2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Tamam canım söylerim tabi

Trendyolda askılığa zor giriyor falan yazıyordu bu modelde ondan bilememiştim, sen beğendin mi canım zor mu girip çıkması
ben beğendim bir sorunu yok kolay girip çıkıyor aynı gün kargoya da verdi adam şık da duruyor yakından

Hımm tamam canım bende daha önce bir sıkıntısı mı vardı acaba diye merak ettim sağ salim bebeğine kavuşmuş darısı başımıza

Ellerine saglik cok guzel gozukuyorlar

Maşallah harika görünüyor
Organizer olarak bu şekilde mi akordiyon mu alsam karar veremedim

Ayyy kızlar yardım edin. Hemoroid vardı bende. İki gündür çıktı yine lanet şey. Çok canım acıyor. Yok mu bir çaresi. Canım orada atıyor valla zıp zıp ediyor of çok kötüyüm. Ne yapsam?

Maşallah harika görünüyor
Organizer olarak bu şekilde mi akordiyon mu alsam karar veremedim
Akordiyonu yatak odamda çoraplar için falan kullanıyorum ama bebek kıyafetleri için ne kadar kullanışlı olur bilemedim

Ayyy kızlar yardım edin. Hemoroid vardı bende. İki gündür çıktı yine lanet şey. Çok canım acıyor. Yok mu bir çaresi. Canım orada atıyor valla zıp zıp ediyor of çok kötüyüm. Ne yapsam?
Normalde anestol krem iyi gelir hatta hamilelere de veriliyor diye biliyorum ama sen yine de doktoruna danışıp öyle kullan canım.

Bende de var kotu olacak gibi oldugunda kremi var onu suruyorum

Canım sleepy'nin 1 numarasını en fazla 1 hafta falan kullanabildiği yazmış çoğu kişi yorumlarda. İl2 nunaradn başlamak daha iyi oluyormuş insallah çok adetli almamişsindir.

60 adet aldm canım 1 hafta, 10 gün anca gider herhalde. Bir de minyon bebek olacak gibi bize pek sıkıntı olmaz diye tahmin ediyorum

Benimde bugün geldi sleppy yeni doğan almıştım çok mimikler

Evet gerçi ben ilk defa yakından böyle yenidoğan bez gördüm bilmiyorum diğerleri nasıl bu gerçekten minicik

Gerçekten küçücük bezler ama şimdiden açmasaydın bezler uzun süre hava alırsa bozuluyor içlerindeki pamuk sertleşiyo her ihtimale karşı poşetleyip agzını kapat hava almasın daha doguma var sonuçta

İsim vermek sorun olur mu bilmiyorum ama memetol diye bir sprey var, arkadaşım hamileliğin son zamanları kullandı. Prospektüsünde hamileler kullanamaz yazısını sonradan görmüş hemen firmayı aramış. Oradakiler de hamileler üzerinde herhangi bir çalışma yapılmadığı için öyle yazıyor yoksa herhangi bir zararı yok demiş.
Bende de hamilelik öncesinde de vardı zaten o yüzden doğum zamanı almayı düşünüyorum muhtemelen o zaman tekrarlar. Bu arada kullanan arkadaşımın şuan hemoroidi tamamen geçmiş durumda.
İlacı kullanmak istemezsen de ben hemoroid rahatsız etmeye başladığında soğuk su tutuyorum ve elimle içeri ittiriyorum. Önceden sıcak su tutuyordum ama bana iyi gelmediğini farkettim soğuk daha iyi oluyor. Ondan sonra da zeytinyağı sürebilirsin canım.

Merhaba kızlar tahmin yapar mısınız ♥

Eklentiler

• IMG_20200930_115032.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20200930_115032.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…