedigi için bebek kanala girememis direk sezaryan olmak zorunda kalmış. Ben açıkçası hayırlısını diliyorum çift taraflı kasık fıtığı ameliyatliyim hem içerden hemde disardan göbek deligimde filan dikişler var ikinmayla içerden bişey olur mu korkum var çünkü daha önce sezeryan gecirenlerin bebek baskı yaptığından iç dikişleri bile yirtiliyomus şuan göbeğinin bı tarafı sis doktora sordum ama normal dedi

Burda benim takıldığım neden erken doğum oldu

Kizlar bebegin bazi hareketleri canimi acitmaya basladi 1-2 gundur. Sizin de oyle mi?

ben ütü işini bitirdim dizdim herşeyini elimden geldiğince annemde ve kayınvalidemden gelecek şeyler var yıkayın ütüleyin öyle getirin dedim sadece çekmecelere yerleştirme işi kalsın istiyorum çünkü çok yorucu Sağlıkla kullanmak nasip olur inşallah

Eklentiler

• 4EC263F2-10F3-4311-ABBE-92491A3E0D16.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 102
  • 22E5BFDD-6CBD-484D-BABB-AF8FFE2B8517.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 95
  • B0B7D985-0967-48C9-A58D-7B4E54B72D9F.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 97
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…