Kullanın bir sorun olmazsa bana da söyleyin olur mu çünkü dışarı da hemen kurutmak gerçekten imkansız işkence gibiydi Benim zaten kurutma makinem vardı bende de bebiş modu var ama öyle duyunca kullanmadım
Herhangi bir nedeni yok canım, nişanı gelmiş sonra sancısı başlamış 3 cm açılmış baya bi saat de -söylemeyeyim kaç saat olduğunu- açılmasını beklemişler çünkü kendi suni sancı istememiş sonra da 10 cm e ulaşınca almışlar doğuma. Kontrollerinde her şey normaldi, bebişin canı istedi geldi sanırım
ben ütü işini bitirdim dizdim herşeyini elimden geldiğince annemde ve kayınvalidemden gelecek şeyler var yıkayın ütüleyin öyle getirin dedim sadece çekmecelere yerleştirme işi kalsın istiyorum çünkü çok yorucu Sağlıkla kullanmak nasip olur inşallah
ben ütü işini bitirdim dizdim herşeyini elimden geldiğince annemde ve kayınvalidemden gelecek şeyler var yıkayın ütüleyin öyle getirin dedim sadece çekmecelere yerleştirme işi kalsın istiyorum çünkü çok yorucu Sağlıkla kullanmak nasip olur inşallah
Ayyy kızlar yardım edin. Hemoroid vardı bende. İki gündür çıktı yine lanet şey. Çok canım acıyor. Yok mu bir çaresi. Canım orada atıyor valla zıp zıp ediyor of çok kötüyüm. Ne yapsam?
Ayyy kızlar yardım edin. Hemoroid vardı bende. İki gündür çıktı yine lanet şey. Çok canım acıyor. Yok mu bir çaresi. Canım orada atıyor valla zıp zıp ediyor of çok kötüyüm. Ne yapsam?
Canım sleepy'nin 1 numarasını en fazla 1 hafta falan kullanabildiği yazmış çoğu kişi yorumlarda. İl2 nunaradn başlamak daha iyi oluyormuş insallah çok adetli almamişsindir.
Gerçekten küçücük bezler ama şimdiden açmasaydın bezler uzun süre hava alırsa bozuluyor içlerindeki pamuk sertleşiyo her ihtimale karşı poşetleyip agzını kapat hava almasın daha doguma var sonuçta
İsim vermek sorun olur mu bilmiyorum ama memetol diye bir sprey var, arkadaşım hamileliğin son zamanları kullandı. Prospektüsünde hamileler kullanamaz yazısını sonradan görmüş hemen firmayı aramış. Oradakiler de hamileler üzerinde herhangi bir çalışma yapılmadığı için öyle yazıyor yoksa herhangi bir zararı yok demiş.
Bende de hamilelik öncesinde de vardı zaten o yüzden doğum zamanı almayı düşünüyorum muhtemelen o zaman tekrarlar. Bu arada kullanan arkadaşımın şuan hemoroidi tamamen geçmiş durumda.
İlacı kullanmak istemezsen de ben hemoroid rahatsız etmeye başladığında soğuk su tutuyorum ve elimle içeri ittiriyorum. Önceden sıcak su tutuyordum ama bana iyi gelmediğini farkettim soğuk daha iyi oluyor. Ondan sonra da zeytinyağı sürebilirsin canım.