2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Burda benim takıldığım neden erken doğum oldu
Herhangi bir nedeni yok canım, nişanı gelmiş sonra sancısı başlamış 3 cm açılmış baya bi saat de -söylemeyeyim kaç saat olduğunu- açılmasını beklemişler çünkü kendi suni sancı istememiş sonra da 10 cm e ulaşınca almışlar doğuma. Kontrollerinde her şey normaldi, bebişin canı istedi geldi sanırım

Eline sağlık canım çok güzel duruyor, darısı başıma ya

Amin canım kendini iyi hissettiğin an bekletme yap keşke ben daha önce yapsaydım bu kadar ağırlaşmadan
Ben daha bgn mobilya siparişi verdim 2 3 hafta arasında gelcek anca o zaman yaparım ya da diyorum haftaya yıkayıp kurutup ütüleyim hurçlara koyayım eşyalarını, dolap gelince havalandırıp yerleştiririm eşyalarını. Evet evet böle yapayım birisi burada bebek eşyaları için kurutma önerilmiyor diyordu sen miydin acaba ki

Evet kesinlikle öyle yap hurçlara koy hazırlayıp sonra gerçekten çok yorucu oluyor Evet onu kadın doğumcu arkadaşım söyledi astım tetikliyor bebeklerde ben atmanı önermem ben bebeklerimin eşyalarını atmam asla dedi bende onu dinledim

Sırf bebiş için kurutma makinesi almıştık biz bebek modu falan da var ama neyse Allah korusun deyip atarım ben, söylediğin için sağol sen canım

Canım yıkayınca lekeler çıkacak mı sonucu söyler misin
Canım kıyafetlerdeki sarı lekeler için ben çözüm buldum okudun mu bilmiyorum. Beyaz sabun ve kosla leke çıkarıcı birebir etkili hiç leke kalmadı benimkilerde.

Çok beğendim, güle güle sağlıklı günlerde kullanın inşallah
Bir de anı küplerimiz geldi
Ay bunlara bayıldım sakıncası yoksa fiyatını yazabilir misin canım kaç TL'ye yaptırdın?
Eki Görüntüle 2700934
Allah'ım yok böyle miniklik
Az önce bez siparişimiz geldi ama bu nedir ya küçücük
Canım sleepy'nin 1 numarasını en fazla 1 hafta falan kullanabildiği yazmış çoğu kişi yorumlarda. İl2 nunaradn başlamak daha iyi oluyormuş insallah çok adetli almamişsindir.
Sırf bebiş için kurutma makinesi almıştık biz bebek modu falan da var ama neyse Allah korusun deyip atarım ben, söylediğin için sağol sen canım
Bende alerjik astım var ve sırf bu sebeple kurutma makinesi aldık, ben tam aksine çok faydasını gordum. Evde çamaşır kurutmak astim hastalarını çok daha kötü etkiliyor. Dışarıda kurusa da içeri alıp çamaşır katlarken hapsirmaktan duramazdim.

cok guzel eline saglik canim ama askinin biri ters takintiliyimda bu konuda soylemezsem catlardim

Canım 5lisi 95 tlydi kargo pahalı biraz 15 tl. 110 verdim ben. ama 3lü 4lü seçenekleri de var.

Askı nerden alabilirim acaba, sen netten mi aldın canım.

Kullanın bir sorun olmazsa bana da söyleyin olur mu çünkü dışarı da hemen kurutmak gerçekten imkansız işkence gibiydi Benim zaten kurutma makinem vardı bende de bebiş modu var ama öyle duyunca kullanmadım

Hıçbırşey bilmiyorum Canım. Bunları bilmiyorum şimdi anladım Sadece 3 kez ultrasona girdim ben.
Eşim hiç anlamıyor Bu kadın doktor işinden.
İlk gittim zaman güler yüz vardı. Şimdi işlem yapan bir kadın var. Randevu ayarlıyor falan doktor ile çalışıyor bazen cevap bile vermiyor yüzüme aşık surat gösteriyor.
Ben Almanya bilmediğim için böyle davrandığını düşünüyorum
Yada yabancı sevmiyor.
Biz Türkiye'de böyle değiliz.
Ben 2 gündür okula gidiyorum Dil öğrenmeye.
Allahım yardım etsin.
Tamam inşaallah yazarım sana çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…